Am incercat azi sa montez bara dar nu s-a potrivit, loveste in conductele de clima, singura modalitate este sa modific conductele (sa le aduc mai drept), dar e o modificare prea mare (plus costisitoare) pentru bara asta.
Auzi, bade, da' ati incercat sa dati jos conducta aia, sa puneti bara la locul ei, iar apoi sa trageti conducta pe deasupra? Din ce vad eu in poza aia s-ar putea sa nu fie nevoie de modificari prea extinse la teava aia.
28-01-2011, 14:20 (This post was last modified: 28-01-2011, 14:22 by DeN1gRator.)
Am gasit pana la urma modalitatea de a o instala, o sa intoarcem suportul de la tevile de clima (o sa vina cumva cu capul in jos) si o sa tragem conductele mai jos.
Problema e ca am descoperit ca am flansa de la amortizorul dreapta dusa, 2 suruburi stau stramb si nu stiu de unde dracu s-a intamplat (ziceau baietii ca e posibil sa fie de la o groapa); am comandat si flansa aia si ambreiaj nou, Exedy stage1 racing clutch. De asemenea vreau sa schimb sincronul de a2a pentru ca imi agata la schimbarea vitezelor si am inteles ca e nota de service pe tema asta.
Plus ca urmeaza inca un drum la Bucuresti (yuppy ), alti bani alta distractie.
De ce ai luat exedy? parca postasem pe aici ca nu sunt mai bune ca cele OEM si plus de asta suna rulmentul de presiune de nou dar cineva nu intreaba inainte
(28-01-2011, 14:42)yulasinio Wrote: Poate e de la o bordura
De ce ai luat exedy? parca postasem pe aici ca nu sunt mai bune ca cele OEM si plus de asta suna rulmentul de presiune de nou dar cineva nu intreaba inainte
Exedy e praf ala replacement de OEM, asta racing l-au avut pe masina mai multi cunoscuti si a mers foarte bine.
Am uitat, am schimbat si cilindrul de ambreiaj pe garantie, am scapat de scartaitul ala enevant.
Cu flansa de telescop nush ce sa zic, nu am dat in nici o bordura, nu am luat nici o gaura mare sau ceva, habar nu am de unde dracu a aparut problema asta.
Flansele sunt cam sensibile la Civic-urile astea. Si eu am schimbat in garantie de doua ori. In conditiile in care amortizoarele si arcurile sunt in perfecta stare de functionare. Deci tind sa cred ca se stramba de la vant
05-02-2011, 16:59 (This post was last modified: 05-02-2011, 17:20 by LauX_LauX_LauX.)
Cu chestia aia de plastic se centreaza discu la montarea placii de presiune pe volanta, daca ramai cu inelu ala in mana dupa ce strangi prezoanele nu este in regula, trebuie sa iese frumos afara. La placa de presiune, prezoanele se strang cate putzin fiecare in stea cu rabdare pt o asezare perfecta.
In loc de inel eu am primit un rulment mic ce vine montat sub volanta. In cazul tau acel inel banuiesc ca inlocuieste rulmentul pe care sta axul de la cutia de viteze. Alta explicatie logica nu gasesc.
Axul ala ajuta la centrarea discului de presiune ca altfel stai cu cutia in mana pana ce mori.
Sper sa te tina mai mult ambreiajul asta fata de ala OEM
06-02-2011, 01:43 (This post was last modified: 06-02-2011, 02:10 by yulasinio.)
Disc de presiune? Te rog sa te corectezi. Axul acela de plastic centreaza discul de ambreiaj care vine presat cu placa de presiune iar aceasta vine fixata pe 3 bolturi care sunt pe volanta si stransa in 6 prezoane. Mi-am schimbat singur ambreiajul inclusiv volanta si stiu despre ce este vorba. Daca nu pui discul pe centru nu-ti mai intra cutia de viteze.
Imi pare rau de greseala facuta cu discul de presiune dar ma grabeam si am tastat gresit. E discul de ambreiaj asa cum ai mentionat si tu mai sus iar daca el nu este centrat perfect nu intra axul din cutie.
Scuze de stangacie dar mi mai greu cu scrisul decat cu schimbatul http://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-h...ge-18.html
Buna treaba. Cum de nu ti-ai schimbat si volanta? Eu nu am avut incotro, mi-am comandat un kit de ambreaj USA si era mai mare cu catziva milimetri buni si nu mai pusca cu volanta oem iar volanta usoara a venit cu boltzurile separat in punga. Tare m-am mai chinuit si cu boltzurile alea, abea or intrat in volanta.
@Laux: Pentru ce sa schimb volanta? ea e usoara din fabrica fata de altele asa ca nu are rost sa o schimb.
Cand cedeaza ambreiajul asta o sa fie inlocuit cu unul OS Giken care vine cu tot cu volanta. http://www.rhdjapan.com/os-giken-super-s...egra-51999