(18-04-2013, 19:49)LIVIU_CTS Wrote: hai da-te-n spanac si nu te mai tot burzului ca azi maine ti-o dau cu del solul ))
daca se intampla asta ti-o vinde pe loc liviule
chiar asa mah adi, ce draq te agiti atat pentru nimic. Tu cand mergi cu masina esti in competitie cu grupu vag?
oricum, chestia asta cu comparat motoare aspirate cu turbo de capacitati similare mi se pare o prostie crasa de cand a aparut, atat din partea celor de specialitate (presa) cat si a utilizatorilor de rand.
pai pune-ti frate si tu un melc sub capota si atunci apuca-te si compara cu ce trotineta de 2l vrei tu.
Sunt doua variante, una mai buna si una mai rea - ori alearga din nou dupa cazanu' turbat de la Skoda, ori i-a dat fum grav si acum se "rehidrateaza" - lucru foarte normal, de altfel.
Adi, nu te mai enerva. Totusi, CTR e o masina in firea ei, stock sau nu. Sunt totusi curios care ar fi situatia intre CTR si Skoda minunata, pe niste viraje gen Cheia. Am un feeling in favoarea Hondei - ce dracu', vorbim de ascutitoare vs dulap aici, nu?
Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...
Man ai fi uimit, am urcat Paltinisul de cateva ori impreuna, nu am cronometrat da am impresia ca e stransa rau treaba.
In fine, eu am deja convingerile mele, am discutat cu multa lume zilele astea, mai ales oameni care au avut si turbo si aspirate, mi-am facut o idee, stiu cum sta treaba...voua nu va mai zic ca stiti numa sa faceti misto
In alta ordine de idei, am venit de la Bucuresti cu capota si aripi vopsite frumos, bara pusa la locul ei cum trebuie, da norocul meu nu s-a dezmintit nici de data asta, am gasit bara lovita aseara in parcare, in coltul din stanga fata. Da nu e rau, am scapat usor de data asta, nu s-a miscat de la locul ei, un pic julita si niste galben pe ea.
Si in a 3a ordine de idei, a profitat vremea asta calda de mine si am facut un detailing la motor si la interior, am trecut la presurile de vara.
Urmeaza weekendul viitor vreo 6-7 ore de detailing la exterior.
Intre timp enjoy de pics:
A iesit chizda poate apuc sa fac si eu Stream-ul pana ce venim acasa.
Ba, eu sincer nu stiu de ce te superi. Pana la urma cine te-a luat la misto Eu chiar am vornit serios cu tine, stiu ca ai bagat bani multi in ea dar nimic ce sa te faca sa fi suparat ca iei bataie de la o masina turbo. Daca schimbai chiuloasa cu una de DC5, evacuare cap coada, RBC manifold + soft si te batea ala atunci te intelegeam si eu, dar asa...
Enjoy ca ai "avut" masina frumoasa
Terminati ma ca nu m-am suparat, m-am enervat pe moment (stiti ca is mai vulcanic, asta mi-e firea, ce sa fac) si mi-a trecut la fel de repede.
Ye, m-am bucurat 1 zi jumate, de-ajuns ...
P.S. ca acum am citit si eu posturile turbo vs aspirat......ce pot sa zic pe urcare e cam cu dus si intors treaba. adica un turbo se duce mai bine pe urcare daca nu esti in V-Tec...am vazut chestia asta. Daca vrei mai multa viata de la masina iti recomand setup-ul asta : CAI, galerie evacuare, catback, hondata flash pro , RRC cu clapeta aferenta (adica cea de pe FD2). Poate ai cateva din lista asta. Am mers cu un FN2 cu aceste modificari si se misca chiar bine . Legat de GTI-ul ala......ducase naibii. GTI-uri sunt o gramada si nu ofera senzatia unei Honde.
Spalarea a fost facuta la Asko, apoi acasa am folosit 2 galeti, una cu apa+sampon si una cu apa curata, spalat si clatit bine pe fiecare coltisor si fiecare plastic, sters apoi cu o carpa curata si aplicat coating ptr plastice, in 2 straturi, si crema ptr chedere.
Pe capota am folosit solutia de la Meguiars pentru jante (E mov, nu mai stiu cum se numeste, am in sticla de cola de vreo 2 ani), udat, pus solutie si agitat cu o pensula, apoi sters cu apa cu sampon si apoi clatit.
adi sa joci la loto man ca noroc ca asta nu s-a mai vazut
zici ca-i noua eu dupa ce o sa vopsesc capacul cu culbutori atunci o sa fac si eu asta, sau sa o duc la cineva ca arata in ultimul hal la mine sub capota.
PS: ai incercat sa o duci acus la o tura cu vag-urile sa vezi daca mere mai bine?