This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Asa mi-am rezolvat si eu niste indoituri de pe ea anul trecut inainte sa vin acasa. Dar depinde de cat de tare e lovita si felul in care e indoita tabla. Iar ala care mi-a facut-o a zis ca nu trebuie sa fie revopsita suprafata, oricum merita incercat.

@Wagner: Poti sa pui ce link-uri vrei Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Andrei, pune, tata, link-uri! Cat mai multe, ca omu' are nevoie.
Uite, dau si eu unul, ca neaparat tre' sa treaca si p-aici: http://www.bisericaonline.ro/

PS: Sa nu te superi, Adi, promit ca dau un suc bun cand ajung p-acolo, sau cand ajungi tu p-aici!

Reply

Ok, link:

http://www.originalauto.ro/tinichigerie-fara-revopsire/
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Intr-o saptamana asa mai apar ceva goodies pentru masina, abia astept Icon_yikes Biggthumpup

Reply

ce mah?

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Galeria de evacuare CPL. Icon_biggrin

Reply

Buna aia, oare nu are merge si o galerie de admisie RBC Confused

Reply

Merge cea de FD2 (RRC intake manifold), banuti sa mai strang.

Reply

Oho, buna aia si cu managementul ce faci?

Reply

il ia in restante Icon_smile))

Reply

Pai nu are rost sa puna hardware daca nu are software Icon_razz

Reply

ce vrei bah, asa e cu astia ce-si iau examenele in toamna cu plasuţa, ce stiu ei....Icon_wink

Reply

Nu am nevoie de alt soft din cate stiu, Hondata e suficient pentru modificarile astea. Oricum urmeaza catback-ul si doar dupa aia galeria de admisie, mai vedem pana atunci.

Reply

Am schimbat azi filtrul de aer de la admisia HKS, era destul de imbacsit cel vechi...se pare ca trebuie sa schimb si filtrul de polen si probabil o sa mai pun si ulei nou in motor + cutie.

[Image: 2011-08-02%25252018.35.36.jpg]

[Image: 2011-08-02%25252018.35.43.jpg]

[Image: 2011-08-02%25252018.35.48.jpg]

Reply

da' eu nu inteleg, asta nu se spala?
e un burete da-l in fasole....

Reply

Ba da, da vroiam sa am unul de schimb, pana ce il spal pe celalalt si se usuca (ca is cam puturos si nu il spal imediat Icon_biggrin).

Reply

Il poti folosi cand faci baie Icon_surprised burete HKS Icon_cool

Reply

Ba sa stii ca la asta nu m-am gandit Rollinglaugh Rollinglaugh Rollinglaugh

Reply

aaa, bun aşa! ca sa parafrazez o reclama idioata Icon_biggrin

Reply

Mi-au ajus de vreo 2 saptamani si mie galeria de evacuare si Hondata heat gasket, da nu prea am avut timp sa ma duc la Buc sa le montez, sper in urmatoarele 2 saptamani sa le pun sus ca nu mai am rabdare Icon_biggrin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew