This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Man masina mea e in mintile ei si peste un pic (zic a 3a oara, trec in fata 2 masini si mai mult la una stoc), si o iau de la G5GTI STOC. Iar cu FN2 stoc cred ca sta si mai rau treaba.
Probabil ca dupa ce iau flash pro si fac softu o sa trec in fata, da frate, am cheltuit multi bani ai dracu ca sa pot bate un G5GTI STOC, ala daca isi face numa un soft pe care da a 10-a parte din banii cheltuiti de mine si iara ma bate de ma rupe.

O sa vorbesc cu oamenii sa iesim intr-o seara curand toti (eu, Razvan cu FN2 stoc, G5GTI stoc si Octavia Rs stoc - zice omu-) si fac si niste filmari, sa vedeti cum sta treaba.

Reply

1.8t stock pe octavia, g4, a3 (AUQ 180CP) e ceva mai slab decat k20 ep3 stock din mers...
1.8t cu soft e cam egal, poate o masina in fata la un k20 stock ep3.

vorbesc din proprie experienta, am avut k20, am 1.8t, etc...
nu stiu sa iti spun care sunt diferentele intre un fn2 si ep3, dar tot pe acolo ar trebui sa fie treaba

Reply

(16-04-2013, 23:31)kinky_boy Wrote: si mai grea si mai putina putere si cu roti mai inguste? chiar crezi ca e posibil?

eu zic ca nu e stoc rs-u ala in veci or e masina ta stricata Icon_smile

Care mai grea man? Ca e mai usoara, are 1300 si noi 1338.

http://www.autoevolution.com/engine/skod...1-18t.html

S-au facut dyno la mai multe FN2-uri stoc in Buc, cel mai mult parca a scos 187 CP...deci daca la Skoda is declarati mai "adevarat" caii, si are undeva pe la 165-170 reali, cuplul in plus (235 Nm fata de 193 Nm) si fiind si mai usoara....

Reply

citeste mah mai bine, 1238 tu 1170 yo

Reply

Ce ma enervati cand ma contraziceti doar de dragul de a ma contrazice:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

du-te mah cu talonu tau, eu nu cred greutatile din talon. eu ti-am dat link cu baza de date despre masini si tind sa cred ca sunt mai ok valorile alea decat ce dau romanii in taloane

Reply

Adi, eu in talon am 1380. Ce zici, 40 kile diferenta intre civicu tau si accord cu trapa, scaune electrice si alte kkturi care cantaresc serios? Ce e in taloanele de la noi e fix pix. Accord'u e aproape de 1500kg sigur Icon_smile
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Reply

Nu au toate aceeasi greutate man, a mea e CW si are de ex in plus LSD.

Uite aici: http://www.zeperfs.com/en/fiche1595-hond...-r-fn2.htm, cea mai grea a trecut de 1400kg...oricum te legi de detalii, asa si la Skoda poate fi gresit si sa aiba mai putin, cert e ca e mai usoara putin decat FN2.

Reply

o fi mah, lsd are undeva la 10 kg deci difernta de 100 de kg eu nu o vad decat daca o umplii cu tot ce vrei tu.

du-te si da-te cu altii cu rezervoru plin, roata de rezerva si trusa de scule in portbagaj ca sa ajungi la 1400 de kg si mirate apoi ca merge mai incet.

Reply

Adi, si pe mine daca ma intreaba unu ce putere are polizoru' ii zic ca are un 1.3 60cp Icon_biggrin .... asa ca relax, si enjoy it !

Reply

(17-04-2013, 10:49)DeN1gRator Wrote: Am fost dezamagit, iti dai seama, cu Golf5 Gti stateam la o masina in spate si nu se putea departa, sa mi-o dea asa o Octavia din 2001 stoc m-a desumflat instant, aveam asteptari (mult) mai mari de la CTR. Sa vedem, mai fac niste teste si cu Skoda, si cu a mea, si daca se dovedeste ca aia e stoc si CTR "doar atata poate" o sa ma gandesc serios sa trec la turbo.

bah ce drak, zici ca esti copil. cum vine unul cu galetusele mai noi si mai colorate le arunci pe ale tale la gunoi. tu faci bani din drag sau ce faci? masina e de batut copii din cartier sau e masina pe care ti-o doresti?

alttfe:
ep3 bate 1.8 toata ziua, vazut de mai multe ori.
ep3 cu intake, galerie, soft a batut rs3 sau s3 sau nush ce drak de 1.8t
masina ta e chiar tare, nu fii copil.
ala nu e stok veci.

(17-04-2013, 11:33)DeN1gRator Wrote: cheltuit multi bani ai dracu ca sa pot bate un G5GTI STOC, ala daca isi face numa un soft pe care da a 10-a parte din banii cheltuiti de mine si iara ma bate de ma rupe.

WTF
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

El tot zice ca a bagat bani in masina. Ia insira mah aici in ce ai investit tu sa vedem si noi...

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ui pe asta, serios, vrei tu sa scriu aici ce bani am bagat in masina? Ca sa ce, sa nu ma faci MINCINOS? Ca nu inteleg de ce vrei asta.
Da daca tii musai iti scriu aici numa 3 lucruri:

Galerie evacuare: 1000 si un pic de euro, ambreiaj stage 2: 500 si ceva de eur (fara a pune montaju), suspensie: 1200 de eur (fara a pune montajul.
Mai pun vreo 2 si ajung la cat ai dat tu pe Integra, toata masina Icon_wink.

Reply

mai ai sin niste rotoace mari si grele, n-ai soft si ia d'aici bataie Icon_biggrin Rollinglaugh

asta merge la curve, bea o sticla de jin, urla ca o dat o gramada de bani pe curva si jin si tot nu i se mai scoala Icon_smile)))

Reply

(18-04-2013, 19:12)DeN1gRator Wrote: Ui pe asta, serios, vrei tu sa scriu aici ce bani am bagat in masina? Ca sa ce, sa nu ma faci MINCINOS? Ca nu inteleg de ce vrei asta.
Da daca tii musai iti scriu aici numa 3 lucruri:

Galerie evacuare: 1000 si un pic de euro, ambreiaj stage 2: 500 si ceva de eur (fara a pune montaju), suspensie: 1200 de eur (fara a pune montajul.
Mai pun vreo 2 si ajung la cat ai dat tu pe Integra, toata masina Icon_wink.

auz tu,... si te vaiti Icon_biggrin
da io ca tre sa schimb rulmentii pe fata si is 100€ bucata Icon_censoredIcon_censored

Reply

Mah rotoacele mele de 18 is mai usoare decat alea stoc ale tale de 17, ca de-aia le-am luat.
Nu am nimic cu masina mea, am ceva cu ea IN RAPORT CU ALTE MASINI din aceeasi clasa, aceeasi bani, acelasi target, etc.
In fine, lasati-o asa, cand nu vreti sa credeti un lucru se pare ca oricate dovezi va aduce omu tot pe a voastra o tineti, nu mai postez aici ca n-are rost sa continui un thread unde tot al 3-lea post e un misto, nu iasa nimic constructiv si consumam taste degeaba.

Reply

Mai acu cateva pagini ziceai ca ai si bagat o gramada de bani in ea si tot nu merge.
Din ce ai scris tu mai sus ai castigat poate vreo 5 cai Icon_wink

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mai ales de la suspensie Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

bah, serios, daca as fi langa tine, ti-as da o palba dupa ceafa. pai ce targetu lu aiud ai tu mah? in ce campionatu lu peste prajit alergi si nu stai bine in clasament??
bucuta-te de masinuta ca e fenomenala, m-am dat jos din ea dupa o tura de paltinis tremurand rau, rau.
te iei si tu cu toti frustratii si copii din cartier la liniute. aveti urcarea aia, pai dati-va mah pe urcare, un touge ceva, nu Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale., Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale., Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale..
si trebuia sa-ti iei jante de 17 mai usoare decat alea ce le ai acum, da tu betmen, tre sa arate bine la pijde.
hai da-te-n spanac si nu te mai tot burzului ca azi maine ti-o dau cu del solul Icon_smile))

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew