Salutare
Incepand de anul trecut din septembrie sunt posesorul unei Honda Civic EG3 din '94 cu motor D13b2 75 hp. Masina a fost luata cu 175000 km de la Orastie iar acum are 177000 km.
Am inmatriculat-o la inceputul anului avand parte de cateva peripetii (lipsa documente etc). Masina a iesit la rar Euro 2 si in afara de ceva probleme la frana de mana este impecabila (ma refer la partea mecanica)
Masina este ca sa zic asa "my guilty pleasure" avand planuri mari cu ea care sper in timp sa se concretizeze(incet incet)
Astfel am avut in plan ca anul acesta sa ii reconditionez caroseria avand in vedere ca vorbim despre o masina ce are 18 ani.
Aproximativ cu doua luni in urma m-am apucat de treaba si in acest moment pot sa spun ca rezultatele incep sa se vada. Din pacate masina a fost lovita pe partea dreapta spate fiind facuta rapid sa poata fi vanduta ( nu aveam de unde sa stiu cand am luat-o...no comment)
Ce s-a facut la ea:
Inlocuire aripa dreapta spate
Inlocuire haion
Reconditionare stalp stanga fata
Contra aripile sunt de dacie si au fost sudate de partile bune dupa ce s-au decupat partile terminate de rugina (a fost cea mai buna varianta)
Pragurile reconditionate pe o portiune de aprox 5 cm (am avut noroc ca nu erau roase de rugina)
Caroseria tratata cu oxid de zinc, teroson si ceara plus vaselina impotriva apei condensului si ruginei
Masina fost slefuita dupa ce s-a aplicat sprit fuellerul pana a devenit foarte fina dupa care s-a aplicat vopseaua-new indy yellow Y65P (vopseaua se aplica in trei straturi)
Va las pe voi sa apreciati calitatea lucrarii si orice feedback este bine venit!
Sent from my LT26i using Tapatalk 2