This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic 1,3 black(EG3)

Hai sa va prezint si eu masina mea: Honda Civic EG3, an 95, d13b2. Masina e la mine din august 2011,are 220 000, dintre care aproximativ 20000 i-am facut impreuna. Pe lista de modificari putem trece:
*filtru K&N
*finala Remus
*faruri angel-eyes(de care va scapa curand)
*scaune de CRX
*jante AEZ pe 15`
*plus alte cateva mai neinsemnate precum mp3 JVC, difuzoare Kenwood, capota infoliata carbon

La inceputul lunii, a inceput lucrul mai serios la masina. A fost schimbata distributia, iar acum masina e la tinichigerie (scapa de rugina de la aripile spate si praguri, inlocuit haion, etc). De asemenea vor mai urma mici modificari, dar sper ca pana la 1 august sa termin tot ce mi-am propus. Va atasez cateva poze facute inainte sa ma apuc de treaba.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Felicitari. Frumos EG Icon_yes
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

bine ai venit Icon_wink

Reply

Frumoasa masina dar... scapa de farurile alea oribile ( adica mie nu imi plac deloc si n-au legatura cu masina ). In rest, spor la treaba!

Reply

si da jos suportul de numar kia Icon_smile)
spor la ciocaneala.
oare am vazut masina prin oras?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

99% la suta va scapa de farurile astea saptamana viitoare. Am deja faruri stock si semnalizari portocalii cumparate, astept doar sa fie terminata partea cu tinichigeria ca sa le pun sus.
Suportul de numar nu le-am luat eu, doream sa pun numerele sus sa pot iesi in ziua aia cu masina, a mers altcineva din familie si le-a cumparat. Bineinteles ca nu erau cu Honda si mi-a luat cu Kia, cica e pe aproape.

Nu stiu daca ai vazut-o,mai tot timpul circula pe ruta Manastur-Gheorgheni(un fel de 24Icon_biggrin). Eu s-ar putea sa iti fi vazut Del Sol-ul, am vazut unul galben in trecere si unul rosu la Sala Sporturilor.

Reply

cel galben e a lui suciu, inginer mecanic, are un service pe varianta zorilor-manastur, casa hondelor din cluj, iti recomand daca nu ai un service "al tau".

Reply

Pana acum am dus-o la un service din Medias si am fost multumit, dar e bine de stiut.

Reply

Daca aveai semnalizari cu geam galben pe farurile alea mie mi-ar fi placut. Deh, gusturi Icon_smile
Dupa interior se vede cat de mult tii la ea. Arata de zici ca are 50.000 km, nu 220.000.
Spor la treaba! S-o alergi sanatos!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(18-07-2013, 22:47)w33bb0 Wrote: Daca aveai semnalizari cu geam galben pe farurile alea mie mi-ar fi placut. Deh, gusturi Icon_smile
Dupa interior se vede cat de mult tii la ea. Arata de zici ca are 50.000 km, nu 220.000.
Spor la treaba! S-o alergi sanatos!

De interior sunt si eu cel mai mandru. Pentru ca am muncit ceva la el, am schimbat: ceasurile(erau fara turometru,aveau plasma dar cu niste diamante lipite pe ele), grila de la ceasuri care era rupta, inchizatoarea de la torpedo care lipsea, casetofonul care facea figuri si parasolarele care erau imbracate in alb cu diamante pe ele. Din pacate, fiind prima mea masina, am inchis ochii la foarte multe chestii, toti din jurul meu zicand "apai e din 95, ce vrei" sau "la banii astia vrei lux?", iar acum ma lupt sa le indrept.

Uite 2 poze before/after:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Mult mai bine after Icon_wink Pana la urma acolo iti petreci timpul cand te deplasezi cu masina asa ca trebuie sa arata cat mai decent.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

foarte bine ca ai scapat de chestiile alea. cu husele alea pe scaune nu m-as impaca eu...

Reply

S-o stapanesti sanatos, ,, faina di tat este,,!

Reply

Multumesc.
Husele alea sunt o solutie de compromis. Am cautat mult ceva cat de cat sa mearga bine si mi-a luat ceva timp pana sa ma impac cu ideea. Scaunele sunt chiar mai batrane decat masina si incepeau sa apara mici semne de uzura si alt mod sa le protejez nu am gasit.

Reply

Imbraca scaunele in textil, ca nu cred ca poate costa chiar o avere Icon_smile
Si, for the love of doG... schimba nuca aia de la schimbator, c-acum am observat-o! Icon_yikes
Just kidding, important e sa-ti placa tie!

Nu te intereseaza s-o treci la injectie?
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Ma si miram eu cum de nu zice nimeni nimic de bila mea de biliard. Din auzite, cica alea erau la moda pe golfuri pe vremuri. As schimba-o, dar eu zic ca arata mai bine decat aia cojita din prima poza si alta nu am.
Cu motorul ii dau pace deocamdata, cred ca un swap la d16z6 sau ceva pe-aproape ar fi mult mai ok. Deocamdata nu mai sunt fonduri, imi e si groaza sa adun cat s-a bagat in ea luna asta.

Reply

ba am vazut-o si eu dar nu ma jeneaza. am avut si eu rotunda pe del sol si era destul de dragut.
la golfuri la moda erau bilele de....golf nu de biliard, asa ca esti safe Icon_wink

Reply

Eu m-am obisnuit cu ea si mi se pare ca da impresia ca e mai scurt schimbatorul.

Reply

Se gasesc la kil pe eGay nuci care par mai cumintele. Oricum nu-i bai, aia sa-ti fie ultima grija Icon_smile
La cat se pare ca o indragesti, trag speranta c-ai s-o bibilesti pana iese foarte clean.
Spor la lucru Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Idei sunt multe, daca ar fi si fondurile nelimitate... Defapt, daca ar fi fondurile nelimitate, cred ca acum v-as prezenta un S2000 si atunci ar fi alte probleme. Lasa ca e mai bine asa, pas cu pas, ca daca mi-o dadea cineva de-a gata nu mai avea niciun farmec.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew