This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

@ Denigrator , multumim mult!

daca vrei sa schimbi antigelul e in partea de jus a radiatorului e un robinet alb din plastic foarte accesibil. se goleste toata instalatia si poti sa schimbi furtunul.

ai nevoie de un antigel cu specificatie pt motoare cu bloc de aluminiu.

Reply

o sa iau un bidon de 5l de la eneos- 93 ron
http://www.eneos-oil.eu/index.php/antifr...antifreeze

pe site-ul celor de la motul la aplicatii pe auto scrie ca intra 5,3l. Iese chiar tot sau mai ramane ceva pe instalatie si imi ajung 5 l?

Reply

Pai de mers vreau sa merg man, chiar daca nu cu masina mea ma lipesc de careva si tot nu ratez.

Reply

am inlocuit si eu antigelul si furtunul cu probleme. e greu singur, am injurat la clemele alea de la furtun si golirea rezervorului de antigel de numa numa Icon_smile
intr-un final am reusit sa schimb tot, dar pana si-a luat tot antigelul necesar a durat foarte mult si mi se tot aprindea si check engine-ul ieri la intervale de timp si apoi se stingea. Azi am resetat ecu si am completat cu antigel si radiatorul si rezervorul si a intrat in totatl 5 litri, poate un pic peste, ca tot mi-a mai scapat si pe langa Icon_smile

una peste alta azi am mers prin oras vreo 30 de minute si nu s-a mai aprins check engine-ul, probabil ca era da le vreo presiune de lichid de racire, ca temperatura n-am vazut-o sa creasca pe indicator mai mult decat normal. Cand o sa ajung pe asko o sa verific sa vad ce a fost daca o mai fii acolo dupa reset.

am tras azi un pic de ea pe niste stradute si trage exceptional ! Icon_twisted

ceva poze cum vine noul furtun
[Image: 22092012002.jpg]
[Image: 22092012003.jpg]
[Image: 22092012010.jpg]
[Image: 22092012012.jpg]
[Image: 22092012007.jpg]
[Image: 22092012004.jpg]

Reply

e bine man! enjoy it!

Reply

mersi man, am luat ieri si un tub de hota de 110 sa mesteresc la el sa-l pun sa directioneze aerul direct in filtru. ma gandesc sa-i fac si un sistem cu capac ceva pentru cand ploua sa fie mai safe.
cre ca tre sa-l vopsesc negru, numa nush daca se prinde si rezista vopseaua normala pe aluminiu asta. e ok un spray normal?

[Image: DSCN3043.jpg]

Reply

tari tuburile astea si eu am luat doua pt frane insa nu intra din cauza radiatorului. nu prea cred ca le prinde vopseaua, eventual cu un primer...

Reply

vezi ca sunt spray-uri pt evacuare, negru mat. am vazut ca tine ok si pe motor de motoreta.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

nu ai cold air? dc trebuie tubul de hota?..la mine de exemplu vine cold air-ul exact unde e o gura de aerisire in podea.

Reply

pai si la mine e dar un curent de aer ii face mai bine Icon_smile o sa vina aerul direct in el si automat o temperatura mai buna.

Reply

fost in concediu pe acasa si i-am facut si cold air feed-ul cu tubul de hota si a iesit mai bine decat ma asteptam. am facut si un capac din plastic insa cum a fost primul n-a iesit chiar perfect asa ca o sa mai fac unul ca sa aiba prinderile mai rezistente si sa stea acolo indiferent de conditiile de utilizare.
n-am apucat sa fac modificarile si pentru teava de la cai sa stea cat mai bine si sigur insa e ok si asa, nu se deplaseaza deloc si am alergat-o un pic. a crescut ceva consumul cu rbc insa e decent

din pacate concediul s-a incheiat cu niste vesti proaste financiare si mi s-au dus pe apa sambetei banii de hungaroring asa ca o sa ramana pentru la anu Icon_sad

[Image: 29092012.jpg]
[Image: 29092012003.jpg]
[Image: 29092012001.jpg]
[Image: 29092012005.jpg]

aici se vede cum pica pe filtru
[Image: 29092012007.jpg]
[Image: 29092012008.jpg]

vopsit negru pe interior cu un spray universal, s-a prins, sa vedem cat o sa tina.
[Image: 29092012015.jpg]
[Image: 29092012017.jpg]

Reply

bi si eu trebuie sa fac ceva de genu la crx da'.....nuş de unde sa fac rost de o patura d'aia ca a ta....Confused
normal ca ti-a crescut consumul ca doar ii tot dai, te bucuri de power.

Reply

(03-10-2012, 21:32)LIVIU_CTS Wrote: bi si eu trebuie sa fac ceva de genu la crx da'.....nuş de unde sa fac rost de o patura d'aia ca a ta....Confused

Rollinglaugh

treaba buna man! are dreptate Liviu in legatura cu consumul Biggthumpup
iti mai aduci aminte ce lean mergea intre 4000 - 6000 rpm si cat fuel a trebuit adaugat? flow-ul de aer ce intra si iese (gaze) din motor e acum mult mai mare si necesita fuel in concordanta.

consumul "ne intereseaza" acolo pana in 2700 rpm si mapa e facuta pe directia aia in turatii mici.

Reply

ce noroc ai tu cu bara asta de facelift......eu nu pot sa fac asa ceva Icon_sad. chiar ca e treaba buna

Reply

215/45 ar fi ok pe 7J? e un tip care vinde niste rsr-uri la un pret bun (80 eur buc folosite vreo 2K km) si ma gandeam sa le iau pentru la anu.

ar fi ok?
standard am 205/45 ... cu dimensiunea aia este o diferenta de 1.46% si difereta maxima recomandata intre diametru este de 2.5%
pe site la federal ar fi numai bine, ei recomanda intre 6,5 - 7,5 J
http://www.federaltyres.com.au/tyres/ult...ce/595rs-r

Reply

Intra de nu ai treaba, si sunt si o idee mai late.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(17-10-2012, 17:55)kinky_boy Wrote: 215/45 ar fi ok pe 7J? e un tip care vinde niste rsr-uri la un pret bun (80 eur buc folosite vreo 2K km) si ma gandeam sa le iau pentru la anu.

ar fi ok?
standard am 205/45 ... cu dimensiunea aia este o diferenta de 1.46% si difereta maxima recomandata intre diametru este de 2.5%
pe site la federal ar fi numai bine, ei recomanda intre 6,5 - 7,5 J
http://www.federaltyres.com.au/tyres/ult...ce/595rs-r

uita-te pe pe pozele mele cu del solul. am 215/40/16 tot cu 7j

Reply

am dus jantele rota la vopsit insa bineinteles ca nu au culoarea bronz aramiu si ar trebui comandata.
Mi-au recomandat site-ul http://www.powderbuythepound.com numai ca eu n-am gasit nimic care sa semene prea mult cu bronz. Am vazut in galerie ceva vopsit cu bronze burst sparkle dar nu seamana deloc cu piesa vopsita.

cel mai apropiat de rota bronze ar fi asta de aici http://www.allpowderpaints.com/PALE-BRON...-I25FS.htm

eu as vrea asa ceva ina nu stiu de unde sa iau culoarea [Image: SVN17bronze.jpg]

Reply

Eu cand mi-am vopsit jantele am folosit siteul celor de la www.standox.com (sau .ro). De exemplu aici poti cauta dupa culoare: http://cdb.sxcolor.info/en/PowerSearch.mvc , "bronze" sa zicem, si iti da toate nuantele de la toti producatorii, inclusiv codurile de culoare. Poti sa faci selectia si mai specifica daca alegi un anumit producator, etc.
Bafta!

Reply

Man legat de anvelope.Eu am pe masina 215/45R17, tot Federal si jante cu 7J. Merg fara probleme

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew