This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Habemus CRX

Dar de ce s-a rupt la 4000 si nu inainte ? Nu a frecat pe nicăieri nici o urmă de agățat, nimic, doar ruptura de bisturiu ...
Nu am probleme Yula, astea au 9 compresie și loc în capul pistoanelor, am dat la automat și învârt fără probleme Icon_biggrin

Atunci e de bine
Nu ai avut apărătoare la ea?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Nu i-am mai pus Icon_biggrin

Dacă ai prins ceva acolo și a pleznit-o

Cu capota inchisa, nu cred, plus ca se vedeau semne, dar taietura e super curata ....

Totul ok, chiulasa învârte ok, singurul semn de întrebare e legat de faptul că roata dințată de pe vibrochen are 3mm joc stanga dreapta, ceea ce nu mi se pare ok
[Image: cd4ea0555d60e6f1832229f2d47acaaf.jpg]
[Image: e4549483e5d7581604490e3f92d6670a.jpg]
[Image: 1cf9a28cd26cd1d19a85e845b05e6f16.jpg]

e mult jocul ala , trebuie sa fie fix fix ... recomand pinion nou + pana. capatul de la arbore e lovit sau mi se pare mie din poze?

Eu as masura arborele inainte de a cumpara alt pinion.

Capul la arbore are ceva urme...pinionu e ok, și cred că problema vine de la un meseriaș.... Am dat 2 afturi la pinion și arbore, de acolo nu mai pleacă Icon_biggrin acu e tzapan Icon_smile))

daca fulia face priza buna nu mai trebuie nici pana. astea noi nu mai au pana, pinionul de la arbore se invarte in gol pe ax

De unde ca in manual fulia se strânge la 40Nm parcă, și când am desfăcut acu iar mi s-a părut f slaba in comparație cu prima dată când am desfacut-o...

Recunoasteti masina Icon_sad[Image: 7425b8e7fc1c78e269c28090e5702446.jpg]

Asta vroiam sa te intreb si eu: nu e cumva fostul tau FN2?
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Da, ... Icon_sad Tre sa fi tare bolovan sa lovesti un sasiu ca asta ... Acum e reparata si isi cauta cumparator Icon_sad

Mă gândeam că te faci cu un K20 Icon_smile

frontal pe mijloc i-a dat-o ... reparata cu rezistente sau cu airbaguri? Icon_razz

Cu airbag nou la sofer iar la copilot nu stiu, doar ca bordu e rupt, si nu cred ca trece inspectia asa Icon_smile
Acum vrea sa o vanda cu cat am luat-o eu acu 2 ani Icon_smile)))

Shit happens, vrând să dau 1 dinte avans la distribuție, am dat de dracu ... Prea multa bere Icon_sad[Image: d2b9ab8a1bd31f246a3e23787b62567f.jpg][Image: 05c7ae7f3c01c0f8240cfcada25b00ae.jpg]

Tre sa il duc la sudat acu ....

Ți-ai făcut de lucru acuma Icon_smile

ai vrut sa bagi ceva gros in ceva ingust? Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew