This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic `97 EK3

Motorasu de la inchiderea centralizata stiu ca difera umpic, de motorasu de la geam nu stiu nimic...

Reply

Cred ca ar fi bine daca ai avea doua sa le compari fata in fata, stiu nu e prea de ajutor raspunsul meu Icon_redface
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

problema e ca si eu l-am uitat la garaj unde am desfacut usa si sper ca nu l-a aruncat Icon_redface

Reply

(04-05-2011, 00:43)sKyNeT Wrote: imi plac dotarile in plus fata de del sol: aer conditionat, trapa electrica, abs, 2 airbaguri si nu mai trebuie sa opresc motorul ca sa deschid portbagajul Icon_biggrin

Nici mie nu imi placea chestia cu portbagajul, dar am rezolvat-o: http://www.hondatalk.ro/Thread-tzunny-95...86#pid5786

Altceva? Noutati?
[Image: hondadesolsignature.jpg]

Reply

si eu am pus telecomada la cheie. e brici asa. aer conditionat poti pune si la del sol insa nu prea vad ce sa faci cu el ca vara tot tipul sunt decapotat. acoperisul il poti face electric cu sistem luat de pe ebay, abs este, airbaguri....volanul se schimba oricum....na ca e mai bine cu del sol Icon_razz
Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Liviule, la drumuri lungi e bun A/C`ul, de pus normal ca merge, ce swap nu merge pe honda ? Icon_lol

Masina nu am miscat-o din iulie Icon_biggrin, cred ca de lene nu am inmatriculat-o. Vara asta am fost eco: bicicleta, longboard, mers, etc Icon_biggrin.

Reply

Bine ai revenit la honda, sa o stapanesti sanatos ! Icon_biggrin

Reply

A venit caldura si am zis sa incep si eu sa mai lucrez la masina. Am dat scutul ala de plastic jos ca era rupt si s-au rupt suruburile si mi-au ramas in traversa Icon_sad.

Reply

Da gaura in ele si incearca sa le scoti afara. Au ruginit si s-a rupt capul cand ai pus cheia pe ele, nu?

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

S-au rupt cam de pe la mijlocul filetului. Poate daca mai aveam niste wd...

Reply

Am infundat si bara spate in semnalizarea cuiva la inviere. Icon_biggrin Dupa ce o vad cu numere negre am ceva de munca. Plus ca am depasit revizia cu 8000 de km. Icon_biggrin

Reply

surubul se scoate cu un extractor. am rupt si eu unul in bloc si l-am scos relativ usor: gaura cu burghiul in el, extractor--out!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai asa o sa fac, momentan ma bucur ca am numere negre.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew