This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

la challenge era proba transfagarasan, dar sunt niste bucati atat de rele....groaznic! dadeau aia cu scuturile de ziceai ca se rup masinil. am vrut sa merg acum 1 sau 2 ani, era organizat de ceva tipi o etapa de amatori, fara roll, dar dupa ce am vazut drumul la challenge, am zis pass.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mane m-am gandit la asta, chiar am si vb cu cineva ca sa vad cum stau lucrurile, numai ca eu in sambata aia (pe 19 august) plec in Bulgaria in concediu Icon_sad

Vrei sa caut sa vad daca se poate si sa vii tu?

Reply

Hiiiiiii  !  vezi sa nu-ti fure masina!   concediu placut, atunci   Biggthumpup

Reply

.... am facut azi un antilag pt masina aia si l-am facut pe a mea pe noul kmanager si  toate index-urile sunt aiurea.  
rev limit la 8600 te duce in 8800+

in rest e ok am verificat cap, coada, doar pe rpm are bug-uri. .....

[Image: qwe_zpsrhjvn6hb.jpg]

Reply

Ce sa zic, zici ca is retardati, cu fiecare versiune noua, in loc sa imbunatateasca, f..t meciul si apar o gramada de buguri, am tot citit pe diverse forumuri lume care se plange.

Reply

cand ai nevoie de o info nu zic nimic, iti dau link catre "help".
cand au ei nevoie de ceva info mai ales pe europene, repede te intreaba sau te roaga sa testezi pt ei.

Reply

Ma bate un gand sa imi schimb jantele, si dupa ce am tot studiat parca as merge pe Enkei...care va plac de aici: http://enkei.com/product-category/wheels/performance/ ?

Eu trag deocamdata spre EV5...sau BR7 de aici: https://www.magnatuning.com/ro/products/...erformance

Reply

esti in bani bro? Icon_smile

Reply

Nu-mi place nici una ...

Reply

nici mie, alea faine tare is mai scumpe....

Reply

De acord cu Toyboy. Alea dau bine pe un Skyline poate.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nici SR6? Daca faceți click pe ele e o poza cu ele pe un CRZ alb.

Liviu: mi-am vândut rotile de iarna si le vând si pe cele de vara, mai pun ceva si le iau.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Evo nu îți share bine ?

Reply

Presupun ca nu mai vrei cu multe spite daca dai TD-urile, asa mai erau j10 care mai sunt cat de cat ok insa nu-mi dau seama cum dau la tine.

SR6 chiar sunt faine si cred ca se potrivesc pe masina, singurul lucru nu-mi place floarea de la mijloc. EV5 cam acelasi lucru si arata mai bine gaurile la mijloc, insa cu 6 spite arata mai bine e mai plina roata.

PS. sper sa nu le mai iei negre, ca nu se vede absolut deloc designul lor, e ca si cum nu ai avea.

Reply

Nici mie nu imi plac cele puse de tine.
Mai bine J10, RSF5 sau SR6...my 2 cents of course Icon_razz
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Traiane is foarte faine, si ca dimensiuni is exact ce imi trebe mie, dar nu am gasit nimic interesant de vanzare; si cred ca noi is 3 poale de bani.

Razvan: nu mai vreau negre, daca iau Enkei o sa iau bronze, daca iau to TD iau verzi Icon_biggrin : http://www.customwheels.ro/produs/Team-D...-12-Green/

Bogdan: RSF5 imi plac, dar in principiu nu mai vreau negre.

Reply

Eu ma refer la cele Hyper Silver sau Silver Machined nu la cele negre...
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

go green all the way Icon_smile

Reply

Hai ma ca sunt urate si alea verzi.

Reply

gusturile nu se discuta, ne-am bate toti pe aceeasi femeie..

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew