This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Ma acuma fiecare, eu am facut bedding si data trecuta si a fost bine.

Reply

Liviule nu vrei sa dezvolti ca eu sunt pierdut...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pai e simplu, beddingu ala "elaborat" cu jdemii de km facuti e abureala. eu de fiecare data am mers mai incet, am franat de cateva ori mai moderat, mderat cu crestere treptata in forta de franare si cam gata, adica 2-3 km si n-am avut veci probleme cu frantele.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ooo scuze, nu stiu de ce aveam impresia ca se discuta despre aerisirea franelor Icon_neutral

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mi-a ajuns in sf si Hondata, Liviule rămâne stabilit pe uichend?    

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reply

sper sa imi revin cat mai repede sa ermin masina.

Reply

ti-am trimis mailul.

Reply

M-am uitat, nu a intrat la mine, adresa e oby123_2000 [at] yahoo.com, mai trimite 1 data te rog.

Reply

scuze, am pus 200 in loc de 2000. retrimis!

Reply

Am pus un soft ce vine generic in Hondata, am facut niste masuratori duminica: Octavia RS nu mai poate sa ma ajunga, ma duc bine de tot in fata inca de la inceput ( de la 50 km/h), Golf 5 Gti pleaca in fata cam juma de masina dar il ajung pe la 150 si trec in fata, la 190 deja sunt cu mai mult de o masina in fata.
Abia astept sa fac un soft calumea, sa vad cat de bine se poate Icon_biggrin

Reply

relax cousin, vez tu cand faci soft Icon_wink

Reply

Am alimentat de la Rompetrol ieri si dupa vreo 2km mi s-a aprins check-ul: code P0172 "system too rich" bank 1 si bank 2; sa verific azi MAF sensorul sa vad daca e ceva mizerie pe el, da tare mi-e ca e prea mare coincidenta sa nu fie de la benzina, mai ales ca am vazut ca "bad gas" paote fi o cauza.

Reply

Eu alimentez NUMAI de la Rompetrol de vreo 5 ani la Civic, in special Efix95, si nu am avut niciodata probleme. Consider ca e cea mai buna benzina pentru motorul acesta si stiu ca au cea mai noua tehnologie de prelucrare a titeiului, dintre toti producatorii de la noi.
Deci, mai de graba eu cred ca statia de unde ai alimentat ar putea fi de vina, sa nu fi pus ceva in ea...un prieten de la Severin a patit-o cu Rompetrolul de acolo, nu stiu ce senzor i s-a aprins si, pana nu a scapat de benzina din rezervor, nu a scos-o la capat....

Reply

S-ar putea sa ai dreptate...oare sa mai bag alta benzina peste sa o mai "dilluez"? Sau sa astept sa o termin pe asta (am pus numai de 100 lei).

Reply

Nu stiu ce sa zic. Probabil ca da, ar avea efect sa o mai dilueze...Fa plinul si baga un drum de Budapesta, ca-i vremea frumoasa, si imediat scapi de ea Icon_biggrin
Ieri imi povestea cineva ca a asistat la Asko la o faza cu un Civic sedan care alimentase de la Agip de pe A1 si ii scosesera din rezervor vreo 20 de litri de apa...mi se pare exagerat, dar va relatez asa cum am primit si eu informatia.

Reply

scoate borna - de la baterie pt 1 minut si incarca harta stock

Reply

Am curățat maf-ul cu un spray contact, am sters eroarea si am băgat vreo 15 km, nu a mai apărut.
Tomi: cu harta stock am check-ul aprins oricum, cum nu mai am catalizator.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reply

poti dezactiva de aici:

[Image: dre_zpse7cae8f0.jpg]

Reply

ce faci mah, simti ca iti suflu in ceafa? Icon_razz

Reply

(26-04-2014, 23:25)Tomi Wrote: poti dezactiva de aici:

[Image: dre_zpse7cae8f0.jpg]

NU stiam de asta, multam man.

(26-04-2014, 23:57)LIVIU_CTS Wrote: ce faci mah, simti ca iti suflu in ceafa? Icon_razz

Pai? de ce?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew