This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EJ1 D16Z6 Aztec Green Pearl

Foarte bine arata coupe-ul. Vad ca ai luat multe dintre bucsi de la Honda, te-a costat mult toata afacerea?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Piesele le-am luat pe rand de pe diverse site-uri din State , unde prindeam oferte sau lichidari de stoc. Majoritatea bucsilor le-am prins pe la 5-6$ bucata.Per total , am bagat ceva banuti la afacerea asta , dar sunt multumit. Eu banuiesc ca bucsile si amortizoarele care erau pe masina , erau cele montate in fabricaIcon_sad

Marfa filmarea slow mo Icon_wink , se vede diferentza , dar nu am vrut sa pun poliurethan peste tot , ca sa nu imi sparg dintii in gura. Icon_smile)

Reply

Pai ai luat bine, sunt in cautare de bucsi si eu dar pana la urma cred ca ma duc pe Hardrace ca la Honda ma usuca astia de bani Icon_smile

Reply

f frumos, inceput cu gust, detalii si tuşe fine iar la eibach nu mai am ce zice. ce ceea ce imi doresc si eu pt del sol Icon_biggrin , bafta in continuare, presimt numai lucruri bune Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(20-07-2011, 16:05)yulasinio Wrote: Pai ai luat bine, sunt in cautare de bucsi si eu dar pana la urma cred ca ma duc pe Hardrace ca la Honda ma usuca astia de bani Icon_smile

Am gasit site-ul de unde am luat majoritatea bucsilor :
www.carpartsdiscount.com
Vezi daca ai noroc sa gasesti ce te intereseaza Icon_wink

Reply

In tara, cele mai bune preturi la piese Made In Japan le are ROOTH, cred ca e inscris si pe aici pe undeva, ID-ul lui de mess este "ferarumarian2007". Mie mi-a trimis placute FBL de VTI la doar 115 RON. Abea astept sa le polizez si la se montez. Icon_wink

http://www.fujibrake.co.jp/index_e.html

[Image: ph_top.jpg]

Reply

Am sa arunc o geana pe acolo. Mersi de link Biggthumpup

Reply

foarte frumoasa masina , intretinuta .. banuiesc ca tu erai ieri prin aviatiei nu ? eu am un eg3 negru

Reply

Da , eu eram... Imi spusese prietena ca se uita "unul" la mine...dar eu eram cu gandul in alta parte Icon_razz Dupa ce ai trecut de mine am vazut ca e Honda , si vroiam sa vad daca te cunosc.
Bafta

Reply

Summer update

* Placa rigidizare + brate spate + rear camber (tre sa le vand, din pacate nu mi se potriveste placa, cred ca este buna pt Del Sol)
* Prezoane lungi Drag titanium burnt
* Volan Type R FN2 , capac airbag imbracat in carbon real, nu folie, cu comenzi functionale
* Stopuri white/red 50/50
* Faruri clare black housing
* Placute spate EBC black stuff
* Proba fixare scaun Type R FN2
* Bobina externa ascunsa in cutie de Monster
* DEI Heat wrap + DEI hi-temp silicon black + locking ties
* Jante vopsite rosu cu Plastidip
* Capac sigurante motor + stalpi usa ext. , imbracati in carbon

Reply

Felicitari, colegu'! Mie-mi place ce-ai facut acolo. Fa un pret pentru alea de zici ca pica pe del Sol... poate ma intereseaza Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Personal nu sunt prea innebunit dupa jante si volan dar in rest numai treaba buna Biggthumpup

Reply

Mah, nici eu nu-s dat pe spate de jante si volan, da' prezoanele si piulitele imi plac maxim Icon_smile
De fapt jantele-s ok, doar culoarea nu pica pe masina.
Volanul... e o realizare chestia cu comenzile functionale.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Asa asa culoarea jantelor pentru ca designul lor e frumos.

Sent from my GT-I9000

Reply

Multumesc, multumesc Icon_smile

Reply

De unde si cat prezoanele si piulitele? :d
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

(10-07-2012, 18:14)w33bb0 Wrote: De unde si cat prezoanele si piulitele? :d

Le gasesti pe ebay.com:

80 PC FLUSH BOLT FENDER BUMPER TUCKED ENGINE BAY BOLT -- 18$

Drag Titanium NEO Chrome JDM LUG NUTS HONDA 12x1.5 civic -- 53$

Astea sunt preturile la care le-am gasit pe site.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew