This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

nu au cum sa fie la fel de moi. sunt arcuri progresive, insa e un compromis pentru strada. stiu cum e civicul cu arcuri eibach si amortizoare stock. e masi stabil decat initial si mult mai rigid decat alte masini. dar nu exista termen de comaratie intre civic si del sol cu amortizoare bilstein b8 si ceva arcuri rosii, nu cunosc originea. del solul e kart fata de civic. asta e motivul pentru care nu ies cu civicul pe track, astept sa pun del solul la punct pt asta Icon_biggrin
cel mai iportant e sa termini cu zambetul pe fata. daca esti mai incruntat decat ar trebuie, da-i bataie cu dezvoltarea suspensiei. stiu cum e sentimentul de frustrare cand ceva nu e la nivelul asteptarilor.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Foarte curat ai condus. La iesirile astea important este sa te distrezi, sa inveti sa iti cunosti masina si limitele ei si alea tale Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Va multumesc. next time o sa fie mai bine Icon_smile

Reply

Frumos si la cat mai multe iesiri.O bara antiruliu mai groasa cred ca tear mai ajuta pentru inceput ca sa nu trebuiasca sa schibi suspensia.Banuies ca acuma ai bara originala de 24 una de 26 pe fata nucred ca ar supara nici pe strada.

Reply

Multumesc mult. Da,pe fata am bara originala.Pe spate am inlocuit-o, in loc de 18mm am 22mm acum. Trebuie suspensie mai intai de toate...Eu asa simt nevoia Icon_smile

Reply

Am uitat sa mai pun un clip de pe Hring

http://www.youtube.com/watch?v=ltG4uPxjh8o

Sunt curios data viitoare cat de mult o sa fie schimbata masina cu suspensia

Reply

Pareai plictisit in unele momente Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Reply

Imi era foarte cald Icon_smile

Reply

Sa mai sterg praful de pe topic.....noul update, Ep3 Supercharged Icon_biggrin . Vineri ar trebuii sa fie gata Icon_smile

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

We know, we know Icon_smile
Felicitari!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

De unde naiba??? Ca am vrut sa fie cat mai secret Icon_smile)

Reply

Io n-am zis nimic. Jur

Reply

asta da! unde faci softul, superformance?

Reply

Are şi soft, dă-l în spume Icon_smile

Reply

sper sa ai garniturile ok, in rest sigur ca te-ai gandit cu softu inainte altfel nu-l luai Icon_wink

Reply

a, bun asa Icon_biggrin
sa fie bune ca sa nu fie rau...Icon_mrhappy

Reply

Da manilor, e ok Icon_smile. Am luat Compresorul + Hondata cu soft la Superformance. Teoretic tot mai trebuie facut soft, pentru ca motoarele chiar daca sunt lafel, au mici diferente. O sa imi rescriu softul cand ma mai mobilizez cu banii.

Va multumesc!

Reply

Frumos, foarte frumos iar daca este si soft Icon_cool

Reply

bine asa vlade, sa-l invarti sanatos Icon_smile sa-ti chitaie de zor !

e ala de pe masina lu vintila?

Reply

Foarte tare! Smart

Cei care vor avea ceva de impartit cu tine pe sosea vor fi aspru pedepsiti!Boxing

Esti sambata dimineata la garaj?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew