This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Cum naiba s-au pierdut, au căzut din cutie?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(13-03-2017, 17:59)Toyboy Wrote: Baaaa, mai treci pe la biserică, ce draci te-a apucat ? Te facusi opelist ? Icon_biggrin
Vezi ....De ce zic ? Lasă mane, vezi partea buna a paharului, Icon_wink

Reply

io nu inteleg ce e frate cu occidentalii astia. bai au o lejeritate in ei....ii doare la bascheti de timp/nervii oamenilor. daca omit ceva...."sorry" se intampla....plm, si noi ne stresam sa iasa totul bine, la timp, sa nu astepte lumea...asa le-am zis si eu alora de la kraftwerks, ca citisem ca se plangea lumea ba ca le lipseste una, ba alta.... am zis, bah, verificati de doua ori, ca e balta intre noi si ia timp sa ajunga ceva la mine daca lipseste ceva....da da.....norocul meu ca n-a lipsit decat o cupla de silicon si am avut de unde sa completez.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

de obicei nu desfac ce trimite chinezul si retrimit direct mai ales in europa de est ... cand cum, dupa noroc

@ Ai pus ceva sub discurile noi  (antiseize de cupru de ex.)?
sa nu ai probleme cu rulmentii daca ai dat tare cu ciocanul...

Reply

Am pus sub discurile astea, cu rulmenții nu știam, sper sa nu se fi întâmplat ceva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

O ajuns pachetu din Anglia, si au trimis retardatii numai tamponul ala de cauciuc lipsa, garniturile, suruburile si arcurile nu .... cum PLM sa fii atat de retardat ma, si sa mai si zici de toti din jur ca ei is de kkt, cand englezii pulii isi bat joc in asa hal de clienti? Ca nu e prima oara cand patesc....

Reply

is beti tot timpul aia mah Icon_smile))

Reply

Dupa ce a ajuns tot, ca sa nu se termine ghinionul evacuarea nu se potriveste cu galeria de evacuare CPL ce o am pe masina, cu toate ca am intrebat express de 2 ori inainte sa o cumpar daca se potrivesc intre ele.
In poza prima parte a evacuarii este cea din mijloc, practic e facuta sa inlocuiasca catalizatorul, si sa ramana galeria de evacuare stoc ai masinii, nu se potriveste pe galeria de evacuare 4-2-1 ce ii am.

Ce ma sfatuiti sa fac? Sa o dau inapoi, sa imi cer banii si sa caut altceva, sau sa imi fac o flansa si sa o potrivesc eu?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

cere alora sa-ti trimita o flasa "triunhgi" , garnitura si suruburile aferente, si dute-tu undeva sa iti sudeze aia fix unde trebuie.
sa-ti dea astea in baza asigurarilor ca e ok cu CPL dar de fapt nu e. te mai costa putin manopera, nu-i o avere.
ATENTIE insa! din ce vad acolo, ansamblul header-evacuare nu mai are junctiune flexibila. trebuie intercalat un racord flexibil dupa header, dupa flansa aia "triunghi" altfel tot balansul se duce in suduri si poc-po-poc...am patit-o.

Reply

Ce alte opțiuni ai pentru evacuări. Dacă nu este nimic mai bun atunci fă o flanșă și asta e.

Reply

Pai dupa header pana la catback nu cred ca mai am mai mult de 15cm, atunci ar trebui sa pun direct flansa pe racordu flexibil; in plus, diametrul la header e 60, iar la asta e 70, trebuie si o reductie cumva...pana mea, o dau inapoi si caut altceva, si gata.

Reply

ce combinatii idioate, daca ii zice catback pai sa fie dupa cat si atunci se potriveste mereu in orice situatie. e prima oara cand vad o prostie ca asta de la js
Stiu ca n-ai timp da daca vrei vino la bucuresti si de banii aia iti fac oamenii aia de la la kline una cu teava de 70 sa si sune cum vrei tu si o sa fie facuta sa se potriveasca perfect.

Altfel ti-am zis, baga o tegiwa ca lumea spune ca e foarte ok, nu o sa sune dar isi face treaba.

Reply

ce face lumea prin garaje e cu teava cu perete de 10mm parca. un quintal per total. io n-am vazut evacuare custom facuta din teava subtire, ca astea "de firma" Icon_smile

Reply

astia nu sunt din aia de garaje , cauta pe facebook kline innovation si o sa te convingi Icon_biggrin

Reply

arata f profi. nu gasesc info nici pe site ce grorime are in perete. de ce zic asta? pentru ca am vazut multe facute arta. cunosc oameni care cu asta se ocupa, oricand as apela la ei, dar teava de inox care se gaseste la noi e prea groasa in perete iar linia completa ajunge in final prea grea.

Reply

Am fost ieri de am facut evacuare custom, la Kline Innovation - sunt o mica fabricuta de evacuari, situata in Jilava, langa Bucuresti, unde oamenii fac inclusiv evacuari pentru Ferarri, Lambo, AMG, etc. Totul acolo e foarte foarte profi, nu am mai vazut asa ceva la noi in tara, au aparaturi si scule foarte moderne, oamenii sunt foarte profesionisti si foarte prietenosi.
Inainte sa se apuce de treaba am stat cu ei si am discutat cam ce vreau, am mai cerut pareri de la prieteni (Tomi, Razvan - merci mult la amandoi), si asa am ajuns de la evacuare de 70 fara intermediara , la evacuare de 63 cu intermediara - am ales asa pentru un sunet tare si fain, dar totusi suportabil la drum lung, si pentru ca galeria mea 4-2-1 are ultima parte de 63, si mi s-a spus ca nu castig nimic in plus daca pun dupa ea evacuarea de 70.
Urmeaza cand are timp Tomi sa mai reglam la soft, daca mai e nevoie, sa o "ard" asa mai usurel inca vreo 250 de km apoi in weekend merg la a2a etapa Rotac si sa vad daca simt ceva in plus la putere/acceleratie.

LE: In ultima poza se lucreaza la o finala de Ferarri, arata mega spectaculos live, dar nu prea aveam voie sa fac poze de aproape la alte lucrari.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

ai ales bine si arata f bine lucrarea, is curios si de sunet. sa o arzi cu spor Icon_biggrin

Reply

Video sau nu te credem ! Cât te-a dus distracția ?

Reply

Arată meserie. Eu cred că a fost varianta mai bună. Acum trebuie să o și auzim.

Reply

Merci băieți, aștept sa pun mâna pe ceva mai de calitate sa fac un video.

Traiane a fost 2700 lei, un preț foarte bun fata de cat costa astea gata făcute de pe piața.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew