This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic '94 EG3 D13b2

Headerul este foarte bun asa cum e, cel stock si asa va ramane pentru o perioada in conditiile in care isi face foarte bine treaba Icon_smile

Type R-ul nu l-as fi dat dar lucrurile au devenit destul de complicate din moment ce am doi copii si sa il pastrez ca masina de familie nu avea rost; l-am dat iar acum masina de familie este noul Logan care pe mine unul m-a surprins placut - motorul este de 90 HP turbo, 900 cmc - are 4 portiere (piticu' lu' nevasta'mea pe creier) portbagaj de 510L, cruise control, ECO, navigatie etc; consum in Bucuresti de 7.2 iar in afara 4.8.

Masinuta galbena este doar a mea si am zis de la inceput ca nu o voi vinde si cu timpul o sa o fac asa cum imi doresc Icon_smile

Pe langa Civic, mai am si Preludeul cu H22a pe care vreau sa il vand! De distractie nu duc lipsa Icon_smile

Nu am inteles la ce te referi aici "fara sri-uri ca-s degeaba!"

Reply

sri = short ram intake Icon_smile

Reply

Am priceput acum....luati—ma incet Icon_smile)

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Reply

Da de ce ziceti ca SRi e degeaba? Eu am avut montat si chiar nu e degeaba deloc, nu face treaba vara la fel ca un CAI dar de-aia este si mai ieftin. Iar sound-ul e mai bun.
Liviu: Heatshield nu e deloc degeaba, eu i-am facut o improvizatie din CARTON la HKS-ul meu si mi-a scazut temperatura cu 5 grade in admisie, cu un heatshield bun sunt sigur ca scadeam pana la 10 grade, ceea e e foarte bine.

Asa ca daca vrei un sound foarte fain si daca vrei sa dai mai putini bani mergi pe short, e si mai usor de curatat schimbat filtrul.

Reply

si de ce ti-ai luat mah cai?
ce kkt mai e si asta cu sunetu? ii tot aud pe o gramada ca mama cum suna.
iti iei admisie sa intre cat mai mult aer si cat mai rece nu pentru sunet.

daca ai gresit o data nu tre sa o sustii in continuare ca ce mare smecherie era hks-ul ala si el era lipit de galerie, bine ca nu ti-a luat foc cartonu Icon_smile

The following 2 users say Thank You to kinky_boy for this post:
  • LIVIU_CTS, yulasinio
Reply

Ideea e că sri—ul (short ram intake) va trage aer cald de la motor. Pentru B-uri, care au galeria de evacuare în faţă, compartimentul motor este fierbinte tot timpul. Asta e ideea. Când se încinde motorul, setul tras va fi foarte fierbinte. Ai nevoie de CAI.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

The following 2 users say Thank You to kmr for this post:
  • LIVIU_CTS, yulasinio
Reply

Si de ce ai renuntat la short ram daca erai multumit de el?

Reply

Eu?
La K—uri evacuarea este în spatele motorului aşa că poţi pune sri. La B e f rău sri
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

Gabi, intrebarea era pentru Adi; iti sustin ideea legata de CAI...Eu cand am zis de short ram m—am gandit la o solutie pe termen scurt...Am avut CAI pe type r si sustin aceasta varianta...

Reply

si k-urile trag aer cald. in comp[artimentul motor tot timpul e cald, daca nu e de la galerie, e de la motor si radiator. heat shield...nu e scut anti sageata mah, aerul vine din toate partile, fix de paravanul ala se opreste aerul cald, il ocoleste f usor.
singura varianta de short ram e icy box cu un feeder de jos, dar si ala , pana la urma e tot un c.a.i. dar cu elementul filtrant la jumatate.
concluzie: short ram e bad.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am renuntat la HKS pentru ca tragea aer mai cald de la motor decat CAI-ul...dar asta nu inseamna ca nu era bun HKS, inseamna doar ca e mai bun CAI-ul de la CPL. Dar, cum am zis, sunetul era muuuult mai misto la HKS, a fost mai ieftin, filtrul de burete il spalam normal cu apa si detergent, se schimba usor in 3 minute.
Am mai luat CPL CAI si pentru ca cei la care vreau sa fac softul mi-au recomandat si stiu ca au softat mai multe masini cu, configuratia pe care o am si eu acum.

Concluzie: CAI mai bun ca SRI - asta nu inseamna ca SRI e bullshit - CAI mai scump ca SRI, SRI sunet mai misto decat CAI (parere proprie),
Razvane: Cum kkt sa ia foc cartonu, tu ai macar o idee unde e galerie de evacuare la motorul nostru?

Reply

(05-04-2013, 12:49)kinky_boy Wrote: daca ai gresit o data nu tre sa o sustii in continuare ca ce mare smecherie era hks-ul ala si el era lipit de galerie, bine ca nu ti-a luat foc cartonu Icon_smile

Rollinglaugh Bine zis Razvane, era ciuperca aia la doua degete de galeria de evacuare, poate ca sa nu inghete pe timp de iarna Icon_biggrin

Cutia OEM cu un cold feed e cea mai buna pentru B series Biggthumpup asta daca nu te simti bogat ca si mine si dai 350€ pe un Mugen Cai Icon_rolleyes2Icon_redface
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ma imi pare rau, dar voi chiar nu aveti habar unde e galeria de evacuare la motoarele K, era la juma de metru minim ciuperca...da na, sa dam asa cu presupusu, mai ales ca nu am folosit numa am citit legende pe forumuri, putem toti.

Reply

bah eu le mai incurc asa, ca si aia din fata tot 4 gauri are Icon_biggrin

man ca-s 30 de cm ca-s 50 la inchesuiala aia e acelasi lucru.
@yula - man da tu nu stii ce bune-s ciupercile la gratar

adi ia uita-te in poze poate ne contrazici cu niste detalii Icon_razz
[Image: fn2stockexhaustfj9.jpg]
[Image: IMG_0285.jpg]

Reply

bah, gata cu aberatiile, sri o sta mai bine doar la capitol sunet, si asta e gay. aici mai conteaza si gusturile, mie imi place cum suna c.a.i.-ul de ex. insa am o retinere cand ma gandesc la lungimea tubulaturii, asta e motivul pt care am ales penisul de balena Icon_biggrin, la care o sa trantesc o cutie.

Reply

(05-04-2013, 15:36)LIVIU_CTS Wrote: bah, gata cu aberatiile, sri o sta mai bine doar la capitol sunet , si asta e gay. aici mai conteaza si gusturile, mie imi place cum suna c.a.i.-ul de ex. insa am o retinere cand ma gandesc la lungimea tubulaturii, asta e motivul pt care am ales penisul de balena Icon_biggrin, la care o sa trantesc o cutie.

(30-01-2013, 12:21)LIVIU_CTS Wrote: una peste alta, masina nu mai suna nici cum Icon_sad
gata su sunetul "subaru".

(04-02-2013, 11:23)LIVIU_CTS Wrote: bah, tu nu-ntelegi ca io-s suparat ca nu suna?
e in limitele legala....
d'aia vreau sa pun burlanu ce era inainte.

Deci....

Reply

sunetul din toba nu afecteaza performanta cu nimic. e dat de rezonanta pe forme si grosimi diferite de material.
eu ma referea STRICT la sunetul de admisie. acolo sunet mai frumos cu performante mai scazute nu e de interes.

Reply

lasa-l mah ca e capos si asta, pana n-are el dreptate nu se termina Icon_smile)

Reply

Ctrnovice: man eu ti-am impartasit experienta mea, eu (spre deosebire de alti colegi care isi dau cu parerea) le-am testat ambele modele, pe 2 civicuri diferite (am avut inainte un CTS), iar concluziile pe care le-am trimis ti le-am scris.
Acuma mai departe bineinteles ca tu decizi ce iti iei si ce pui pe masina ta.

Reply

corect, le-a testat si a renuntat la sri Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew