This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Voi nu luati in calcul ceva foarte important.....ARE TAXA PLATITA!!!!!!! Pe langa cel al lui Vintila (10500 Euro), mai este unul negru la Asko in parcare (6000 si ceva) . Ce se merita mai mult?? Ep3-ul negru de la Asko este stoc si taxa de inmatriculare/timbru cum naiba se cheama acum este de peste 2000 Euro..... Si teoretic Ep3-ul gri are taxa platita si overall il iei la aceiasi bani fata de una stoc cu taxa neplatita(adica toate).

Reply

Are taxa platita sau teoretic are taxa platita? Ca e o diferenta Icon_razz
Anyway, eu i-am facut o oferta, la vremea la care ma tenta dar i s-a parut prea mica asa ca...
Oricum, pe mine nu ma mai intereseaza masina.

Reply

a fost adusa dupa 2007 in tara...deci da, are taxa platita

Reply

cat ti-am zis!
in uk aia isi vand piesele aftermarket (si se vand usor), o aduc la standard si apoi o vand ca sa iasa cu o pierdere cat mai mica fata de investitie.

Reply

eu de exemplu daca vand masina cine o sa o cumpere o sa plateasca taxa.......si multi altii sunt in situatia asta(cei cu EP3-urile)

Reply

Va aprindeti cam tare. Daca e asa bun pretul, de ce nu se vinde? Sau, de ce nu o cumparati voi si faceti o afacere mare? Doar are si piesele stock. Va dati seama? Vindeti piesele aftermarket, luati 4000 k pe ele si mi-o vindeti mie stock cu 4300. E ok asa? Icon_smile
Sau, cereti 5000 pe ea si se vinde repede :p

L.E. Acum, mai in gluma, mai in serios, eu asa as face in locul lui Mihai.
L.L.E. Aia 235 Cp sunt pe Dyno?

Reply

pai nu se aprinde nimeni, doar ca tu n-ai dreptate si vorbesti fara sa stii cat costa toate piesele alea.

nu se vinde datorita vremurilor si pentru ca in general hondarii care ar putea sa aprecieze ce se vinde nu au bani, majoritatea trag pe modele vechi si cat mai ieftine posibil.

cauta tu cat costa un Kpro, cat costa o softare, cat costa un intake skunk2 cu tb, dc header si catback invidia, un set de rote, elementele de caroserie. iti ia 10 minute sa le gasesti la un tuner si sa aduni. de d2 coilovere, ambreiaj si ce mai are nu mai zic sa le pui.
eu ti-am zis, sa-ti iei tu ep3-ul si sa te vad atunci cum comentezi cand o sa vrei una alta.

l-a rugat vlad cu una cu alta dar nu a vrut

Reply

Nenea, am dreptate cand spun ca mi se pare scumpa. E dreptul meu sa mi se para scumpa, nu cred ca poti zice ca am sau nu dreptate. Am, e parerea mea.
Raman la parerea ca daca e asa de simplu, sa le puna pe alea stock, sa le vanda pe alea aftermarket si gata .
Banii au alta valoare astazi, sunt mai scumpi Icon_smile
In plus, pentru ce vreau eu de la masina, e suficient sa fie stock.
Tu gandesti adunand niste cifre, eu gandesc pe banii mei si pe ce vreau eu de la masina. Si, chiar daca pare bizar, gandim diferit Icon_smile
Pentru mine nu valoreaza masina asa multi bani. Deocamdata, vad ca nici pentru altii. In fine, facem topicul lui Adi varza, aiurea. Vorbim de puncte de vedere diferite, cam asta e.

Reply

eu te inteleg ca e dreptul tau, numai ca realitatea e alta, confruntate cu ea si vezi daca mai ai dreptateIcon_smile

asa si eu pot sa zic ca ferrari ar trebui sa nu coste mai mult de 50k euro. e dreptul meu sa zic, nu inseamna ca am dreptate si are rost sa spun asta.

Reply

Nu stiu anuntul dar daca cere banii pe masina + banii investiti nu o vinde niciodata!
Vezi Del-Sol + turbo la 10mii, pana la urma s-a vandut pe piese...
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Omu', nu vrei sa intelegi ce zic eu. Aia cu ambreiajul mi s-a parut maxima Icon_smile)))
Realitatea este ca e o masina cu multe modificari, care pe mine nu ma intereseaza si mi se pare scumpa, ce e greu de inteles? Asta cu Ferrari nu cred ca are nicio tangenta cu discutia noastra .
Ma retrag din discutia asta pentru ca nu poti sa-mi respecti punctul de vedere.
Spre diferenta de tine, eu il respect pe al tau Icon_peace .

Reply

http://www.autovit.ro/honda-civic-C27719563.html

yula asa se face daca vrei sa-ti recuperezi banii cat de cat, oricum banii pierduti sunt la sandrei ala de la cluj nu aici.
eu asta ii zic lu kmr ca daca ia o masina stock din alta parte + inmatriculare +piesele aftermarket pretul este corect.

KMR-ule tu spui ca vrei masina stock, iar asta ca nu e stock si costa mai mult iar pentru asta spui ca pretul nu e corect. Chiar nu inteleg de ce comentezi la masina asta cand nu e ce vrei tu. Daca era stock si cerea 8000 pe ea iti dadeam dreptate.

Tu vrei sa cumperi ceva, te uiti la altceva si zici ca pretul nu e care trebuie! Uita-te la ce vrei tu si atunci evalueaza daca e ok sau nu.

Reply

(22-05-2013, 18:20)yulasinio Wrote: Nu stiu anuntul dar daca cere banii pe masina + banii investiti nu o vinde niciodata!
Vezi Del-Sol + turbo la 10mii, pana la urma s-a vandut pe piese...

Si, a scos banii aia pe Del Sol?

Reply

(22-05-2013, 18:25)kinky_boy Wrote: http://www.autovit.ro/honda-civic-C27719563.html

yula asa se face daca vrei sa-ti recuperezi banii cat de cat, oricum banii pierduti sunt la sandrei ala de la cluj nu aici.
eu asta ii zic lu kmr ca daca ia o masina stock din alta parte + inmatriculare +piesele aftermarket pretul este corect.

Aia ca e inmatriculata, pentru mine nu are nicio valoare. Pur si simplu nu ma intereseaza aspectul asta. Deci scade taxa, piesele aftermarket si vezi cat mai ramane Icon_smile

Daca ai citit atent ce am scris eu, vezi ca am zis ca nu merita pretul ala din punctul meu de vedere ( cel de putin mai sus) nu ca e corect sau nu pretul cerut.

Reply

pai atunci pentru faptul ca e inmatriculata , nu e stock chiar nu e ce-ti trebuie tie. automat are si un pret necorespunzator cu cerintele tale.

mie mi se pare normal sa evaluezi un pret in functie de ce ofera produsul indiferent daca iti trebuie sau nu. Eu iti spuneam ca asta e realitatea, nu ce iti trebuie tie.

Reply

(22-05-2013, 17:04)kmr Wrote: Nu, a cazut o umbrela dar stiu ca nu era doar aripa stramba. Ma batea si pe mine gandul de masina aia dar este aberant de scumpa ( in opinia mea si pentru ce vreau eu ).

M-am citat ca sa vezi exact ce am scris si tu n-ai citit. Am evaluat masina in concordanta cu ce vreau eu. Nu pot evalua un obiect fara sa pun in balanta ce imi trebuie.

Reply

pai daca masina nu corespunde sub nici o forma cu ce vrei tu cum ai putea sa o evaluezi la ce vrei tu? Icon_smile

in fine, eu te inteleg ca nu e ce ai tu nevoie, dar pentru ce ofera masina are un pret corect si pentru cine isi doreste sa beneficieze de tot ce ofera nu face o afacere proasta.

Reply

kmrule, e cam cum zice kinky, masina aia nu es cumpa ea in sine, e peste bugetul pe care esti tu dispus sa platesti si are prea multe pe ea pentru ce ai tu nevoie.
deci da, masina e scumpa pentru tine, dar nu pentru piata.
masina a plecat din cluj cam la banii aia. si da sandrei a pierdut o gramada de bani. masina aia e f capabila, am vazut batand gti-uri, s3-uri....e chiar reusita.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu te inteleg Razvane, da sa stii ca orice produs SH pus la vanzare valoreaza exact cat vrea piata sa iti ofere pe el. Iar in situatia din momentul de fata nu prea mai sunt oameni dispusi sa investeasca atatia bani in mofturi gen masini sport, cu modificari scumpe, etc (inafara de piata de lux unde e alta discutie).
Eu sunt perfect de acord cu tine ca masina valoreaza banii ceruti, avand in vedere tot ce e pe ea, dar piata zice altceva, si piata da banii...eu sper din tot sufletul sa o dea cu cat vrea el, dar in acelasi timp cred ca e constient ca o sa fie greu/foarte greu.
Eu i-am propus schimb pe schimb (8k mai am si eu de plata la masina mea ca sa inchid leasingul), chiar daca eu pierdeam niste bani, numai ca din pacate nici Mihai nu dispune de banii sa inchida leasingul acuma.

Reply

ho bah cu piata, ca nu e pe deplin adevarat.
un produs mai scump n-o sa aiba niciodata o cerere ca unul mai ieftin. e un prag minim sub care un produs nu se vinde decat in cazuti extreme, cand vanzatorul e nevoit sa-l vanda in pierdere. cine nu e nevoit....sta pana cade ofertantul.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew