DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Tu cum le-ai curatat? Le-ai sablat?
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
nu, am dat la smirghel ......
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
noua geometrie s-a simtit din plin pe drumul din weekend de pe DN10, chiar daca am avut cauciurile de iarna si afara vreo 18 de grade m-am distrat bine desi pe frane erau cam muci. Masina sta ca pe sine, spatele n-a miscat nimic sunt incantat de cum se prezinta.
aproape 500 de km cu vreo 35 litri, super bine
|
kinky_boy
|
|
si duminica am bagat offroad cu pajero de prin 87 pe la magura din codlea, ce abuzuri pot sa primeasca masinile astea de teren si pe unde pot sa mearga. desi n-a fost cel mai extrem au fost niste drumuri care cu greu as fi zis ca poti sa treci pe acolo cu o masina
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Bai esti nebun, ai mers numa la vale?
|
kinky_boy
|
|
22-04-2013, 13:11
(This post was last modified: 22-04-2013, 13:13 by kinky_boy.)
vorbesc serios, am facut plinul cand am plecat, trafic maxim pana am iesit prin voluntari, apoi 110-120 in afara si 60-70 in localitate in functie de cum mergea si traficu, asta pana la buzau. apoi de acolo mers prin destule localitati legate cu vreo 70, apoi dupa ce s-au terminat localitatile tras pe curbe numai 2 si 3 rosu. m-am ratacit un pic prin brasov si la intoarcere pana la breaza numai 60-70 ca a plouat torential si era si ceva coloana, iar apoi 120-130 pana la buc sa prind cursa de motogp de la 10.
acum acul e sub sfert 
yo depe la 60 incolo merg numai in treapta sase cand e trafic , vreo 1900 rpm si multa frana de motor in trafic
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
Plm cum scoateti voi consumurile astea. Desi nu mai e asa de rau cu Stream-ul asta nou tot nu facem mai mult de ~520km la rezervor.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
VladTNS
Threads: 10
Thanks Received: 5 in 5 posts
Thanks Given: 10
|
|
Subscriu....EP3-ul cu 60-70-80 Km la ora la drum intins consuma putin
|
kinky_boy
|
|
harta harta  Tomi stie mai bine
|
kinky_boy
|
|
|
yulasinio
|
|
In poze se vad bine. Sa le tragi si un sticker ca parca sunt prea goale.
Sent from my N4
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 73 in 60 posts
Thanks Given: 45
|
|
Imi place cum arata masina.
Distractie placuta pe Ring!
|
VladTNS
Threads: 10
Thanks Received: 5 in 5 posts
Thanks Given: 10
|
|
A trebuit sa subliniezi ca "vlad" e vinovatul  ). Ti am zis ...... A fost o incurcatura. Repet si aici..... Nu am avut probleme cu ele, am si la sparcouri si la cele oem valve ascunse si nu am avut de 2 ani nici o problema.
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 42 in 40 posts
Thanks Given: 13
|
|
Bre, masina arata ceas! F*#e-le o banda peste ochi, vorba lu' Yula. Da-n rest arata B-R-I-C-I!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
|
kinky_boy
|
|
15-05-2013, 13:32
(This post was last modified: 15-05-2013, 13:33 by kinky_boy.)
back to work dupa vreo 2 saptamani de umblat si mai bine de 2000 de km.
una peste alta la track a fost fain, m-am distrat si am invatat lucruri noi, pacat ca nu am reusit sa-mi imbunatatesc cel mai bun lap fata de anul trecut. Destul de rece, vreo 14 grade asa si un vant taios de am zis ca fac turturi in tricou dar macar a fost bine pentru masini.
Au fost relativ putine masini, m-am dat 4 intrari (80 min) la pret mai mic de 3. Parca ar fi mers mai multe dar deja ma costa prea mult si masina a inceput sa dea semne ca ajunge.
Era sa o patesc maxim la intoarcere din cauza vopselei de pe jante care s-a topit(caldura de la frane) la interior unde se prinde pe butuc si s-au slabit prezoanele pe fata. Le-am verificat inainte sa intru pe pista (dupa ce facusem 1000 si ceva de km) si erau ok stranse bine. Dupa ce am terminat sesiunile, in drum spre pensiune am simtit timp de vreo 30 de secunde o vibratie destul de puternica pe drum, in special pe partea dreapta si apoi a disparut. Ieri pe drum am mers vreo 15 minute totul ok si apoi pe autostrada a inceput sa vibreze iar si nu s-a mai oprit. De abia la a doua oprire mi-a trecut prin cap sa verific prezoanele si erau desfiletate bine pe fata. M-am invatat minte si cu electrostatica lu peste care numai probleme mi-a facut si poate mai si pateam draq ceva de iesea vreo roata.
Am vibratii la franare mai tare acum, nu pot sa-mi dau seama de la ce ar putea veni in afara de faptul ca acum rotile nu mai sunt echilibrate. Sper sa fie ok discurile sa nu trebuiasca sa le schimb.
NU stiu daca e de la ambreiaj sau ulei dar cutia nu mi-a placut cum a mers, destul greu in special cand dadeam 4 si putin si pe 2 la retrogradare. O sa schimb uleiul in ccutie si lichidul de frana, prostie am facut ca nu le-am schimbat inainte.
Am mai patit si altele dar vi le povestesc cand ne intalnim
ceva poze si niste filmulete mai tarziu ca nu pot sa le urc acum
in poza se vede skoda minune care l-a batut pe Denigrator si la intoarcere m-am dat cu el pe autostrada si n-a avut nici cea mai mica sansa. doua de la 30km/h si una de la 60 (care m-a prins intra 3) si tot degeaba. Asa ca Adi masina ta e defecta sau nu stii cu treptele
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 73 in 60 posts
Thanks Given: 45
|
|
Bine ca te-ai intors cu bine si ca te-ai distrat.
Faza cu prezoanele slabite tocmai ce mi-o povestise un prieten weekendul trecut; avea exact aceleasi simptome.
Vibratia la franare cred ca are legatura cu discurile - ovalizate.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
am mai scris undeva NU SE APLICA VOPSEA PE ZONE CARE INTRA IN CONTACT CU ALTE ELEMENTE!!! ori se mascheaza cu hartie, ori cu vazelina. la fel si la conul de centrare al prezoanelor. orice strat depus ulterior se da jos. eu dau jos si oxizii care se fac intre timp pe aluminiu cu o perie de sarma.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kinky_boy
|
|
15-05-2013, 13:41
(This post was last modified: 15-05-2013, 13:44 by kinky_boy.)
maruta m-am gandit si eu, dar inainte de track au fost ok, pe track primele 2 ture au fost ok, dupa acea au aparut ceva vibratii si acolo. Se ovalizeaza doar de la caldura?
eu stiam ca ca daca le incingi si dai cu apa sunt probleme altfel?
@liviu - stiu man ca mi-ai zis  dar uite ca nu i-am dat importanta si se puteau intampla altele. aia au zis ca daca aplici hartie etc dupa ce dai jos poate sa oxideze si incepe sa se cojeasca vopseaua. mortii lor niste idioti si oricum nu mi le-ar fi facut altfel pentru ca ei asa le fac. o sa le fac eu reclama pe unde anunturi poate le vine mintea la cap.
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 81 in 73 posts
Thanks Given: 93
|
|
frumos mane, cred ca va-ti distrat pe cinste, asa e cand mergi la track, imposibil sa iesi nevatamat
eu am vibratii in franare de la rulmenti 100% si probabil de la tiranti invechiti.
|
yulasinio
|
|
Aia cu vopseaua este de tinut minte pentru orice vopseste jante! Vibratia in discuri sigur e ovalizare, astea sunt piesele care cad cand te duci pe track, discuri, placute de fr, lichid de frana, cauciucuri...
Legat de piulite destranse am sa va povestesc eu una:
Nu mult timp dupa ce am luat ITR-ul m-am apucat sa dau bara fata jos ca sa pot monta air intake-ul. Inainte de asta am destrans un pic piulitele la ambele roti fata pentru a le putea desface cand masina este pe cric dar pana la urma ridicand numai parte soferului. Mi-am facut treaba si am pus totul la loc uitand sa strang piulitele la roata din partea pasagerului.
Acum nu mai stiu exact cat am umblat cu masina in timpul saptamanii dar stiu ca sambata urmatoare am plecat la niste prieteni vreo 200km de unde stam noi. Dupa vreo 50km parcursi am inceput sa aud niste pocaneli cand nu mai decceleram dar care dispareau odata ce calcam acceleratia (janta se echilibra). M-am oprit, m-am dar jos, m-am uitat pe sub masina, tras de roti... nu am gasit nimic ne la locul lui. In fine, aproape de a ajunge la destinatie bataia a devenit asa de puternica ca trebuia sa tin masina tot accelerata, evident ca se slabisera piulitele din ce in ce mai mult. Ajuns la destinatie i-am zis prietenului meu sa se uite la roata respectiva cat dau eu fata/spate si sa observe ce pocane, dat in spate franat la care asta striga la mine ca ies scantei de la roata si ca sa opresc. Abia atunci ne-am dat seama ce se intampla, piulitele destranse iar janta lovea in etrier, de aici si pocanelile.
Am avut mare noroc ca piulita antifurt era inca destul de stransa pentru ca celelalte se desfaceau la mana unele fiind chiar la jumatate filetului.
Invatatura de minte acum dupa ce lucrez la masina verific piulitele la roata chiar daca nu le-am desfacut deloc
|
|