This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

O tara de dezamagire: vineri seara mi s-a rupt planetara stanga fata chiar unde intra in roata, si asta pe drum drept, proaspat asfaltat...sunt curios de "verdictul" mecanicilor, nu ma asteptam sa fie atat de slaba.

Reply

pfff, nasol tare, imi pare rau Adi.

chiar ca dezamagire, asa ceva mai rar am auzit Icon_sad si de obicei in poveste aparea vw, fiat...nu honda.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Ioi! Icon_sad Cum, frate, pe drum drept?!? Tu si cu Tom, care a rupt planetara la legale in HU. Da' la el mai inteleg, ca avea masina aia cu totul alt setup fata de cum erau planetarele gandite sa mearga.

Eu am luat niste gropane sanatoase si am mai fost cu ea si la sanius, iar planetarele-s boboc. Am schimbat doar un burduf la una, pe garantie, ca statea sa pice.

Of! La ce service o duci?

Reply

Pai la Asko o sa o duc, acum ramane sa vad cum rezolv cu garantia (daca imi asigura si transport pana la Buc).

Reply

Daca ajungi si tu cu ea pe aici, sa-mi dai de stire, ca vin pe la ASKO sa-ti tin de urat.

Reply

Dau dau, sa vad numai cand ajung...se pare ca e cam greu sa rezolv ceva cu transportul la Buc (maine aflu raspunsul final) si cred ca scot masina la vanzare, ma baga la prea multe cheltuieli si e tare greu fara service pe aproape.

Reply

ppffaii mah, parca iti spusesem candva ca ce spui tu ca auzi seamana cu ce aveam eu...imi pare rau ca am intuit bine.
lasa bah ca se repara fierul..
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da man, se pare ca ai avut dreptate...se repara se repara, da ma costa o gramada de bani is asta ma cam scoate din sarite.

Reply

Pai de ce te costa, bade? Nu-i pe garantie? Sau te usuca transportul?

Reply

A cam strambat lumea din nas cand am intrebat de garantie, deci ma astept la orice...plus transportul care ma duce la vreo 300 de euro.

In plus, de acum ma astept la orice de la ea, ca de cand am luat-o is tot prin service cu ea, si sa tot bag bani asa aiurea mai bine imi iau o masina la care macar sa am serice in Sibiu, sa nu mai tot umblu Sb-Buc-SB si sa sparg o gramada de bani.

Reply

N-au de ce sa caraie cand vine vorba de garantie. Aia e, a crapat. N-ai dat cu ea de stalp, presupun ca nu-i praf articulatia pe partea aia, ca sa poata spune c-ai rupt-o in gropi... deci ce-ar putea zice ca sa nu-ti acorde garantia?

Sincer eu nu m-am lovit de nicio problema in materie de garantie. Razvan mi-a cerut cartea de garantie si cand am schimbat pompa de apa, desi masina era iesita din garantie de ceva vreme.

Eu zic sa fii pe pace din punctul asta de vedere. Transportul e ala naspa Icon_sad

Reply

Numai ghinioane ai tu cu masinile. Am un BMX aici daca te intereseaza Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

intreaba-i pe astia din cj, poate te fac cu un transport gratis ca sa te faca client...

Reply

imi pare rau sa vad ca ti s-a intamplat din nou ceva tie...sper sa nu iti puna capac asta! bafta si sper sa rezolvi si cu transportul cumva! sorry bro

Reply

Am facut cateva poze sa vedeti cam in ce fel s-a rupt...nush cum dracu s-a rupt de acolo, eu singura explicatie pe care as gasi-o ar fi sa se fi blocat rulmentul, dar se invarte usor la mana; iara nu stiu daca e normal dar imi joaca din fuzeta destul de tare, nu stiu daca si inainte juca sau din cauza ca s-a rupt planetara se intampla.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

daca se bloca rulmentul se bloca roata si trebuie sa mergi pe roata franata din inertie pana la oprire.
e f putin probabil ca o astfel de problema sa duca la rupere de planetara.
ce se vede in foto pare rupere prin forfecare. cel mai probabil o inperfectiune in masa metalului, por de aer, impuritate etc. ce in timp a dus la slabire cu cedare in sarcina intr-un final.:new_cussing:

Reply

Ba sa duci masina la spovedit ca numai necazuri din astea ai. Ce slick-uri ai folosit si de la ce turatie ai dat drumul la ambreiaj Icon_razz

Sper ca ai pus o poza si pe forumurile din afara ca sa ii faci un pic de rusine pe cei de la Honda UK:icon_censored:

Reply

Ma sigur din cauza ca e masina echipata cu LSD s-a rupt, astia nu au pus si planetare mai calumea cand au pus LSD-ul pe masina.

Reply

Si care ar fi explicatia Confused

Reply

ma gandesc ca buba aia era din timp ....ca asa pe drum drept nu prea are cum sa se rupa! poate fi si asta o cauza...cu lsd-ul..nu stiu ce sa zic! si mie mi s-a rupt planetara de la mijloc ...explicatia fisura(era rece afara)si la fel am plecat de la semafor normal si atunci a facut boom!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew