kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
Nu e deloc cum zice Razvan. El stie că eu vreau o masină de circuit deci nu mă interesează să fie înmatriculată, mai am 3 înmatriculate. Aşa că, din punctul meu de vedere e scumpă :p .E foarte adevărat că am vrut s-o cumpăr, la un preţ decent, din punctul meu de vedere dar nu a vrut banii ăia. Chiar sunt curios la ce preţ se va vinde. Mai e şi Prelude cu H22 care nu se vinde nici la 3000 eur deşi are un motor rar, e în acte, are o groază de modicări care adunate fac mult mai mult ca masina dar, nu se vinde.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
kmr, aia inseamna ca tu vrei o masina sa "arate" ca aia dar sa nu fie asa. daca nu vrei o masina inmatriculata, chiar si stock, aia inseamna ca tu cauti o masina din alta categorie, a celor neinmatriculate si preferabil stock.
e ca si cum ai vrea sa dai bani putini pe un m3 ca pe tine nu te intereseaza ca e "m".
eu inteleg ce-ti doresti dar trebuie sa intelegi si tu ca aia nu e pe sablonul tau, ci peste.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kmr
|
|
22-05-2013, 21:24
(This post was last modified: 22-05-2013, 21:26 by kmr.)
Nenea, eu nu am zis că e scumpă, că nu face banii, etc. Am zis că e scumpă din punctul meu de vedere. Sunt lucruri total diferite dar se pare că nu vreţi să înţelegeţi ce scriu. Pe de altă parte, pretul este cel la care se face tranzacţia, până acolo, toate sunt doar cifre. Credţi-mă, doar lucrez în vânzări de ceva timp.
Chiar sunt curios dacă se va vinde peste preţul propus de mine. Nu vă spun care e ăla, spun doar după ce se va vinde masina.
|
VladTNS
Threads: 10
Thanks Received: 5 in 5 posts
Thanks Given: 10
|
|
22-05-2013, 22:45
(This post was last modified: 22-05-2013, 23:07 by VladTNS.)
And on that bombshell it's time to end
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
@Vlad: true that! 
Acu' ceva vreme ma uitam dupa EP3, da' n-a fost sa fie niciunul sa merite banii. Cel din curte de la ASKO l-am vazut chiar atunci si nu mi s-a parut ca ar valora cat cerea omu' pe ea, chiar daca se lauda c-a intretinut-o ca la carte. Din cate bag seama, un an si ceva mai tarziu, tot acolo e
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Era sa omor un motociclist aseara, a schimbat banda in fata mea, in curba, fara sa se asigure (nici nu avea oglinda decat pe stanga), l-am impins pe unu cu masina in bordura ca sa il evit pe handicapat, aproape l-am atins oricum..mi-o aratat muie si o demarat mai departe; deja e al 3lea de cand a dat caldura, incep sa urasc motociclistii
|
LIVIU_CTS
|
|
luveste-i pe aia man, far ajena. e plin de manelisti pe motoare.
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Daca nu-mi ziceai de aia cu muia, as fi incercat sa gasesc ceva circumstante atenuante, gen n-a apreciat bine viteza si a fost nevoit sa iasa de pe banda, sau o groapa, sau ceva... Da' sunt perfect in asentimentu' lu' Liviu: intinde-l pe jos daca nu-i viteza prea mare...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
|
DeN1gRator
|
|
Avem vreo 40 la ora (asta a si fost norocul lui), in oras, curba la stanga 90 grade cu 2 benzi, sens unic, face curba pe banda din stanga si cum iese din curba se urca peste mine pe banda din dreapta, fara semnalizare, fara nimic....
|
Wagner
Threads: 4
Thanks Received: 18 in 17 posts
Thanks Given: 41
|
|
Daca doi bikeri iti zic lucrul asta, clar problema nu e la tine, Adi. Desi daca ii dadeai un impuls ca sa se invarta un pic pe sosea a la Nureev nu cred ca ar fi fost o problema - bonus pentru semnul "prezidential"...
Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...
|
demonicum
Threads: 3
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
|
|
Io mi-am repus în funcțiune vechiul reno clio care ședea în parcare de 1-2 ani ca să mai menajez civicu că prea-i băgam km a-mpulea. Să-l mânce pe careva în cur acu să-mi taie mie calea că de ăsta mi se rupe că-l îndoi un pic  Cred că o să mă apuc chiar să-i vânez pe ăștia
|
DeN1gRator
|
|
Trece timpu si km si tot iarna ma prinde revizia, tre sa fac cumva sa schimb treaba ca e tare urat sa lucri pe frigu asta.
Am schimbat uleiu si filtru (Motul Xlite 0W30 si filtru original Honda), maine imi ajunge si ambreiaju la Sibiu, pe sf sapt placutele de frana, asa ca asptamana viitoare schimbam si astea, mai curat filtrul de aer de la CAI si cam gata pe anu asta; flashpro nu am mai apucat sa iau, acuma trebe sa astept urmatoarea venire in tara a lui Tomi.
Aaa si am pus si roatele de iarna, le-am probat un pic pe zapada la Paltinis si is ceas.
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 71 in 58 posts
Thanks Given: 45
|
|
Ce cauciucuri de iarna ai?
|
DeN1gRator
|
|
Pirelli SottoZero am pus, le-am folosit si iarna trecuta, sunt destul de multumit de ele, nu m-au lasat la greu dar nici nu exceleaza (dpmdv).
|
kmr
|
|
|
DeN1gRator
|
|
Cred ca le-a luat Florina, eu am avut o zi aglomerata tare si nu am apucat sa vad de ele, am vb doar cu Mirela de dimineata.
|
DeN1gRator
|
|
Sa-l dfjhdfheifshfjsf si sa-mi bag nsdjkasdojkasdne si tu-i njdfdksflsdfksd lu ala care mi-a bagat alte suruburi in culisantii de la etrieri pe spate, am stat sambata pana noaptea la 2 in frig ca sa le scot, sa refac filetul in culisanti cu un tarod (sunt suruburi de 8 cu pas de 1,25, cand am schimbat la service ultima oara placutele le-au pierdut sau ratacit si au pus de la ei unele tot de 8 da cu pas de 1). Va mai zic ca un surub original costa 60 de lei? Noroc cu ALEX de la ASKO, mare om si mare domn, mi-a facut rost de 4 bucati, maine sa le pun sus ca sta masina pe capre de sambata.
Placute am luat Kasyama (cam asa ceva parca se numesc) fabricate in Japan, Marian (ROOTH) le-a laudat tare, au fost si extrem de ieftine (240 lei fata+spate), sunt curios de numa cum vor fi la banii astia.
Mai stie careva pe unde e thread-ul cu bedding la frane? nu dau de el.
|
LIVIU_CTS
|
|
mergi usor, franeaza de cateva ori treptat si gata
|
DeN1gRator
|
|
Nu-i chiar asa, da am gasit articolul, stiu ce am de facut acuma.
|
LIVIU_CTS
|
|
bai nu va mai tot pierdeti in atatea teorii, asa am facut de fiecare data si n-am avut probleme la frane....pana mea mecanica din mouse
|
|