This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Bai, cu toate calitatile cunoscute ale ep3-ului, eu n-as da fn2-ul pt el, mai ales al tau.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

The following 1 user says Thank You to dragostan for this post:
  • Toyboy
Reply

Subcriu la ce la spus dragostan . O alta idee ar fi sa cumperi un EP3 si sa il aranjezi pentru track. Acum tu stii mai bine ce si cum...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Omu' cred ca se plictiseste ori inca e ciuda pe ala cu Skoda Icon_smile

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Sau poate isi face niste calcule la bani Icon_wink.

Reply

Daca e vorba de bani, inteleg situatia.
Cred ca majoritatea de aici sunt de parere ca ai o masina prea frumoasa si rara sa o schimbi asa de repede.
Dar cred ca tu stii mai bine ce necesitati ai la momentul actual.

Reply

(22-05-2013, 10:54)yulasinio Wrote: Omu' cred ca se plictiseste ori inca e ciuda pe ala cu Skoda Icon_smile

Sent from my N4

RollinglaughRollinglaugh

Reply

si eu zic sa o dai, macar pana nu mai bagi niste bani in ea sa o repari sa bati o skoda Icon_smile

da crezi ca e cineva sa-ti dea cati bani vrei tu pe ea si merita? no chance, maybe blind luck

Reply

Pai de unde stii cat vreau eu pe ea? Icon_smile

Reply

Toți banii Icon_smile

Reply

vorbim si prin alte metode bah Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Facem schimb? Eu iti dau ATR-ul si un breloc cu Honda si tu imi dai CTR-ul? Icon_biggrin

Reply

Adi, subscriu si eu la ce zic baietii mai sus. Ai o masinuta prea frumoasa ca sa renunti la ea...
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Io stiu ce ziceti toti, si ca sa fim clari: inima spune NUUUUUUU, niciodata nu o vand, o tin pana am 80 de ani...da capu zice ca e mai bine dpdv financiar, ca apar alte prioritati in viata odata cu varsta, ca nu merita sa mai tot bag banii in masini, etc.
Oricum deocamdata doar "ma bate gandul", nu sunt sigur ca o vand, am vb si cu Mihai (proprietar EP3) si i-am zis si lui ca nu sunt 100% hotarat sao dau inca, deocamdata sondez un pic terenul si o mai gandesc.

Reply

pai mah, omu ala cu ep3-ul de care vorbesti vrea un gti pentru ca e mai ok pentru zi cu zi. A ta e mai ok pentru zi cu zi dpdv isonorizare si gadget-uri deci daca te bagi la un schimb si ceva bani de la el poti sa faci deal-ul Icon_wink

Reply

Cand zici Mihai, te referi la Soare cu EP3-ul argintiu, cu tabla stramba?

Reply

(22-05-2013, 15:30)DeN1gRator Wrote: da capu zice ca e mai bine dpdv financiar, ca apar alte prioritati in viata odata cu varsta, ca nu merita sa mai tot bag banii in masini, etc.

Deci am spus eu ca il roade treaba cu Skoda altfel nu inteleg ce alti bani trebuie bagati in masina aia Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(22-05-2013, 16:32)kmr Wrote: Cand zici Mihai, te referi la Soare cu EP3-ul argintiu, cu tabla stramba?

Am inteles ca are doar o aripa un pic stramba, i-a cazut o umbrela de plaja pe ea...stii altceva cumva?

Reply

Nu, a cazut o umbrela dar stiu ca nu era doar aripa stramba. Ma batea si pe mine gandul de masina aia dar este aberant de scumpa ( in opinia mea si pentru ce vreau eu ).

Reply

kmr nu mai vorbi aiurea man, numai ce e aftermarket pe ea ajungi la macar 3-4 mii de euro.
ia-ti tu din uk, inmatriculeaz-o aici si vezi la cat ajungi cu una stock si apoi cumparati la sh tot ce are asta pe ea si sa te vad unde iesi.

e si fosta masina a lui vintila la vanzare cu compresor care are un pret chiar decent, dar nu poti sa stii cum a fost intretinuta.

Reply

Nu vorbesc aiurea, e parerea mea ca e scumpa. O mentin. Incearca sa vinzi piesele aftermarket si spune-mi cati bani iei pe ele. In fine, poate sunt eu mai zgarcit dar mi se pare scumpa.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew