This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda CIVIC 5d 08 1.8 MT sport NHB

Nope. Uneori imi vine s-o vopsesc intr-un atelier al unui mester vopsitor, ca sa-i dea o mama d-aia de vopsea de porc. Complet ne-ecologica si absolut bulletproof.

Reply

eu sunt de parere ca si un dublu strat de lac serios face multe fata de ce e stock

Reply

Merge si-asa. Ai doua posibilitati:
1. mergi la Honda si vorbesti la tinichigerie sa-ti faca treaba asta off the record, sau
2. mergi la un atelier de vopsitorie mai dosnic, dar ai sansa ca respectivul lac sa nu fie tocmai ce trebuie.

Ma batea si pe mine gandul la varianta 2 acum ceva vreme. Da' de ce platesc CASCO? Icon_biggrin

Reply

eu ma gandeam ca la finele celui de-al treilea an (cand se termina garantia) sa deschid dosar pe casco si sa o rezolv toata. Am zgaraieturi mai peste tot si mai ales pe usa drapta unde urca doamnele de obicei si au si unghii Icon_biggrin
dar mai astept. Oricum cand o sa fie vopsite sigur voi solicita un strat dublu si serios de lac.
O alta varianta pentru capota este o folie de carbon sau ceva similar

Reply

Cea mai buna varianta pentru capota este una din carbon Icon_wink
M-am interesat si eu intr-o vreme de folie imitatie carbon, dar pana la urma mi-am spus "de ce?"

E o modificare doar de dragul look-ului, este RICE de-a dreptul si nu-s adeptul chestiilor astora. Cel putin nu pentru FK2. Poate la EG3 am sa ma scufund un pic in treburi d-astea, da' cu limita.

Reply

Oare daca puneti vopsea si lac mai groase nu va crapa? Tabla este foarte flexibila. De exemplu pe bara chiar si la accident nu a crapat, intr-un fel e buna, ca elasticitate.

Reply

Daca te apuci si dai cu trafaletu' vopsea si lac pe masina, intr-un final va crapa. Oricum, inainte sa crape, va curge. Ideea nu e sa-i dai ca nemancatu', ci sa-i dai ceva mai mult decat ii da Honda din fabrica.

Reply

(26-10-2010, 00:49)Lumpy Wrote: Oare daca puneti vopsea si lac mai groase nu va crapa? Tabla este foarte flexibila. De exemplu pe bara chiar si la accident nu a crapat, intr-un fel e buna, ca elasticitate.

sunt produse diferite cu care se dilueaza vopseaua, sprit-kituri diferite. ce se foloseste la tabla nu se foloseste la plastic.

am un foarte bun prieten cu vopsitorie profi si vorbesc in cunostinta de cauza. vopselurile ce se folosesc acum sunt pe baza de apa, ecologice si sunt inferioare calitativ celor pe solventi organici. klar mai proguce vopseluri pe "diluant" inca pana prin 2012-2013, nu mai stiu exact, e o sursa buna, eu am folosit asa ceva. e o vopsea sub licenta standox.
conteaza enorm mana care da cu pistolul. poate vopsi cu mama vopselurilor daca o curge sau o face portocala....
conteaza stratul de spritz-kit. nu trebuie sa fie f gros.....detalii sunt multe.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

ieri am facut ITP.
Masina a iesit mai mult decat perfect.
Fortele de franare au fost identice si pe stg si pe dr si pe fata si pe spate. La frana de mana a aruncat-o de pe role.
La gaze a scos 0 si la sub 1000 rpm si la peste 2000rpm pe ambele evacuari.
Baiatul care a facut inspectia a zis ca de mult nu a mai avut asa masina. in 20 min am terminat.
O parte comica a fost la cautarea VIN/ului, ca civicul are 3 locuri in care are VIN: in parbriz, pe tocul usii soferului stantat, si in compartimentul stergatoarelor. Ultimul a fost cel mai greu de gasit pana ne-am dat seama amandoi ca e o usita in plasticul de la mecanismul de stergatoare. Acolo e poansonat in sasiu, deci e cel mai sigur.

Yes, it is a HONDA!
(26-10-2010, 13:11)LIVIU_CTS Wrote: detalii sunt multe.

pai poti sa ne dai mai multe detalii ca sa stim si noi ce cautam...

Reply

(27-10-2010, 17:18)babaus Wrote: Yes, it is a HONDA!
Ai descris perfect ITP-ul prin care a trecut si a mea Biggthumpup

Reply

Eu nu fac parte din categorie, am picat pentru folia de pe geamuri Icon_smile)
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ptiu, pe-aici exista vorba "ma duc sa iau ITP-ul"...

Reply

Aici nu prea merge treaba plus ca nu au intrat in vigoare numai din Aprilie anul asta.
Felicitari babaus

Reply

(27-10-2010, 17:54)yulasinio Wrote: Aici nu prea merge treaba plus ca nu au intrat in vigoare numai din Aprilie anul asta.
Felicitari babaus
da, probabil sa am fost prea stresat si s-a vazut. Ma felicitati de parca am facut cine stie ce efort supraomenesc. Icon_biggrin

Yula, ce zici, facem si noi o intalnire hondatalk? Icon_razz

Reply

Pai puteti face, de ce nu dar eu nu o sa ajung pana la anul.

Reply

cel mai fain ar fi sa facem la anul cand vine si yula,,dar de ce nu, se poate intalni lumea si la nivel de oras/judet!

Reply

facem anul viitor ca sa putem ajunge cat mai multi

Reply

NU am mai scris de foare mult pe aici. De atunci am mai facut un ITP si acum ma pregatest de urmatorul.
Masina are 116.000 Km. se comporta ffff bine. In oct inainte de ITP ii fac si revizia de 120.000. Ma gandeam ca trebuie schimbat si lichidul de frana. Am comandat bujiile Iridiu NGk.o sa fie o revizie scumpa cea de 120.000.
Gumele de vara sunt aproape uzate. In primavara trebuie sa imi iau altele.

Reply

Cred ca e mai bine ca nu ai avut ce scrie pe aici, ma refer la probleme sau incidente neplacute Icon_smile Bafta la ITP

Reply

Bun.
Acum o saptamana am trecut de majorat cu masina.
Avem 118.000 KM. La 117.647 Km an facut revizia de 120.000 KM.
Am schimbat asa:
* ulei + filtru
* filtru de aer
* filtru de habitaclu
* bujii (NGK Iridiu)
* lichid de frana (3 sticlute de 250ml) ptr ca deja aveam 6 ani si trebuia schimbat.
* uleiul de cutie

Au fost facute toate testele din carte, au fost verificate toate cele recomandate si in plus am prins oferta de iarna de la Honda Training in care am beneficiat de pachetul cu teste incluse (baterie...etc).(http://www.hondatrading.ro/verificar...7cbda391e968bf)
Extra am folosit solutie de curatare a sistemului de climatizare.

Timp 5 ore.
Constatatri : Placutele pe spate sunt uzate si trebuie schimbate. (la 80.000 am schimbat fata spate). Deci cele pe spate(setul II) au cam tinut 40.000.
Am comandat placutele si urmeaza sa le montez dupa ce vine. Am benfeciat de reducerea de 15% din oferta HT amintita mai sus.

Pret: Exagerat de mult

A doua zi am fost la ITP (al treilea).
La ora 9 m-am prezentat cu masina, talonul, carea masinii si CI.
Verificat repede partea administrativa + pachet legislativ+ lumini + etc.
Trecut pe stand. Desi gumele de vara au cam 95.000 Km si sunt cam sterse la frana a sarit de pe role si fata si spate. Fum si restul au fost toate OK.
Toate testele au fost trecute din prima incercare.
Durata ITP 15 min.
Pret 77 Lei

A treia zi (sambata) am montat rotile de iarna si am constatat ca si iarna a inceput sa bata la usa prin tara (prima ninsoare din Bucuresti). La schimbatul jantelor am mai verificat odata si am constatat ca placuta dreapta spate este uzata, deci schimbatul setului pe spate ese justificat.
Pret 50Lei

Tot sambata masina a primit un spalat interior+ exterior + curatat compartimet motor in regie proprie. Durata 4 ore. Arata ca noua .

Total distractie la revizie de 120.000: nu vreau sa ma gandesc.

Pareri : dupa 120 k masina se prezinta bine. Am schimbat acum o luna bateria de la telecomanda ca nu mai functiona, am schimbat in cei 6 ani cam 4 becuri de pozitie si ca 6 becuri pe faza scurta/lunga. In afara de consumabile(ulei+filtre) un am schimbat altceva si ma declar multumit. Masina se comporta bine. Mai trebuie in vara sa pun gume noi (dupa 95.000 si 6 ani sunt cam sterse).

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew