This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Am pus in seara asta (din nou) lichid de frana Motul RBF660 si cu ocazia asta am reglat si suspensia moale maxim (ca tot vine iarna)....e diferenta destul de mare, se simte bine de tot la denivelari and shit.

Reply

Mi-am pus cauciucurile de iarna sus, sa ma stiu scapat, dupa ce le-am pus a si venit un frig groaznic noaptea de a inghetat tot, asa ca la fix le-am schimbat.

Reply

si eu , ieri Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Tu le ai cu tot cu jante? Eu le-am pus tot pe jantele stoc, nu mai dau banii pe altele ca vreau sa imi iau galeria de admisie acuma.

Reply

Eu am ramas tot pe slick-uri, sa speram ca iarna nu o sa fie la fel de rau ca si anul trecut.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pai ia ma o data galeria aia ca e the best available. O luam eu dar la mine nu incape si trebuiau modificari cu care nu vreau sa ma incurc.
Bine ca ai pus cauciucurile sa stea linistite pe masina Icon_smile) si tu linistit acasa !!

Reply

eu am jantele stock cu gume de iarna si drag-urile cu vara Icon_biggrin

Reply

(14-11-2011, 15:55)kinky_boy Wrote: pai ia ma o data galeria aia ca e the best available. O luam eu dar la mine nu incape si trebuiau modificari cu care nu vreau sa ma incurc.
Bine ca ai pus cauciucurile sa stea linistite pe masina Icon_smile) si tu linistit acasa !!

O iau o iau, mai imi trebe numa niste bani ca m-a prins exact cand sunt lefter...mereu asa se intampla Icon_biggrin.

Reply

Intre timp am dat si examenul la militie si, daca nu apare nimic neprevazut imi iau permisul peste 1 sapt si vreo 3 zile Icon_biggrin.

Reply

Bravos, natiune! Bine ca mai stii teorie.

Reply

Se apropie sarbatoriile, vezi ce mai faci

Reply

in examene pentru totdeauna! baga mare vere Icon_smile)

Reply

Bv bv...vezi cum te arunci inainte de sarbatori sa ramai iar fara el Icon_biggrin

Reply

Rollinglaugh nu ar fi mare lucru, la cat de bombalau is Icon_biggrin

Reply

Rollinglaugh Pai asa te lauzi tu? Ce vanzator bun esti!!!!!!!!!

Reply

Am facut schimbul de ulei cu Motul 300V 5W40, filtru de ulei PURFLUX, is linistit acuma si cu asta...filtrul de polen l-am schimbat de vreo 3k de km, cel de aer de pe HKS prin vara.
In februarie imi iese masina din garantie, trebuie sa o duc la o verificare completa sa schimb ce am de schimbat, tre sa mai imi repar si usa dreapta ca e un pic lovita de prin iulie, apoi un detailing ca la carte prin aprilie asa si sper io cauciuce de vara noi, YOKOHAMA PARADA SPEC 2.

Reply

Nu lua gumele alea, sunt altele mai bun la aceeasi bani.

Reply

eu am vb deja pt un set de federal 959rs-r, o sa va zic in primavara cum stau. sub 500 ron buc.

Reply

si yo i-am zis sa nu-si ia paradele, da el e setat se pare Icon_smile

adi daca tot iti doresti aderenta maxima, ia-ti niste r888 si iti faci damblaua o vara cu ele, paradele sunt bune la drag in rest n-au treaba, feedback slab, uzura rapida, pe ploaie sunt degeaba, zgomotoase, sincer nush ce-ti place la ele.

CSC-urile sunt best buy overall, parerea mea

Reply

Mai eu am mers cu Shadow cu civicu lui, masina tragea fff bine, si avea gumele astea...eu am ramas impresionat cat de fain tineau, de atunci am zis ca o sa imi iau cand termin bridgestone-urile.

Alte variante (inafara de csc de care zice razvy) la ce sa ma mai uit...ca acuma m-ati bagat in ceata si in cautari pe net Rollinglaugh
(18-01-2012, 16:12)LIVIU_CTS Wrote: eu am vb deja pt un set de federal 959rs-r, o sa va zic in primavara cum stau. sub 500 ron buc.

Poate Federal 595 Rollinglaugh

LE: Federal 595RSR arata bine si au reviews foarte bune, sa vedem ce pret au.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew