yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Cumpara second din JP si ai terminat problema
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Zilele astea am făcut revizia si am zis sa testez si un ulei nou cu ocazia asta:
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
0w20? :/
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
Eu nu as folosi asa ceva pentru uz zilnic, iar 0w20 mi se pare subtirel pentru type r
|
LIVIU_CTS
|
|
25-10-2016, 00:14
(This post was last modified: 25-10-2016, 00:17 by LIVIU_CTS.)
ca si comparatie (nu spun ca eu folosesc ce e mai bun, doar asa, comparativ):
v300 0w20
Viscosity at 40°C - 42 mm²/s
Viscosity at 100°C - 8.0 mm²/s
Flash point - 222°C
vs. sustina 0w50
Viscosity at 40°C - 104
Viscosity at 100°C - 18.0
Flash point - 232
flashu e mai putin important, celelalte insa ...
da' poate asta foloseste phara ..  ))) (am fost hater acum  )
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
iarna s-ar putea sa fie suficient, dar la vara nu stiu ce sa zic ... ne zici tu daca-i apa sau nu. Esti primul pe care-l vad ca testeaza asa ceva in K20 si cred ca si ultimul. Un lucru e sigur o sa fie power maxim si consum minim
daca nu te-ai hotarat cu franele si vrei sa nu te mai incurci vezi ca sunt pe cox discuri fata oem la un pret f f bun http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-h...p-223.html
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
ia man direct stoptech. nu cred ca 700 de euro sunt o problema la discurile de "schimb" doar nu le cumperi lunar. doua weekenduri la baut (cu cine trebe  ) si pleaca oricum banii aia ....
|
DeN1gRator
|
|
Clar aia ar fi prima optiune, dar d-au scumpit rau de tot, nu gasesc sub 2400 de eur...
Ma mai uitam la Ksport, sunt mai ieftine destul de bine, dar utilizatorii sunt impartiti in 2 tabere: unii zic ca sunt de cacat si nu merita cumparate, ailalti ca sunt mega bune si merg ceas.... https://www.dcperformance.co.uk/subcat/h...e-kit.html
Si ar mai fi o optiune de la Stoptech, kitul touring http://hondaperformanceparts.co.uk/stopt...pe-r-07-12 dar nu stiu cu cat sunt mai bune decat stock.
Am mai gasit si ceva kituri "home made", gen project K, dar mi-e ca o sa ma lovesc de aceleasi probleme, de ex:
Hyundai brembo Genesis Front caliper
Nissan quashquai in 320*28 disc , or Renault laguna coupé front disc in 320*28 disc ( Black diamond have a ref for this disc )
Pads for Lan Evo 6/7/8/9 front , Renault MRS3 front Etc
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
Nu lua ksport ca ramai fara plombe în gura ...pe văzute nu pe auzite
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
da ce plm au crescut asa preturile la stoptech? si pe state tot asa mari sunt?
|
LIVIU_CTS
|
|
eu ma pus de doua zile discurile de 320/30, toate bune pana acum. frezat putindin adaptori sa centrez discurile si gata. 
nu pui brembo pt prinderi dar pui chinezarii. treaba ta.
|
kinky_boy
|
|
@Liviu - ce brembo man daca nu-s chiar ce trebuie. Pilit placute, pilit adaptori, ce mai urmeaza? Si sa schimbi discurile o data cu placutele nu-i o treaba.
Asa cum ii ziceam lui Adi, trecerea de la 300 la 32X o faci ca sa ai in ce sa inmagazinezi caldura. Acum daca nu-ti iei discuri din 2 bucati sunt multe kg in plus la roata, pe care in mod normal te chinui sa le scazi din jante si cauciucuri dar le pui cu franele ceea ce nu e chiar varianta cea mai fericita.
Trecerea la etrieri cu mai multe pistonase o faci ca sa ai o modulatie mai buna a franei. El zicea ca nu are probleme la capitolul asta cum nici eu ... cred ca e mai bine cu o modulatie mai precisa, dar totusi e o suma destul de serioasa la mijloc pentru ceva care nu ai neaparat nevoie.
Deci daca vrei sa treci la semislick si sa dai in ele fara sa te intereseze de fade atunci clar tre sa treci la discuri mai mari, altfel varianta cea mai ieftina discuri oem si placute bune sau un setup imbunatatit si pentru mai multa caldura discuri de la dba cu placute bune.
Eu pe strada n-am avut fade niciodata pe oriunde m-am dat (de exemplu Parau Rece coborare facut cap coada), doar pe circuit un inceput de fade la sfarsitul unei sesiuni dar asta cu cauciucuri de strada ... probabil cu semislick se schimba datele problemei insa nu stiu cat de mult ca sa merite din plin schimbarea.
Si eu sunt inca in dubii cu franele si nu intrevad nici o varianta prea optima.
My 2 cents
|
DeN1gRator
|
|
(27-10-2016, 07:44)Tomi Wrote: da ce plm au crescut asa preturile la stoptech? si pe state tot asa mari sunt?
Nu stiu de ce dracu au crescut asa mult, si in state ii la fel, tot asa ies - si le urmaresc de vreun an, nu se schimba nimic.
|
LIVIU_CTS
|
|
(27-10-2016, 16:55)kinky_boy Wrote: @Liviu - ce brembo man daca nu-s chiar ce trebuie. Pilit placute, pilit adaptori, ce mai urmeaza? Si sa schimbi discurile o data cu placutele nu-i o treaba.
Asa cum ii ziceam lui Adi, trecerea de la 300 la 32X o faci ca sa ai in ce sa inmagazinezi caldura. Acum daca nu-ti iei discuri din 2 bucati sunt multe kg in plus la roata, pe care in mod normal te chinui sa le scazi din jante si cauciucuri dar le pui cu franele ceea ce nu e chiar varianta cea mai fericita.
Trecerea la etrieri cu mai multe pistonase o faci ca sa ai o modulatie mai buna a franei. El zicea ca nu are probleme la capitolul asta cum nici eu ... cred ca e mai bine cu o modulatie mai precisa, dar totusi e o suma destul de serioasa la mijloc pentru ceva care nu ai neaparat nevoie.
Deci daca vrei sa treci la semislick si sa dai in ele fara sa te intereseze de fade atunci clar tre sa treci la discuri mai mari, altfel varianta cea mai ieftina discuri oem si placute bune sau un setup imbunatatit si pentru mai multa caldura discuri de la dba cu placute bune.
Eu pe strada n-am avut fade niciodata pe oriunde m-am dat (de exemplu Parau Rece coborare facut cap coada), doar pe circuit un inceput de fade la sfarsitul unei sesiuni dar asta cu cauciucuri de strada ... probabil cu semislick se schimba datele problemei insa nu stiu cat de mult ca sa merite din plin schimbarea.
Si eu sunt inca in dubii cu franele si nu intrevad nici o varianta prea optima.
My 2 cents 
de ce nu-s bune mah? pilit placute.....de ce sa pilesti placute....? pilit adaptori.....e luat cu freza, pe masina de frezat. alea cum crezi ca au fost facute? au picat din cer de la dumnezo'? tot cu freza au fost facute, deci nu vad care ar fi problema?
au fost aia idioti ca au insistat cu discurile de 32 in loc de 30.
cum am zis, masinile voastre, banii vostri. eu nu stiu o alternativa mai buna la 1000 euro sau chiar putin peste
|
kinky_boy
|
|
27-10-2016, 17:57
(This post was last modified: 27-10-2016, 17:58 by kinky_boy.)
|
LIVIU_CTS
|
|
nu mah man!
erau 325x32 si am pus 320x30. deci raza redusa cu 5mm iar grosimea cu 2mm. e fix ce are clio rs, megane rs are 340x30, deci mai mari in raza, aceeasi grosime.
am luat din planul de asezare a etrierului 4mm (o zona cu aprox 50mm grosime) si inca aproape 1mm din ceva gen 10mm. deci fix pix din p.d.v. a rezistentei mecanice.
|
kinky_boy
|
|
ii poluam lu adi threadu aiurea
discurile de nissan 350z sunt de 30 grosime (la toti producatorii  ), uite si link catre chiar ala al tau de la trw https://www.trwaftermarket.com/en/catalo...GroupId=82
asa ca degeaba ai pus de 320 ca grosimea e aceeasi, probabil ca s-au dus placutele si s-a mai facut spatiu.
clio rs are discurile de 28( link) ... ai uitat ca am mai discutat despre asta o data
|
LIVIU_CTS
|
|
plm, cu atatea cifre in cam mi-a ramas aiurea.
da, 30, am pus de 28, si cele de renault sunt tot 28. ma bad!
ideea e ca am cobotat 2mm din grosime. totul ramane valabil
|
kinky_boy
|
|
si discuri de pe ce masina?
|
DeN1gRator
|
|
Razvane erau ceva firme care aduceau din USA cu ceva comision, ma interesez si te țin la curent.
Singurul lucru, acolo pe site nu am găsit la opțiuni si mașinile noastre, pui Honda si la model nu mai poți selecta nimic, trebuie sa întrebam oare daca au si PTR noi sau sunt toate la fel?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|