Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
Stai ca eu acu vin de acasă.....
Pai tu in 4km ești pa cu frânele ???
Pfffai de plm ce fricos ești 
Tomi are dreptate
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
am dat eu 4km asa ca exemplu. Stoptech sunt super insa 2500 e mult. eu le-am luat cu 1000 mai putin...
una peste alta am acum un proiect FN2 cap coada si trebuie sa fac lista de preturi. la frane si suspensii nu m-am decis inca... si omu vrea neaparat frane mari...
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
25-03-2016, 13:09
(This post was last modified: 25-03-2016, 13:10 by kinky_boy.)
bah eu cu dba-urile si ds2500 n-am avut fade nici pe hring si nici pe parau rece coborare, deci nush ce frane are Adi da nu cred ca cele stock sunt slabe. Acum daca ai niste placute penale de strada normal ca nu tin.
@tomi - pai daca vrea frane mari nu o sa-i intre etrierii fara alte jante, sa-i spui asta, mai ales ca stiu ca ziceai ca parca nu aveti voie cu distantiere si alte d-astea pe acolo.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
eu cu trw-uri la del sol, pe doua treceri in ps. faget (nu cred ca are 4 km partea de padure) am bagat fading de-am crezut ca iau malu' (psihic deja eram pregatit.) si nu era de la lichid pt ca e rbf 600 nou.
flotantele is misto ca-s mai usoare dar cand vine vb de buget....ppffff
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Răzvane discurile de pe Fn2 is destul de slabe, is cunoscute ptr asta, iar eu pe Hring, fiind prima data, nu am știut da fac turele de răcire si am dat in ele ca Bezmeticu, drept urmare cred ca am ovalizat discurile destul de rău.
Mi-a mai dat Kmr o idee cu frâne de accord cu2, sunt cu 2 pistonase, pot pune discuri de 330, da uite ca nu găsesc nici de-astea.
Yula: ne auzim la tel
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
|
|
etrierii oem cu 2 pistonase sunt grei rau
|
kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
Sunt mai grei față de cei cu un pistonaș dar nu văd care e problema, etrierii nu sunt învârtiți de roată, adică mai adaugă câteva kg mașinii.
|
LIVIU_CTS
|
|
lol mah, toata lumea incearca sa dea kile jos de pe masina. daca ar fi pe roata, ar fi si mai grav.
|
kmr
|
|
26-03-2016, 13:30
(This post was last modified: 26-03-2016, 13:34 by kmr.)
Păi metoda cea mai ieftină ar fi să scoți frânele de tot, că și așa sunt grele.
Eu sunt curios cum ai ușurat tu Del Sol—ul sau Civic—ul. Cu rollcage la Del Sol și Subwoofer și stație la Civic? Sau vorbești așa, la modul ideal? De parcă mașina lui Adi e cheală, plină de uși și capote de carbon și exact frânele (adică greutatea etrierilor) îi lngreunau mașina așa de dramatic.
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
Bai ce rautate pe voi....mai treceți pe la biserica din când în când
|
kmr
|
|
Ideea e că eu i-am sugerat lui Adi o variantă bună, la buget bun. Că nu e cea mai ușoară, sunt sigur de asta, dar nu mi s-a părut cerința de bază . Până la urmă e doar o sugestie , poate s-o ia în calcul sau nu  Eu nu sunt rău, sunt practic, nu idealist
|
LIVIU_CTS
|
|
kmr-ule, nu stiu ce e cu tie, da' cum ma prinzi, cum imi dai la glezne. daca te sinti bine asa, da-i inainte.
la del sol am un "rollcage" de vreo 2-3 kile. aveam o varianta alternativa pt rigidizare? nu!
sub-ul din civic, ai dreptate e greu, de statie cred ca glumeasti, are sub 1 kil. daca vreau sa "ma dau" pe undeva, il dau jos si am rezolvat problema. so?
masina lu' adi nu e din carbon da' omu isi cauta suspensii de track, mai merge cu ea si se da....deci cam aia e orientarea lui, pe aceeasi idee....
combinatia ce i-am sugerat-o eu e SUB greutatea franelor OEM, cu toate ca are discuri mai mari!
n-am mai intrat in detalii de genul: care sunt aspectele negativ din p.d.v. a cresterii masei inertiale pe un sistem pivotant cum e ansamblul rotii (unde mai are kile in plus si de la torile pe 19') , de efectul de "calorifer" a unor etrieri oem fata de aia de alu....deja o dau in s.f.uri
eu vb prin prisma experientei mele cu etrierii oem, pe care o cunosti f bine ca doar de la tine au venit, iar din motivele enumerate mai sus , la un moment dat vor fi schimbati cu etrieri de alu.
mi-ar place sa nu ma mai tot driblezi cu orice ocazie, mai ales ca eu cam pun mana pe lucruri si cand vorbesc, rar vorbesc din auzite.
si in final, adevarul e ca masina lui e o ieftina, ca are numai improvizatii , deci un kit de frane adevarate ar fi bomboana pe coliva.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Orice sugestie e foarte apreciata, iau in calcul ce zice fiecare si sunt foarte recunoscător pentru ponturi (asa am luat si suspensia, altfel si azi căutam).
Prin urmare, in momentul asta caut prin țara ceva accorduri la dezmembrat, vb si cu Yula sa vedem dacă găsim un kit de DC5 pe la el prin zona, si citesc si despre soluția cu modificări, propusă de Liviu.
Si mai departe cum zice Traian
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
|
|
kitul projekt-k nu e cu modificari man. sunt doar niste braketuri de prindere cu care vine orice kit . si costa sub 1000 e. mi se pare ca mai bine nu se poate.
|
kmr
|
|
26-03-2016, 19:36
(This post was last modified: 26-03-2016, 20:02 by kmr.)
@Liviu: nu îți dau la glezne dar ai sărit de parcă îi zisesem să pună șenile. E doar o propunere, relax. Iar, până la urmă Adi decide ce pune, în funcție de ce vrea și cât își permite. Cam asta e ideea. În plus, am și eu dreptul la opinie, chiar dacă e diferită de a ta
|
LIVIU_CTS
|
|
pai ai gresit din prima. nu am sarit cu nimic. am semnalat un neajuns, cat se poate de detasat si in cunostinta de cauza, zic eu. evident ca isi pune ce vrea si nimeni nu cred ca incearca sa-l impinga spre o alegere. cu observatii ajuti omul.
tot la capitolul calcule, si eu luasem etrierii de accord in calcul insa pretul de achizitie +furtune + placute + discuri ajungi la un pret pt care mai bine dai o diferenta pana la 800 euro.
la fel si in cazul etrieri dc5. am ajuns la concluzia ca diferenta de pret nu e mare si mai bine am totul nou.
acum isi face si el calculele si daca e cum eram eu cu del solul (adica urma sa torn o carca de bani in el) mai taie 200 eruo si e acolo. ideea e ca daca nu stai in 2-300 euro....nici nare rost sa mai vb.
|
kmr
|
|
26-03-2016, 22:09
(This post was last modified: 26-03-2016, 22:36 by kmr.)
Sigur Liviu. Tu ai dreptate. Ca în cazul cu Repsol
|
LIVIU_CTS
|
|
nu e opinie, sunt calcule.
|
kmr
|
|
Începe să-mi pară rău că îmi spun opiniile.
|
|