(26-07-2013, 14:25)heg3 Wrote: Niste poze cu ce s-a facut in ultima vreme si rezultatul.
[/amquot Asta mi-am propus si eu sa fac,sa scot rugina de pe mici componente din compartimentul motor.Acum o sa te rog sa-mi spui si mie ce-ai folosit pe langa acel feruginol,pe care l-am luat si eu+un grund si o vopsea neagra.
Pai nu am folosit decat feruginolul acela si vopsea. Eu nu am facut decat tamburii si etrierii.Restul(praguri+aripi) au fost facute de un tinichigiu. Nu prea cred in solutii miraculoase, iar daca nu rezista in timp repet operatiunea ca nu e mare lucru. Nu stiu ce vrei sa cureti la motor, dar sfatul meu e sa te gandesti de doua ori pentru ca un lucru vopsit acasa poate arata mai urat decat unul degradat din cauza varstei.
Nu sunt foarte inchise, cred ca in poza par mai intunecate. Nu e opera mea, fostul proprietar le-a facut si din cate am vazut a folosit ceva spray. Mi-ai dat o idee si ma mai gandesc, cred ca un polish le-ar rezolva usor.
Incearca rostbremse parca se numeste de la Nigrin. Eu l-am probat pe un stalp in plina iarna .... Nici acum nu mai da semne de rugina. Apoi l-am aplicat pe ej si ek dupa care un strat de zinc.
(02-08-2013, 15:07)w33bb0 Wrote: Frumos cazanu'!
Si catelu'
Multumesc! Catelu e frumos, dar daca ar fi si mai cuminte n-ar strica:d
@Vali_Lj
Deocamdata ii las asa ca nu ma prea tenteaza sa repet operatiunea(lenea asta..), eu zic ca au iesit bine, ramane de vazut cat va tine. Oricum e bine de stiut, cand am cautat pe net am gasit la dedeman solutia de care zici si am mai gasit si ceva spray cu zinc(cred ca e ok, nu?). Cand ma intorc in Cluj, cred ca dau o fuga sa le iau, ca nu strica.
Am cam terminat lucrul la masina. Am schimbat si uleiul, am trecut pe Eneos ca am vazut ca e la moda. Urmeaza un drum spre mare(1100 km cu totul) si sunt tare nerabdator
(09-08-2013, 22:05)heg3 Wrote: Am cam terminat lucrul la masina. Am schimbat si uleiul, am trecut pe Eneos ca am vazut ca e la moda. Urmeaza un drum spre mare(1100 km cu totul) si sunt tare nerabdator
Masina e tot la mine si a ajuns la 230 000 km. Intre timp a primit "cado" o suspensie reglabila TA Technix, un lip fata si alte chestii mai neinsemnate care nu imi vin acum in minte.
Stiu ca finala e din alt film, dar momentan nu am fonduri sa fac o treaba calumea si chiar daca as avea parca nu as da un sfert de swap sau mai mult pe evacuare.
Ma gandeam la o finala Carub, dar mi-e frica ca face prea urat sau la o chestie dinaia de pe ebay cu 100$(cap-coada inox), dar nu stiu ce sa zic de ele. Tu ce zici?