This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

stiu ce zici razvane, e oribil,si eu am aceasi problema....ce bun era un garaj acum Icon_sad .e lasa ca e bine ca nu ai mai mers cu ea pe vremea asta

Reply

eu de obicei spal masina pe sub ea inainte de a o baga in garaj. asa am facut si dupa ce am venit din Franta pe zapada mare insa...... nu s-a dus mai nimic, a doua zi tot garajul era plin de o solutie alba foarte acida care mi-a corodat sever niste cabluri de masa (pe care le-am refacut si "inchis" in silicon).

solutia asta acida se pare ca a dizolvat orice urma de ulei si noroi de sub masina si a urcat pana pe cutia de viteze.

(bineinteles ca problemele astea nu exista pt Leon-ul FR al prietenului meu care are blindaj si alte deflectoare de curenti pe sub masina.....care bineinteles sunt prinse cu suruburi de metal si garnituri antivibratie si nu cleme de plastic made in japan. )

...deci urmeaza sa-i fac un blindaj din dural

Reply

asa au si fn-urile Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

japoneji sunt eco man Icon_smile
asta cu blindajul pe sub a aparut la generatiile noi si cred ca e mai mult pentru scaderea consumului decat pentru stabilitatea masinii, altfel niste greutate in plus.

oricum solutia aia daca ti-a topit palsticul de pe fire e super strong. la noi desi am vazut si in comert solutii speciale pentru dezghet tot sarea cu nisipul sunt baza

Reply

ce greutate man ca sunt de plastic si cel mai important feresc motorul si instalatia electrica in astfel de cazuri, iar vara de praf.

Reply

(05-02-2013, 16:08)kinky_boy Wrote: japoneji sunt eco man Icon_smile
asta cu blindajul pe sub a aparut la generatiile noi si cred ca e mai mult pentru scaderea consumului decat pentru stabilitatea masinii, altfel niste greutate in plus.

oricum solutia aia daca ti-a topit palsticul de pe fire e super strong. la noi desi am vazut si in comert solutii speciale pentru dezghet tot sarea cu nisipul sunt baza

Civicul Hybrid vine stock cu protectie pe sub masina, avand in acelasi timp si rol aerodinamic, spre deosebire de sedanul "normal" care este chel de la mama lui.
Si-a luat vtin din State scut de protectie de Hybrid (fata + spate) si s-a potrivit la fix.

Reply

Daca am retinut eu bine, la Civicurile din gen. IX sunt puse scuturi (de plastic) pe sub toata masina, similare cu ce a pus vtin. La sedan e sigur, la 5D nu sunt asa sigur...

Reply

Da, la 5D am scuturi de plastic pana aproape de puntea spate.

Reply

la fn1 + fn2 toata masina e scut, din buza in punte spate. este acces la toba. dupa punte nu este necesat datorita portbagajului plat.

Reply

de ceva timp tot ma uit dupa scaun/scaune pentru ca cele standard sunt departe de a avea sustinere laterala pentru picioare si nici cine stie ce confort nu ofera. cum eu folosesc masina destul de mult pentru uz normal, am nevoie ca scaunele sa fie confortabile la drum lung si sa existe acces la locurile din spate, imi doresc sa dea bine si cu interiorul asa ca as lua 2 scaune.
m-am tot uitat si pe la sh si ori arata rau sau au diverse probleme iar preturile nu sunt chiar ieftine, undeva la 4-500 de lire setul

m-am vazut cu vlad sa vad cum arata si cum se simte noul bucket sparco evo. arata foarte fain, insa la capitolul confort si utilitate/ergonomie nu prea ma incanta ideea unei scoici, plus ca daca imi iau doua adio acces la locurile din spate.

in conditiile astea am cam renuntat aproape total la ideea cu bucket-uri si m-am apucat sa-mi caut reclinables cu aspect si design potrivit dar sa aiba si un pret decent.

prima si prima oara ma gandeam la recaro-urile de dc2, dc5 rosii, iar recaro are aftermarket modelul speed care este cam identic insa pretul mi-a cam taiat avantul

RECARO SPEED

pret cu tva495 lire
pret fara tva 412 lire
greutate 14-15 kg din ce stiu de pe net

[Image: speed-amblablack-velourred1l.JPG]

link recaro

M-am tot uitat si la sparco dar nu-mi place nimic din ce au ei rabatabile, la recaro asta era cel mai ieftin, la omp la fel nu prea mi-a placut materialul,forma, culori. Am inceput sa caut la cobra si corbeau cat si informatii despre producatori si review calitate etc.
am gasit asa:

Cobra Daytona

pret fara tva: 306 lire fara tva sau 325 prin alte parti europaspares
greutate: 14 kg ( tot cam cat standard si arata destul de ok.)

[Image: Cobra-Daytona-Sport-Seat.jpg]

Cobra Misano S (cam prea scumpe dar daca tot am luat date sa-l pun aici)

pret fara tva de la 540 la 570
greutate 13,3 kg

poza ()este si pe rosu
[Image: cob_misano-s-blk-blu.jpg]
link
link misano s

Linia de scaune road seats de la Corbeau uk (imi plac majoritatea dar am ales doar doua modele datorita culorii si designului) link
http://www.corbeau-seats.com/sports-road-seats

Corbeau Sportline RS1

pret fara tva 285 -295 lire
greutate N/A - probabil undeva la 13 kg
poza
[Image: RS1%20RED%201-500x500.jpg]

link

Corbeau RRB (asta imi place cel mai mult si pe asta as vrea sa merg)

pret fara tva 313-325 lire
greutate 10 kg (comunicat individual de producator si masurat de cei care le detin)

poza
[Image: rrb-500x500.jpg]
[Image: SPORTLINERRB.jpg]
[Image: Corbeau-Sportline-RRB-Car-4.jpg]
[Image: Corbeau-Sportline-RRB-Car-2.jpg]

[Image: Corbeau-Sportline-RRB-D-2.jpg]
[Image: Corbeau-Sportline-RRB-D-4.jpg]

montate intr-un r32
[Image: 001-16.jpg]
[Image: 005-23.jpg]

link
zoom
poze in detaliu : http://www.sportseats4u.co.uk/corbeau-rr..._1125.html

ce parere aveti ? alte sugestii?

pe langa cele doua scaune trebuie sa-mi iau si slidere sau suporti cu totul, aici nu stiu exact cum sta treaba, imi e sa nu fie mai inalte decat standard cele care le ofera ei. se pot face si custom si sa iau doar slidere si sa fac suportii custom sau sa incerc sa folosesc (adaptez) cele de la recaro sau cum as putea face sa fiu cel mai safe dpdv inaltime si ieftin daca se poate. Sfaturi!!

Orientativ ca si pret si greutate despre bucket

Sparco Evo 2 (evo este M, evo2 este L, evo 3 este xl)

pret fara tva 337
greutate: 8.2 kg

poza
[Image: 00866FRS%20Evo%202%20Plus1l.jpg]

link
http://www.sportseats4u.co.uk/sparco-evo...d_696.html

Reply

Recaro SPD sunt cred ca ele mai ok pentru ep3 pentru balansul intre ceva confort si sustinere.
Recaro SRD este varianta aniversara ( si au sustinere mult mai buna decat spd) dar se gasesc si la ATR , parca le vazusem la vanzare pe un forum ... daca dau de anunt il postez aici

Reply

corbeau rrb Icon_evil

Reply

Si eu vroiam initial Recarourile alea dar am gasit pe net doar rupturi Icon_sad . Asa ca am optat pentru EVO-urile care le am acum...La al 2lea scaun o sa fac o modificare la sine sa se gliseze mai mult in fata.Stiu ce zici cu functionalitatea....dar eu mai am si Seat-ul Icon_smile . Daca gasesti Recaro in stare buna go for it

P.S. uite si un size chart ca erai curios :

http://www.coximport.com/sparco/sizechart-seat.html

Reply

lamuriti-ma si pe mine cum functioneaza scaunele ca nu am stat sa ma uit pana acum la ele. se foloseste suportul peste care vin sliderele si apoi scaunului ?

sliderele se pot monta in mare parte pe un suport deja existent? modificari minore.

Reply

nu-mi da si mie nimeni un ajutor?
incerc sa-mi dau seama ce trebuie sa cumpar neaparat si ce se poate face custom sau modifica relativ usor, de asta intreb.
cum n-am vazut si nici dat vreun scaun jos nu prea stiu exact cum vin lucrurile si ce se poate face.

uitandu-ma pe poza de mai jos vad ca sinele se prind in podea, suportul de scaun pe sine si scaunul de suport.
[Image: 054_zps227677cc.jpg]

Reply

Totul depinde de la scaun la scaun. Unele vin cu sinele lor care sunt facute sa intre pe OEM, altele vin cu niste suporti care trebuiesc adaptati pe sinele existente.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am fost ieri la asko sa fac ultimele pregatiri pentru track, am montat camber kitul, schimbat placutele de frana pe fata si geometrie.

Suruburile de camber kit pe fata au fost o noutate pentru baieti, si la inceput unii chiar mi-au zis ca nu au cum sa se potriveasca ca sunt prea subtiri. Pana la urma le-am explicat eu cat de cat cum functioneaza si le-am pus sus si erau si ei foarte incantati de cum functioneaza.

Placutele le-am dat jos si sunt cam la jumatate, ma asteptam sa fie mult mai consumate tinand cont ca au si un trackday anul trecut. E ok daca le mai folosesc ulterior? din cate stiu ar fi ok ...

bancul de geo de la asko e Hunter, nush daca e pe laser ci ceva cu camere si infrarosii desi prin uk acelasi tip de aparat ei zic ca e cu laser. Oricum e foarte foarte sensibil si am stat o gramada cu baietii pana am reusit sa sincronizam valorile dreapte cu stanga ca se modificau foarte usor si una in functie de alta.
Setup=ul propus era camber de -1,30 pe fiecare roata cu toe fata 0 iar spate -1 mm total. Pana la urma n-am reusit exact asta pentru ca pe spate nu puteam sa mai prind sensozurul de xenon pe brat decat in anumite pozitii, asa ca am pus un camber ceva mai mic, setup la care ma gandeam pentru ca din ce am mai vazut pareri prin uk, la fwd e bine sa ai un camber ceva mai negativ pe fata decat spate.
Sa vedem cum o sa se simta si ce uzura va fi la anvelope.
Cam asta a iesit
[Image: 15032013006_zps0f542a77.jpg]

[Image: 15032013_zps5a99ed1d.jpg]

[Image: 15032013002_zps76c0b51b.jpg]

Reply

mane cel mai bun paralel se face la ata, bietii il fac de 3-4 ori pe cursa in camipionatul de turisme, un pic de toe fata si spate nu strica, fata intri mai bine in curbe si spatele ajuta in rotatia vehiculului, iar daca ai gume bune si cadere adecvata, nici nu trebuie sa-ti faci probleme ca iti poate pleca spatele cumva.
Furgoneta Superlight merge asa si manaca tot ce-i sta in cale Icon_wink

Reply

am auzit si eu ca se poate face foarte bine geo cu ata si cu camber gauges dar cum eu n-am vazut facut nu ma incumet si nu mi se pare usor de facut in parcare. chiar si pe rampa a fost destul de greu cu accesul pe fata.

e corect ce zici tu cu toe out ca vireaza masina mult mai usor, dar ep3-ul e cam tail happy iar cum eu merg mai mult pe strada unde sunt diverse conditii meteo, asfaltul nu e cel mai drept si aderent si daca i-ai taiat gazu in viraj s-a cam dus spatele. mai bine asa mai safe, om vedea mai incolo ce mai modificam.
pentru cine nu stie exact cum ajuta setarile geometriei cititi pagina asta, mie mi s-a parut foarte buna Caster, camber, toe

a uitasem, am facut si ITP-ul ieri, sunt linistit pana in 2015 Icon_smile

Reply

cred ca CRX-urile is cele mai tail happy, mie nu mi-a plecat niciodata cu toe inchis pe maxim, dar aveam impresia ca se rupe masina in doua, in curbe !

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew