This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic '00 (d14a4 )

cred ca sunt prinse pe sine, jos, in spatele scaunelor Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Daca e asa nu-i bine deloc, fara gluma, nu cred ca vrei sa-ti rupi coloana.

Reply

De asta intrebam si eu, centurile in puncte nu se prind ori si unde pentru ca mai mult rau iti fac.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

si daca sunt prinse bine, ati vazut cum tin chinezariile astea fake (nu prea cred sa fie veritabile). le prinzi unde trebuie si se rupe "yala" ca-s facute din chirpici.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Centurile sunt prinse de podea si in lateral si in spate, nu e prins nimic de sine. Iar legat de centuri nu am vazut/auzit sa se fi rupt la cineva centurile. Este aceelasi material, aceelasi sistem de prinder. Probabil Liviu_CTS a avut numai lucruri originale si na..ai o parere foarte buna, dar in lumea in care ne aflam, nu mai stii nimic sigur ce este original/ ce este fake iar daca stai sa le compari intre ele, sunt copii si 1/1 . Am vazut accident cu scaune originale recaro, ORIGINALE si tot erau facute pachet...deci, calm daca iti este sa mori, mori si intr-o masina 100% original. Sanatate, numai bine!

Reply

Am inceput sa lucrez la detalii

Attached Files Thumbnail(s)

The following 1 user says Thank You to Ionutej9 for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

Arata bine Icon_biggrin  si se pare ca si tu stai bine cu rabdarea.

Reply

Patineaza musca Icon_smile

Reply

Da, stau bine cu rabdarea si munca de chinez batran Icon_smile)

Attached Files Thumbnail(s)

The following 2 users say Thank You to Ionutej9 for this post:
  • LIVIU_CTS, Wagner
Reply

Acum trebuie sa si intretii, la praful din Romania trebuie sa dai saptamanal cu carpa Icon_smile

Reply

Cam da, dar nu e panica, curatenia se intretine

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew