This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Phoaaaa cum arata volk-urile alea portocaliiiiiiiiii HappyDroolHappy
Man, prelungirea aia care ai vopsit-o, nu e din pachet cu difuzorul ala impartit? WTF
Adica asa, cu difuzorul original, n-arata chiar de acolo, in rest, culoarea e tare, dar trebuie sa o mai asortezi cu ceva... jante/manere/capac rezervor/capace oglinziIcon_biggrin
The things you are scared of, are usually the most worth while... Spritmonitor.de

Reply

Intradevar arata bestial... Apropo stie careva codu de culoare verde pt jante ? Ma refer la verdele ala care se poarta.

[Image: greente.jpg]

http://www.xceedspeed.com/forums/showthr...639&page=1

Reply

Am cautat o zi intreaga, numai daca te duci sa iti potriveasca culoarea dupa un model. Volk nu isi dezvaluie codurile de culoare.

A scris si Adi pe pagina cealalta ca ala a fost cel mai apropiat verde care l-a gasit...
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Atunci o sa caut un verde care sa se asorteze cat de cat la mine, macar cu parasolaru. Voi lua niste jante OEM de la Valj pe care intentionez sa le restaurez si sa le dotez pt Drag.

Reply

(15-06-2011, 11:24)Corbu Wrote: Phoaaaa cum arata volk-urile alea portocaliiiiiiiiii HappyDroolHappy
Man, prelungirea aia care ai vopsit-o, nu e din pachet cu difuzorul ala impartit? WTF
Adica asa, cu difuzorul original, n-arata chiar de acolo, in rest, culoarea e tare, dar trebuie sa o mai asortezi cu ceva... jante/manere/capac rezervor/capace oglinziIcon_biggrin

Ai dreptate man, merge pe difuseru ala, dar na, am prins deal bun si am luat cup-spoilerele, urmeaza sa iau si difuseru si at o sa se potriveasca cum trebuie.

Reply

mah manca-v-ash sufletu, cand o sa pun eu poze cu masina o sa fiu ultimul cu verde, si pe mine ma intreba acu un an lumea de ce verde.... Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pana la urma cred ca le voi trage un negru mat si am terminat... Nici macar n-am toti banii pentru ele si imi fac vise colorate Icon_smile

Reply

Acum 30 de minute, in parcare, in fata mea, aproape in acelasi loc (usa mai mult acum), un idiot mi-a lovit masina...nu stiu cum m-am abtinut sa nu il pleznesc acolo, sunt un car de nervi, nu mai pot cu toti idiotii care au primit permis de-....lea.

Reply

O sa-mi bag p***, nici nu stiu ce sa mai zic, de unde dreaq atata ghinion pe tine nu stiu Icon_no2

Reply

Bai, pe cuvantul meu de onoare ca am sa ma rog pentru masina ta!
Eu zic s-o lasi parcata in mijlocul strazii, ca acolo macar sunt idiotii atenti Icon_sad

Reply

Nasol de tot, man. Totusi, nu ma pot abtine: de ce n-ai dat cu dobitocu' de pamant?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

'tu-le muma-n c__ de idioti. Ia zi ... cum ai rezolvat pana la urma, cu amiabila sau au venit militienii?
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

bah dude, eu zic in felul urmator: TU, esti victima unui complot lansat pe scara mai larga, cercuri obscure si-au propus sa te constranga sa renunti la masina si sa treci la bicicleta. trebuie sa iei pozitie, sa reactionezi cu hotarare si energie pentru contracararea acestei masinatiuni, sa aplici atacatorului lovituri repetate in zona plexului pana in momentul in care nu mai poate respira.
in caz ca cele banuite de mine sunt eronate, actiunea represiva nu strica oricum!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Extraordinar! Ce naiba e cu tine si cu masinile? Cred ca are dreptate Liviu! Totusi nu stiu cum te-ai abtinut sa nu ii dai o bucata respectivului Icon_censored
Lasa ca o faci si trece...bine ca nu a fost mai rau.

Reply

Cateva poze cu ea curata, inainte sa ma loveasca iara idiotu:

[Image: 2011-06-24%25252019.49.19.jpg]

[Image: 2011-06-24%25252019.49.45.jpg]

[Image: 2011-06-24%25252019.50.26.jpg]

[Image: 2011-06-24%25252019.51.57.jpg]

Reply

Frumoasa Foc! Icon_smile Ai asortat-o perfect cu butoanele forumului Icon_wink

Reply

Si o mica intalnire cu Liviu la Cluj, ieri:

[Image: DSCF0030.JPG]

[Image: DSCF0031.JPG]

[Image: DSCF0032.JPG]

[Image: DSCF0033.JPG]

[Image: DSCF0034.JPG]

Daca va uitati atent se vede pe usa din dreapta o mica indoitura, unde am fost lovit de idiot.

Reply

E cam in acelasi loc unde a fost cealalta Banghead

Reply

nene, deja e problema la tine cu busiturile astea. la un moment dat credeam ca-ti fac concurenta, dar se pare ca n-am nicio sansa...

sorry man...poate de data asta e ultima oara Icon_sad
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Daca nu a sarit vopseaua, poate scapi fara prea mari batai de cap. Sunt firme (nu stiu daca si in Sibiu) care remediaza fara revopsire genu' asta de lovituri. Am apelat nu de mult la o astfel de firma, deoarece mi-am gasit ambele portiere pe dreapta lovite (faza clasica cu deschisul usii in masina celui de langa) si am fost foarte multumit. Lovitura care nu era pe nervura usii a fost eliminata 100%, cea care a fost fix pe nervura aprox 98% (n-a insistat ca sa nu strice vopseaua). Daca nu se considera reclama iti dau si un link.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew