This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

In a 3a sesiune de circuit s-a aprins becul de ulei, a inceput sa se auda de sub capota un zgomot metalic si a trebuit sa plec de acolo pe platforma. Sperand pana in ultima clipa ca nu este ce cred eu, cand am desfacut Luni baia de ulei am gasit pilitura in baie. Am facut si mai multe 'sapaturi' si cuzinetii de la biela cu nr 1 erau terminati, vibrochenul era mancat si inegrit,iar biela tot mancata si inegrita. Am zis daca tot s-a intamplat necazul sa cumpar un bloc de K24 sa fac un Frankeinstein dar nu am gasit decat K24A4 si K24A8 care nu merg bolt-on, trebuie sa ii schimb si pistoanele ca altfel ating in supape. Am renuntat pentru ca ma ducea prea mult. Asa ca EPTristu' asteapta un motor complet si pana la primavara va fi din nou functional. Niste poze si cu necazul :

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Nasol Vlad Icon_sad

Reply

Oare un antival prevenea asta? Uitate în Uk după motor și ia unul de pe DC5.
Spor și spre să o rezolvi cât mai repede.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nu e vorba de asta, aveam uleiul cu 100ml peste max si inainte si dupa necaz. Si nu se explica cum la primul piston si doar atat s-a intamplat asta(e si cel mai librifiat). Asta e , go hard or go home Icon_smile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Ai ce mesterii la iarna, se intampla si la case mai mari, ce ulei aveai?
PS : cum arata bujia pe pistonul ala?

Reply

Daca era uleiul era pe toti cuzinetii uzura.Restul sunt tipla, doar la 1 varza.

Reply

urata treaba vlade, sper sa rezolvi cat mai repede si ieftin. Cand ai desfacut motoru data trecuta ai schimbat si cuzinetii?

PS. daca mai auzi de trackday-uri pe la noi sa-mi dai si mie un semn, ms

Reply

Mai e unul, vezi pe feisbuc

Reply

ms gabi, am vazut ca au scris ca mai e pe 1 dar sa vedem, cred ca o sa fie cam rece totusi.

Reply

Sunt indecis intre K20 si K24. Pana in Ianuarie am timp sa ma gandesc.

Reply

masina asta e pur si simplu o opera de arta. imi pare rau ca momentan este scoasa din uz. eu personal mi-as vinde un rinichi pentru un EP3 Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to neos for this post:
  • VladTNS
Reply

Reply

Multumesc pentru compliente. Stiu motorul. L-am si vizitat. Nu ma grabesc....o las pe Ianuarie-Februarie. Vine vremea urata si o fac degeaba de acum.

Reply

am vazut ca anuntul e postat recent si am crezut ca poate nu l-ai vazut, cautam pt mine un ep2 si asa l-am gasit.

Reply

Daca tot sta masina pe bara am decis sa cumpar kitul de rebuild pentru compresor ( rulmenti, garnituri si ulei)            

Reply

Fain ai schimbat internele la masina de tocat Icon_smile))

Reply

da Icon_smile)

Reply

A venit mosu mai devreme Icon_smile. Motorul are cam 80.000 Km. Era foarte jegos. Dar dupa ce l-am curatat putin arata chiar bine. Urmeaza sa ii pun din motorul vechi distributia ( are 5000 KM), arcurile si retainerele de la Skunk2, alternatorul,electromotorul,ambreiajul,volanta si un set de garnituri. O sa il pun pe masina in Ianuarie si voi merge aspirat cu ea pana ma gandesc ce vreau sa fac.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

De pe ce ii?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Tot EP3

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew