Bun.
Acum o saptamana am trecut de majorat cu masina.
Avem 118.000 KM. La 117.647 Km an facut revizia de 120.000 KM.
Am schimbat asa:
* ulei + filtru
* filtru de aer
* filtru de habitaclu
* bujii (NGK Iridiu)
* lichid de frana (3 sticlute de 250ml) ptr ca deja aveam 6 ani si trebuia schimbat.
* uleiul de cutie
Au fost facute toate testele din carte, au fost verificate toate cele recomandate si in plus am prins oferta de iarna de la Honda Training in care am beneficiat de pachetul cu teste incluse (baterie...etc).(
http://www.hondatrading.ro/verificar...7cbda391e968bf)
Extra am folosit solutie de curatare a sistemului de climatizare.
Timp 5 ore.
Constatatri : Placutele pe spate sunt uzate si trebuie schimbate. (la 80.000 am schimbat fata spate). Deci cele pe spate(setul II) au cam tinut 40.000.
Am comandat placutele si urmeaza sa le montez dupa ce vine. Am benfeciat de reducerea de 15% din oferta HT amintita mai sus.
Pret: Exagerat de mult
A doua zi am fost la ITP (al treilea).
La ora 9 m-am prezentat cu masina, talonul, carea masinii si CI.
Verificat repede partea administrativa + pachet legislativ+ lumini + etc.
Trecut pe stand. Desi gumele de vara au cam 95.000 Km si sunt cam sterse la frana a sarit de pe role si fata si spate. Fum si restul au fost toate OK.
Toate testele au fost trecute din prima incercare.
Durata ITP 15 min.
Pret 77 Lei
A treia zi (sambata) am montat rotile de iarna si am constatat ca si iarna a inceput sa bata la usa prin tara (prima ninsoare din Bucuresti). La schimbatul jantelor am mai verificat odata si am constatat ca placuta dreapta spate este uzata, deci schimbatul setului pe spate ese justificat.
Pret 50Lei
Tot sambata masina a primit un spalat interior+ exterior + curatat compartimet motor in regie proprie. Durata 4 ore. Arata ca noua .
Total distractie la revizie de 120.000: nu vreau sa ma gandesc.
Pareri : dupa 120 k masina se prezinta bine. Am schimbat acum o luna bateria de la telecomanda ca nu mai functiona, am schimbat in cei 6 ani cam 4 becuri de pozitie si ca 6 becuri pe faza scurta/lunga. In afara de consumabile(ulei+filtre) un am schimbat altceva si ma declar multumit. Masina se comporta bine. Mai trebuie in vara sa pun gume noi (dupa 95.000 si 6 ani sunt cam sterse).