This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

cum sunt mah gumele? le-ai incercat pe paltinis?

Reply

Inca nu bulane ca am fost (inca sunt putin) racit cobza, cu febra mare, si nu am putut face nimic. Da cum ma pun pe picioare bag niste ture, am vb si cu un copilot din CNR sa vina cu mine sa ma mai invete Icon_biggrin

Reply

Masina e un pic in lucru, pe partea estetica; cand am dat bara fata jos avut surpriza sa găsesc un început de rugina:            

Asa ca am decis sa curat bine vopseaua si sa aplic un strat de vopsea terosonata:                

Si am avut si un ajutor de nădejde:    

Reply

Cam devreme rugina aia, asa ceva am eu pe ITR dar ala bietul si-a facut buletin anul asta.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

fara solutia din ultima poza actiunea era sortita esecului.
imi place ce ai facut. Ai reusit sa dai jos vopseaua doar cu diluant? nicio perie de sarma, nici un glas-papier sau masina de slefuit?

Reply

treaba buna! ai pus un pic de fainosag? Icon_smile

Reply

BABAUS: Am dat jos vopseaua (de fapt era doar un grund mai mult decat vopsea) cu smirghel de 2 granulatii, cumparat de la magazin de-asta special de vopsitori; de acolo am luat si diluant 209, cica cu asta se curata bine de tot inainte de vopsire, si vopseaua spray. Daca te apuci vreodata ia numai un smirghe (nici mare dar nici foarte fin), nici eu nu l-am folosit pe ala mai fin.

Tomi: pus peste tot Icon_biggrin, nu ai sughitat un pic zilele astea ca am incercat sa te mai sun dar aveai tel inchis.

Azi am montat bara si pragul dreapta la loc, am scos si toate suruburile si holzsuruburile de pe sub bara si care erau ruginite, le-am curatat cu deruginol si montat la loc cu vaselina (din aia de se pune si in culisele la etrieri, am un tub intreg si m-am gandit ca o fi bun si aici). Maine urmeaza bara spate si marti, daca am noroc sa imi ajunga pielese (pragul stanga si ornamentul de aripa stanga), termin cu totul, ii trag o spalare ca la carte si ies sa testez cauciucurile, ca nu am apucat.

Reply

da ce ai patit man de iti tre alte piese?

Reply

un mic incident, incalecat un bolovan si au sarit de la loc ornamentele, s-au rupt cleme si cam atat. Bolovanul l-am luat sub bara verde, s-a deformat si aia putin si s-a dus vopseaua de pe ea.

Reply

te ajutam si yo cu butoiu ala verde Icon_biggrin

Reply

Adi dacă vrei vorbesc eu de niște vopsea din aia verde că sigur mai au de când și vopsit gardul Icon_razz

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nasol, la drumurile noastre e greu sa scapi fara surprize din astea pe drum. spor la treburi!

Reply

Yula e gata man, is vopsite si arata brici Icon_razz

Reply

baga poza cu noul verde sa-i arda pe retina pe baieti Icon_biggrin

Reply

Stai sa termin si bag, nu uit Icon_biggrin

Reply

Ai vopsit-o cu verde dinala fluorescent ce lumineaza noaptea ? Icon_razz

Reply

lip, cow style Icon_smile)))

mie imi place rau combinatia asta alb-verde ... e faina tare pe Fn2

Reply

ti-am citit tot romanu' just in case ca mi-a scapat ceva Icon_wink

Faina treaba cu fast road setup-ul Icon_wink Cred ca il incerc si eu Icon_wink
Si eu am pedala tare cursa scurta + scartz, in rest nu agata nicicand. O sa incep cu uleiul din cutie + schimbare lichid frana si aerisire circuit ambreiaj, sa vedem daca se imbunatateste ceva.

Cum is gumele ?

Reply

La mine s-a rezolvat cu schimb de ambreiaj.
Gumele sa stii ca is mai bune decat ma așteptam, dar nu is chiar de top. Însă daca vrei ceva cinstit la bani buni, Ionel recomand.
De FRS am auzit si eu de bine, numa vezi ca arcurile alea progresive nu te ajuta deloc daca te dai tare pe curbe (vezi ca Liviu de-aia le-a si vandut dupa primul VTM)

Reply

Adi, n-ai terminat masina? Unde sunt pozele?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew