This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Am incercat azi sa montez bara dar nu s-a potrivit, loveste in conductele de clima, singura modalitate este sa modific conductele (sa le aduc mai drept), dar e o modificare prea mare (plus costisitoare) pentru bara asta.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Adica au gandit-o baietii pentru modelul Race... Icon_redface

Reply

Eu nu inteleg nimic din poza aia Icon_redface
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai eu presupun ca acea parte portocalie ar trebui sa vina lasata mai jos, nu sprijinita pe conducta aia...Confused

Reply

(26-01-2011, 00:49)yulasinio Wrote: Eu nu inteleg nimic din poza aia Icon_redface

Cum mama zmeilor nu intelegi Icon_yikes, se vede ca loveste in conductele de clima si ca ar trebui trase in jos mult conductele ca sa pot aseza bara.

Reply

trage-ti p"%a in clima Rollinglaugh
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Auzi, bade, da' ati incercat sa dati jos conducta aia, sa puneti bara la locul ei, iar apoi sa trageti conducta pe deasupra? Din ce vad eu in poza aia s-ar putea sa nu fie nevoie de modificari prea extinse la teava aia.

Reply

Am gasit pana la urma modalitatea de a o instala, o sa intoarcem suportul de la tevile de clima (o sa vina cumva cu capul in jos) si o sa tragem conductele mai jos.

Problema e ca am descoperit ca am flansa de la amortizorul dreapta dusa, 2 suruburi stau stramb si nu stiu de unde dracu s-a intamplat (ziceau baietii ca e posibil sa fie de la o groapa); am comandat si flansa aia si ambreiaj nou, Exedy stage1 racing clutch. De asemenea vreau sa schimb sincronul de a2a pentru ca imi agata la schimbarea vitezelor si am inteles ca e nota de service pe tema asta.

Plus ca urmeaza inca un drum la Bucuresti (yuppy Icon_mad ), alti bani alta distractie.

Reply

Poate e de la o bordura Confused

De ce ai luat exedy? parca postasem pe aici ca nu sunt mai bune ca cele OEM si plus de asta suna rulmentul de presiune de nou dar cineva nu intreaba inainte Nutkick

Reply

bah, esti in bani, ce sa zic Icon_razz
da drum la cj cand ai? poate te bagi cand facem o intalnire pe weekend
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(28-01-2011, 14:42)yulasinio Wrote: Poate e de la o bordura Confused

De ce ai luat exedy? parca postasem pe aici ca nu sunt mai bune ca cele OEM si plus de asta suna rulmentul de presiune de nou dar cineva nu intreaba inainte Nutkick

Exedy e praf ala replacement de OEM, asta racing l-au avut pe masina mai multi cunoscuti si a mers foarte bine.

Am uitat, am schimbat si cilindrul de ambreiaj pe garantie, am scapat de scartaitul ala enevant.

Cu flansa de telescop nush ce sa zic, nu am dat in nici o bordura, nu am luat nici o gaura mare sau ceva, habar nu am de unde dracu a aparut problema asta.

Reply

Flansele sunt cam sensibile la Civic-urile astea. Si eu am schimbat in garantie de doua ori. In conditiile in care amortizoarele si arcurile sunt in perfecta stare de functionare. Deci tind sa cred ca se stramba de la vant Icon_smile

Reply

Mi-a ajuns ambreiajul, imi poate spune cineva si mie ce e chestia aia neagra si inelul ala micut (incercuite in poza):

Reply

Cu chestia aia de plastic se centreaza discu la montarea placii de presiune pe volanta, daca ramai cu inelu ala in mana dupa ce strangi prezoanele nu este in regula, trebuie sa iese frumos afara. La placa de presiune, prezoanele se strang cate putzin fiecare in stea cu rabdare pt o asezare perfecta.

In loc de inel eu am primit un rulment mic ce vine montat sub volanta. In cazul tau acel inel banuiesc ca inlocuieste rulmentul pe care sta axul de la cutia de viteze. Alta explicatie logica nu gasesc.

Reply

Axul ala ajuta la centrarea discului de presiune ca altfel stai cu cutia in mana pana ce mori.
Sper sa te tina mai mult ambreiajul asta fata de ala OEM Icon_rolleyes2

Reply

Disc de presiune? Te rog sa te corectezi. Axul acela de plastic centreaza discul de ambreiaj care vine presat cu placa de presiune iar aceasta vine fixata pe 3 bolturi care sunt pe volanta si stransa in 6 prezoane. Mi-am schimbat singur ambreiajul inclusiv volanta si stiu despre ce este vorba. Daca nu pui discul pe centru nu-ti mai intra cutia de viteze.

http://www.bucatarescu.ro/2010/09/totul-...rian-nimu/

Reply

Imi pare rau de greseala facuta cu discul de presiune dar ma grabeam si am tastat gresit. E discul de ambreiaj asa cum ai mentionat si tu mai sus iar daca el nu este centrat perfect nu intra axul din cutie.
Scuze de stangacie dar mi mai greu cu scrisul decat cu schimbatul http://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-h...ge-18.html

Reply

Buna treaba. Cum de nu ti-ai schimbat si volanta? Eu nu am avut incotro, mi-am comandat un kit de ambreaj USA si era mai mare cu catziva milimetri buni si nu mai pusca cu volanta oem iar volanta usoara a venit cu boltzurile separat in punga. Tare m-am mai chinuit si cu boltzurile alea, abea or intrat in volanta.

Reply

(05-02-2011, 21:47)yulasinio Wrote: Sper sa te tina mai mult ambreiajul asta fata de ala OEM Icon_rolleyes2

Pai si ala stock mai mergea inca 15000km cel putin, numa ca am vrut un racing clutch si am hotarat sa fac upgrade-ul mai repede.

Reply

@Laux: Pentru ce sa schimb volanta? ea e usoara din fabrica fata de altele asa ca nu are rost sa o schimb.
Cand cedeaza ambreiajul asta o sa fie inlocuit cu unul OS Giken care vine cu tot cu volanta. http://www.rhdjapan.com/os-giken-super-s...egra-51999

@Adi: Pai si ce e racing la ambreiajul asta?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew