This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

HONDA S2000 AP1 white & blue pearl

Nu se poate curata?

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ba da, dar trebe desfacut motorasul si nu m-as baga fara sa am altul de rezerva. O sa il schimb, dupa care il desfac, curat si il pastrez de rezerva.
Si ca sa il desfac sunt doua suruburi care se desfac cu asa ceva, si n-am. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41...AA300_.jpg

Reply

Fresh pics
iacv-ul e schimbat, urmeaza bateria si cablurile, si in vreo saptamana, verificare la electrica.
[Image: JbdquCfs.jpg]

[Image: MarGSVEs.jpg]

[Image: QUDyBAvs.jpg]

[Image: ZJLHKu4s.jpg]

Reply

mandra, mandra Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

arata bine s-u, vine vremea de plimbare Icon_wink

Reply

Multumesc, pt 13 ani se tine ok zic eu Icon_smile
Am uitat, am comandat un gadget care aduce vitezometrul la normal (final drive da eroare de vitezometru si kilometraj de ~ 20% in plus). Trebuie sa ajunga pe sf saptamanii viitoare.

Compensate for installing high-performance (numerically higher) differentials
http://modifry.com/products/index.htm - Yellow Jacket (stanga jos in meniu)

Reply

Foarte frumos S2-ul, sa ai parte de el.
Nu ai ce sa faci cu numarul ala fata? Pentru ca da cam aiurea asa cum e.

Reply

Sincer nu stiu ce sa ii fac Icon_sad
Arata ca ceapa. Si alea mici parca sunt ilegale.
Azi i-am facut ajustarea de supape. Groaznic, aproape 5 ore de lucru, dar totul e ok. 5 sau 6 erau out of spec.

Reply

Incearca sa iei unul patrat de motocicleta, cred ca ar da mai bine fata de asta dreptunghiular.

Reply

Poti sa faci cerere la militie ptr din ala patrat, trebuie sa indeplinesti niste conditii (nu le stiu din pacate) si iti dau.

Reply

PLM cu militia masii, eu ma duc la magazin de piese si imi fac astia pe loc Icon_biggrin

Reply

Thumbs Up 

Am gasit un site care face, o sa imi fac unu gen moto sa incapa in coltul de la sofer in bara Icon_smile)
O poza de la cele 5 ore de munca de azi. Naked F20C2.
Noroc cu manualul de service Pelvic

[Image: W8XbSHJl.jpg]

Reply

A venit si jucaria

[Image: qek8NMFl.jpg]

Reply

nr de inm elibereaza doar politia. daca te prinde cu altul iti da amenda.

Reply

eu mi-am scos de la politie numar format moto si nu am avut nici o problema Icon_wink

Reply

Pai al tau nu e pt spate? Parca se putea scoate gen moto daca bara e de un anumit fel, mie imi trebuie pt bara fatza...

Reply

nu te intreaba nime daca il pui pe spate sau pe fata! Icon_wink
si ceri format "moto" ca ai masina de state.. Biggthumpup

Reply

Nu zici tu rau Icon_biggrin
Ma gandesc ca la mall sus, sa vad cum imi fac timp sa ma duc pana la ei saptamana asta sau cealalta Icon_biggrin

Reply

Summer's here

[Image: WQfezUUl.jpg]

Reply

nice Icon_biggrin ce faci, dai si tu cu ea pe la meeting? sa diversificam cat mai mult, poate vin si eu calare pe cebereu

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew