This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

inca o treaba, am obiceiul din cand in cand (mai ales dupa drumuri lungi sau la opriri pe parcurs) sa dau o tura de masina si sa imping cu piciorul in roti (ca meşterii ăia bătrani).

discurile se pot ovaliza si daca te arunci tare in frane reci. stiu un amic care ne+a luat pe multi pe rand sa ne arate franele mtm de pe masina. frana de-ti iesau matele pe gura. cateva demo-uri si discurile s-au ovalizat.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

doua poze la rotile fata la final

vopseaua topita si iesita dintre butuc si janta
[Image: 13052013_zps2b36dd4c.jpg]

praf, mult praf
[Image: 13052013004_zpsaacd73a4.jpg]

Reply

Las-o man ca daca te batea si pe tine cu toate modificarile posibile pe masina, o Skoda stoc, apai era chiar de minune. Si zi totusi si ca pleaca in fata Skoda si cu tine, chiar daca e stoc si tu ai evacuare, galerie evacuare, galerie admisie, admisie sport, soft, etc.
Discurile eu zic ca nu s-au ovalizat, doar s-a depus pe ele ferodo de la placute si de-aia vibreaza, si eu am patit data trecuta cand am fost si dupa vreo cateva frane de pe la 180-200 la 50km/h si-au revenit.
Ce timpi ai scos? Oricum bine ca v-ati distrat si v-ati intors cu bine acasa.

LE: Sa nu fie ambreiajul si la tine man, mai precis placa de presiune, cam astea au fost si la mine simptomele inainte sa pice de tot.

Reply

Si eu am avut aceasi problema cu discurile......dupa ce am plecat de acolo daca apasam frana la un sfert din cat putea imi vibra, cum apasam mai tare disparea..astazi in drum spre Bucale a disparut aproape complet vibratia.....Eu banuiesc praful depus de la placute.Fix aceasi problema mi s-a parut si mie cu treapta a 4a.Eh.....bine ca nu au fost chestii mai grave Icon_smile E posibil si la tine sa dispara vibratia.

Reply

Se poate sa fi ramas praf inchegat si pe fata placutei.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

aceiasi treaba si la mine, dupa track vibreaza mai tare decat inainte, isi revine in timp Icon_biggrin

Reply

sper sa fie asta cu praful de la placute, dar am facut drumul pana acasa si nu prea si-a revenit, ce-i drept ca am evitat si franele cat am putut tocmai din cauza asta sa nu agravez.

filmuletele sunt in stilul blairwitch ca a fost filmat din mana, reda mai bine senzatia din masina Icon_razz si cu comentariile lorenei fiind si prima data pentru ea, am iertat-o. poate o sa imi iau si eu o camera si suport sau telefon si suport s

sesiunea 2 in doua fillmulete (un battle cu un cayman)

http://www.youtube.com/watch?v=CnM7AOGfK...detailpage

http://www.youtube.com/watch?v=ij6GMFpF1...e=youtu.be

sesiunea 3
http://www.youtube.com/watch?v=paQJ6Is8d...e=youtu.be

P.S. de ce nu se vad direct in post si apare doar link-ul?

Reply

bine ca l-ai ratat pe ala cu porsche-ul....

Reply

la tine vibratia apare din cauza materialului de placuta transferat pe disc neuniform, schimba lichidul si fa un proces de rebeding si ar trebui sa fie check, dupa track days mai apare si pb de depuneri de cauciuc mort pe gume, atentie si la ala, ai mers mai bine ca ultima data dar mai trebuie sa lucrezi la cateva linii man, felicitari oricum misto iesire, imi pare rau ca nam putut veni da am avut o mie de pb, in special ca mi-am gasit m3-ul lovit in parcare Icon_sad

le: apropo cat ai scos man acum?
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

La mine se vad bine Icon_smile

Cred ca goana dupa recordul personal te-a facut sa gresesti pe fiecare lap Icon_smile

Reply

@sti -mersi man, sunt multe de imbunatatit, si pe partea de franare unde oscilez mereu si schimbat mai repede. Urata treaba cu masina lovita sper ca n-a fost rau. Poate termina astia acus in vara-toamna circuitele de la noi si nu mai trebuie sa batem atat drum.
Asa fac cu franele, sper sa-si revina ca n-as mai da banii acum si pe discuri. O sa pun rotile de iarna pana le fac calumea pe cele de vara iarasi si vad daca cumva era si de la cauciucuri.

Tre sa comand scaune, ulei motor, cutie si lichid de frana zilele astea.

Reply

frumos Icon_smile si mie imi pare rau ca nu ne-am prins pe track. vroiam sa vad si eu diferenta de suspensie Icon_biggrin

Reply

@sti - vreo 2-3 ture cu 2:23 restul de la 2:25 in sus. anul trecut am prins una cu 2:22.

@yula - sa stii ca in prima sesiune am incercat sa merg mult prea tare, entuziasmul cred, am depasit cu mult punctele de franare, am tras vreo 3 drifturi sanatoase, dar macar mi-am intarit instictul sa accelerez cand pleaca spatele, ca inainte doar corectam de volan si nu mai facem nimic. Acum chiar m-am bucurat ca am reactionat destul de instinctual, dat b lana cand a fugit spatele si corectie directie si totul a fost sub control.

Reply

am mai gasit niste poze, inclus si vlad cu baietii de la tm Icon_smile

a dormit singura pe strazile ungariei ca n-am putut sa intru in parcare datorita trotoarului prea inalt
[Image: DSCN6969_zps5b489c01.jpg]

[Image: img3766g_zps4ff0e2ed.jpg]

[Image: DSCN6913_zps02c9f8d5.jpg]

[Image: DSCN6872_zps7a7a97f4.jpg]

[Image: DSCN6927_zpse059b17a.jpg]

Reply

Cheeeeeck Icon_smile

Reply

fost azi si facut bedding la frane, pare sa fie ok. parca ar mai fi totusi ceva, dar nu pot sa-mi dau seama exact. din pacate n-am reusit sa schimb rotile sa fiu sigur ca nu e nici de la jante dar testez saptamana asta ca am gasit un drum bun, liber si drept. merge si de liniute Icon_smile
cutia si ea pare ok.

Reply

ai vazut ca e ok? ma bucur ca ai scapat.

P.S. primul filmulet minutul 1:02 Rollinglaugh))

Reply

am facut-o lucitoare sa-i stea mai bine in soare Icon_smile
a facut-o eugen luna, mersi man daca intri pe aici.

ceva poze:
[Image: DSCN7756_zps14e6dcee.jpg]
[Image: DSCN7760_zps7b845ecc.jpg]
[Image: DSCN7745_zps17390a65.jpg]
[Image: DSCN7743_zpsd428bd60.jpg]
[Image: DSCN7766_zps9cc71201.jpg]
[Image: DSCN7771_zps64798f0c.jpg]
[Image: DSCN7780_zps0d663afc.jpg]

Reply

Iti faci freza in ea Icon_wink degete de la picioare incrucisate k tine vremea sa o fac si pe a mea

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Reply

gata vremea de kko pe la voi???

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew