This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

F1 thread - pentru fani

Eu n-am nici Dolce, nici Digi. Asa ca vad F1 (cand si cand, ca nu mai e interesant) pe RTL.

Reply

O sa ne vina dor de Mickey Alexandrescu si TVR1...Rollinglaugh

Reply

Pai sigur, atunci mai radeam o saptamana de tampeniile insirate de "prietenul personal al lui Schumi", acuma de Nicki Lauda n-am cum sa rad, mai ales ca nu inteleg nimic din insuruirea aia de consoane pe care ei o cred "limba". Icon_sad Adica inteleg si eu: nicht, nein, verboten, achtung, verbung, eine disaster, lagger, schnell, volskwagen und haudi... Si bineinteles, Pilsener.

Reply

bai maruta, sa stii ca il injuram de mama focului, apoi i-am simtitlipsa Icon_biggrin asa mai cu aberatii, dar aveam info de pe pitline sau paddock.
eu sunt acoperit cu dolce si digi Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Adevarul este ca isi cam bat joc de noi, astia cu cablu' lor. Cumpara 2-3 ani competitii importante ca sa te-agate sa-ti faci abonament la ei, dupa care te lasa balta subit, fara sa le pese. Nu ma uit chiar la toate etapele de F1 sau MotoGP, dar au cam sfeclit-o cu Discovery si alte canale interesante.
Imi place pe Eurosport ca acum pot sa ascult comentariul unui meci in engleza sau romana (sau maghiara, dar aici ma depaseste total Icon_wink ).

Reply

Simplu, sopcast...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

eu cand ma uitam pe sopcast gaseam niste streamuri de toata prastia, nu cred ca m-as putea readapta la pixeli cat portmoneul.
sunt curios cie o sa transmita moto-gp, ca nici pe ala nu-l mai au cei de la digi.

Reply

Ma iau dracii... Delphi, RTL asta pe ce platforme se transmite? RDS/furculita in spatele TV-ului? Icon_lol
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Pe UPC se transmite RTL.

LE: vad ca si pe RDS se transmite RTL. Pe furculita nu stiu daca se prinde sau nu. Poate nu am infipt-o eu corect.

Reply

deci unde putem vedea prima cursa?

Reply

la mine Icon_biggrin la dolce.

Reply

Cine are in platforma Digi , M1 (program unguresc) este F1 !!!!
chiar acum ma uit la calificari in ... pefect silence. masinile nu se mai aud decat fooartee subtine in surdina Icon_smile

singurul campionat "neinfectat" a ramas AutoGp.

Reply

de toata jena, cred ca ma las de urmarit sportul asta...suna ca niste cazane. auzi brake by wire!!!! cica nu mai termini cursa numai pe penzina, tre sa gestionezi kersu ca sa ajungi la final. in pana mea, au facut sah cu volan, is curios daca mai ramane kimmi in f1 in conditiile astea.

Reply

brake by wire?

... ce bine ca nu inteleg ungureste ... Icon_smile

Reply

Cursa parca e pe la 12 noaptea, nu?

Reply

da, la 8 dimineata a fost tati Icon_smile
o plictiseala de mori, asa bine am dormit...

Reply

Reply

Cine este Kevin Magnussen?
A trecut pe 2 in urma deciziei....nu e rau pentru debut in F1.

Reply

e fiul lui Jan Magnussen

Quote:Magnussen had his first experience of the McLaren MP4-27 Formula One car on track at the Abu Dhabi Young Driver test on 6 November 2012. He set a quickest time of 1:42.651. Previously he had done work in the team's driving simulator.[3] Magnussen's time was the best of the three-day test impressing McLaren's sporting director Sam Michael. The distance he covered in the course of the test was sufficient to earn his FIA Super Licence.

Icon_smile

omu' cursei a fost Bottas Icon_smile
cica a avit ceva rateuri la DRS si de aia a atins zidul. a recuperat apoi ca-n vremurile bune Icon_smile

Reply

https://www.youtube.com/watch?v=uEg9S1FdmvI
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew