This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

Kinky sorry frate dar ti-am sters ultimul post din greseala. Imi arata ca e dublura si am sters unul dintre ele dar se pare ca era numai unul de fapt Icon_sad

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu-i bai yula Icon_smile

Reply

Pai conteaza, ca noi in loc sa incurajam postarea pe forum o stergem Icon_smile

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

exact ala e aparatul man! stiu sa lucrez cu el si stiu ce poate. nu o sa ai uzura cu camber-ul ala si toe spate e ok, mai defensiv.

ia cateva viraje la viteza mare in traiectorie fixa fara nici o corectie la volan vezi cum zice

la track presiunea in pneuri schimba masina noapte si zi. la mine pe R888 intre 2.2 si 2.5 e diferenta abisala!

banuiesc ca mergi cu Tom, deci esti pe maini bune Biggthumpup

(camber bolts alea de pe fata cam au tendinta sa se miste daca sari peste vibratoare. recomand sa le semnezi cu un marker alb si sa vezi daca s-au miscat dupa track day. daca nu ma insel trebuiesc stranse undeva la 185 Nm. pe kw v2 vin cu cama dubla si profil in U tocmai pt a evita problema)

... n-am inteles ce senzor de xenon ai in spate...

PS

ce spune Toyboy e foarte adevarat! ....insa la curse se urmaresc foarte putini km si uzura pneurilor in timp nu prea exista. de asemenea reglajele sunt facute si refacute de n ori in functie de o gramada de factori. am vazut si 5 reglaje intre orele 9 si 11 datorita diferentelor mare de temp. exterioara.

....am vazut si niste scule rotative cu laser si niste rigle speciale insa nu sunt disponibile pt muritorii de rand...

cu banc fix laser insa se regleaza la perfectie cu toate beneficile aferente, respectiv uzura cat mai mica , simetrica si pe o plaja cat mai mare de km.

Reply

da, asa e Tomi, eu am expus tendinte de track, acum Razvan face ce-l taie capu' Icon_biggrin

Reply

e senzorul de autoleveling la xenon care se prinde pe brat, iar corpul bratului nu are date gauri pe toate fetele. oamenii mi-au zis ca ala tre sa stea pe pozitie verticala ca sa bata farurile cum trebuie, altfel tre facut un adaptor ceva. deocamdata e ok asa o sa fac o iesire pana plec sa vad cum se simte geometria.

is foarte de acord cu voi legat de geo pentru track, numai ca eu cum o am numai pe asta, o folosesc destul de mult intr-un regim normal si nu vreau inca sa ma duc spre partea agresiva plus ca costa mult sa fac geometria la oamenii astia (acum m-a ajuns la 70 euro), iar prin alte parti nu prea gasesti aparate prea performante.

Reply

... Icon_lol exact 70 euro si aici !

Reply

70-80€ complet si aici

Reply

am fost ieri sa iau buddycluburile de la centrat, ca aveau toate o usoara bataie.
Le-am dus la un tip Sirius care am inteles ca e singurul care face asa ceva si pe desupra si jante de moto.

Am stat la povesti, teste si explicatii insa cu domnul "Balamuc" Adrian, care este managerul echipei Motomecanica si pilot, echipa ce participa in rosbk si care mi-a zis ca si pentru ei tot in acelasi atelier isi rezolva jantele, fiind proprietarul cred desi lucra cot la cot cu Sirius.

Interesante lucruri am aflat, iar legat de jantele perfect drepte mi-a zis ca numai in competitie ajungi sa ai nevoie de asa ceva si ca din fabrica tolerantele admise sunt la moto de 1mm sus jos stg dreapta, iar la auto 2mm.

mi-a aratat si niste jante care nu erau reparate ca la ale mele n-am vazut absolut nimic si i-am zis ca nu prea imi dau seama si omu ca sa imi arate diferenta a pus 6 jante pe aparat Icon_smile
MI-A CONFIRMAT CA LA VOPSIREA ELECTROSTATICA NU SE STRAMBA DEFORMEAZA DESCENTREAZA JANTE, temperatura fiind undeva la 200 de grade si nu afecteaza jantele. A zis ca ceva ar fi oarecum posibil daca dupa indreptare materialul nu este detensionat, la caldura se poate duce cum vrea el, dar e greu de zis.

Legat de perfectiune, nu prea se aplica la rotile de strada in primul rand ca nu prea rezista datorita drumurilor si apoi micile imperfectiuni se rezolva prin echilibrare.

Le-am dus la vopsit apoi tot la elspa am discutat si tipul de acolo cateva lucruri, iar legat de vopsit mi-a zis ca pe alb nu se da lac pentru ca se ingalbeneste un pic. NU prea poate sa faca strat subtire pentru ca peste suprafata sablata se da un fuler si apoi vopseau si se face un strat destul de gros. Nu l-am intrebat de ce nu face sablarea cu nisip sau fibra de sticla ca sa iasa mai neted, dar presupun ca alicele curata cel mai repede si cum garajul ala e plin mereu de jante la vopsit le convine asa.
Mai e o chestie care am discutat-o si cu le legat de descentrarea dupa vopsire. Mi-a zis si el ca nu janta se deformeaza ci faptul ca este vopsita peste si chiar si la interior pe marginea gaurii centrale se poate ca vopseaua sa nu e depuna uniform iar cand o pun masina de echilibrat din cauza asta sa bata pentru ca nu se fixeaza dreapta. Zicea ca pentru siguranta cel mai bine sa cureti vopsea de la interior sa fie suprafata metalica si ar trebui sa fie ok.

Ce n-am vazut eu la jantele mele, fata de rote astea nu au inele de centrare. Nu mai stiu daca trebuie sa aiba toate sau nu?

Reply

Sunt curios care e greutatea suplimentară pe fiecare roată după vopsirea electrostatică.

Reply

asta nu pot sa vada decat ei, sa le sableze sa le cantareasca si apoi sa le cantareasca iarasi dupa vopsire. Nu cred ca mai mult de 100-200 grame

Reply

Mă gândeam că ştiu ei câtă vopsea pun

Reply

(17-03-2013, 00:15)kinky_boy Wrote: (acum m-a ajuns la 70 euro),

eu am facut geo complet la del sol la rep skoda. 100 ron.

cand am vopsit jante sau alte elemente care implica orificii sau suprafete ce intra in contact cu altele am izolat acele zone cu banda sau vazelina, pentru aceleasi considerente precizate de nenea ala.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

yo de al dracu nu le vopsesc, sa vedem daca ajung sa fiu cel mai urat din parcare Icon_biggrin

Reply

eu le-am dat un bicomponent RAL 9016 cu pistol Anest Iwata semiprofesional de 1.3 si degeaba le-am facut la arta ca in 200m sunt NEGRE Icon_smile

[Image: IMG_1544.jpg]

[Image: IMG_1549.jpg]

vopseaua se comporta impecabil e foarte rezistenta la pietre si viraje taiate prin iarba, crengi etc.

Reply

@tomi - arata foarte foarte bine, acum daca tu ai cu ce si unde e alta treaba Icon_smile sa vezi totusi in timp cum rezista.
cu negreala asa e dar oricum si asa cu praf de placuta tot arata mai bine ca unele negre care nu se vad deloc decat de aproape.

n-am facut poza la buddyclub-uri dar vopseaua desi originala nu a fost de cea mai buna calitate pentru ca efectiv a inceput sa se decojeasca bucati intregi pana la metal pe la gaurile prezoanelor si pe interior, chiar si tipul de la vopsit a zis ca nu crede ca e originala, dar eu stiu ca e Icon_wink
oricum nici astia nu sunt prea experti pentru ca el zicea ca au fost vopsite electrostatic ca arata exact cum sunt ale lor si ca se poate sa nu se curete. acelasi lucru mi-a zis si baiatul de le vopseste cand a vazut rotele verzi si i-am zis ca alea au fost vopsite deja in electrostatic si au iesit bine.

legat de inelele de centrare imi ziceti si mie cum e treaba? unele au nevoie altele nu, in functie de cum sunt facute sau recomanda producatorul?
din ce am vazut pe net la bc-uri nu trebe
Buddy Club P1 Racing SF Wheel Hardware Information:

Center Caps: Included.
Lug Nuts: Accepts standard aftermarket lug nuts (sold separately).
TPMS: Direct fit compatibility with most all factory TPMS (Tire Pressure Monitoring System) sensors.
Hubcentric Rings: Not necessary if installed properly. The tapered aftermarket lug nuts this wheel accepts will automatically center the wheel if installed correctly (tighten each lug nut using a criss-cross pattern, usually to 80 lb-ft of torque each, and re-tighten each lug nut after about 100 miles of driving).

Reply

inelele de centrare sunt facute pentru o paleta mai larga de aplicatii. e ca si paharele de la capul patului. ala cu apa daca iti e sete, ala gol daca nu iti e sete Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

depinde cum e facuta janta pt respectiva aplicatie. oricum tre' sa fie cat mai centrat posibil.

vopseaua aia cu care am vopsit e ok si se vinde la 1kg + catalizator. vine cca 25 euro
e ok am bagat surubelnita in ea pe interiorul rotii si se tine bine. vom vedea ce face praful din DS3000 cu vopseaua asta.

Reply

Ai mana buna, au iesit chiar foarte misto. Vreau sa incerc sa mi le fac si eu pe alea de iarna singur, verzi Icon_biggrin, sa vad ce mi-o iesi.

Reply

mersi man! cu vopselele de generatie noua preparate dupa specificatie si temperatura, un pistol bun nu trebuie nu stiu ce mana. pregatitul pt vopsire insa (ma refer fara sablare) e durere.... Icon_smile

la Peugeot le-am facut asa:

[Image: IMG_1992_zpsfa23ce18.jpg]

[Image: IMG_1993_zps0f869534.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew