This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

F1 thread - pentru fani

bah ce comic estiIcon_biggrin . eu ma uit ca fan mah, nu ca membru intr-o echipa. senna nu e unul din preferatii mei fix din cauza aia Icon_wink
esti rau ca interpretezi, ca spui adevarul...care adevar manceacas ca nu esti tu ala ca sa stii care e adevaru Icon_wink .
au fost destule cazuri in care altii nu au fost egoisti. si daca e sa analizam cazul vettel, dupa atatea campionate castigate, sa negi dreptul colegului de echipa la o victorie nu e egoism, e lipsa de caracter Icon_wink.
ies campioni mondiali si asa, mai sunt campioni si gentlemani .
plm nu trebuie sa ma obisnuiesc cu asta mah ca nu au mai castigat CM de mult Icon_smile)). mai bine asculta si tu alte opinii si lasa-nu si pe noi sa existam, ca numa la tine e adevaru Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai adevarul despre Benetton, care s-a dus in cap dupa ce a plecat Schumi. Nici eu nu sunt fan F1 si nu ma trezesc cu noaptea in cap sa urmaresc, nu ma consider fan nici a lui Vettel dar trebuie sa ii dai credit pentru 3 titluri mondiale.

Sunt de acord cu Gerhard Berger si declaratia lui:

What Vettel did was nothing new and feels the German was merely showing the instincts required to fet to the top of the sport and stay there.
To be a race winner you need to be talented but to be a world champion, or to be world champion 3,4,5 times, you need to be extremely selfish.

De obicei adevarul e numai la tine ca tie iti place sa te certi pe toate threadurile Icon_razz Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bai esti cu capul, cu ce draku ma cert??? avem discutii in contradictoriu, si incerc cat pot eu de bine (poate nu reusesc) sa imi argumentez opiniile, nu sa imi insusesc adevaruri.
ca si suporter ferrari pot spune ca berger mi s-a parut cel mai antipatic pilot al scuderiei, se certa tot timpul cu echipa, avea cele mai imbufnate decalratii de presa, o declaratie definitorie despre cum era berger, citez din memorie o decalratie dupa ce a plecat de la ferrari, o declaratie data pe grila de start, celor de la italia uno "abia astept sa vad masinile ferrari in spatele meu". si se spune ca in sporturile cu motor media inteligentei sete mult peste medie, nu ca si in cazul fotbanistilor.
oricum eu nu ii contest decat caracterul, iar despre genialitatea lui ca pilot nu pot lua in calcul acea depasire kamikaze.

Reply

[Image: Capture-4_zps9b438b62.jpg]

Icon_biggrin

Reply

Hamilton pe 1, Raikkonen pe 2, Alonso pe 3 - se anunta miscare serioasa maine dimineata: http://www.digisport.ro/Sport/F1/Primul+...u+Hamilton
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

a fost cam zgarcenie la iesiri pe pista, se joaca f mult tactic si ma dispera.

Reply

Cu Raikkonen pe 2 si Alonso pe 3 (care stim cu totii pleaca fabulos, nu's cum plm reuseste de fiecare data) cred ca o sa fie ceva spectacol, astia nu prea mai au ce ordine de echipa sa primeasca Icon_lol

Reply

Abia astept cursa Icon_biggrin Icon_biggrin

Reply

a fost si Bahrain-ul ,din pacate lucruri interesante doar in pluton,
nu stiu ce naiba au cei de la mercedes de nu le iese in timpul cursei , ferrari ..din nou Icon_smile
pentru a nu strica spectacolul sper sa nu inceapa dominarea lui "fingerboy"

Reply

Degeaba, e foarte bun Vettel, nu se pot tine dupa el nicicum. Poate Alonso, daca nu i se strica flapsu sa fi atentat la locul 1, in rest chiar nu are cine.

Reply

Adi, n-are ms ala talent, e ajutat de sefii Fia sa castige Icon_wink

Sent from my N4

Reply

Mda, Mercedesurile nu prea performeaza in regim de cursa Icon_sad Ferrari cam multe ghinioane, Kimi vesnic pe locul 2 si uite asa avem un nou Schumi Icon_lol

Reply

e cel mai bun cand o sa castige cu alta masina, pana atunci nu se confirma din doua surse.
alonso a venit la 30 s la final cu doua pitturi in plus care fac peste 40s, fa singur calculul.

Reply

yula, il ajuta newey, el e campionul.

btw, nu merge amquote...

Reply

Pai nu poti iesi campion fara o echipa sa te sustina. Ce Schumi lua atatea titluri daca nu avea Ferrari in spate? Tin minte un sezon unde motoarele lor erau bullet proof pe cand cele de la Mclaren explodau tot la a doua cursa.

Ce vrei sa zici de amquote?

Sent from my N4

Reply

yula, se vede ca nu urmaresti f1 Icon_razz
stii la cat timp dupa ce a venit la ferrari a iesit schumi campion? cata munca pana au facut o masina competitiva?

ce sa zic cu amquote....dau si nu apare. a ca si cum as posta fara quote

Reply

Iara incepi mah, nu ma intereseaza de cat a stat la Ferrari pana ce a castigat primul titlu. Pana la urma nu el a construit motoarele alea, ce plm esti asa ciudos Icon_razz

Legat de quote, vad ca nu merge dupa updatul de aseara, foloseste Multi quote "+" pana ce il rezolv.

Reply

quote nu a mers din prima, nu la multi sau la al doilea.

bah tu ce amanet vorbesti acolo? motorul il fac inginerii, dar restul se face dupa ceea ce comunica pilotul..sasiu, suspensii, cutie...
cea mai mare problema a lui kimi: nu comunica echipei, nu e un bun dezvoltator. e un pilot f rapid si atat. daca nu are o masina f buna, nu poate "face" una.
scumi era cel mai bun la dezvoltare. comunicare excelenta, cunostinte de mecanica, etc. toti care au lucrat cu el au spus ca e f usor sa faci ceva performant cu el pt ca iti spune exact ceea ce trebuie sa stii.

Reply

Pai io ce-am zis, ca doar Alonso ii poate face probleme, numai ca nu e prea constant si il mai incurca si masina cateodata.

Reply

Despre Schumi ca dezvoltator, as obiecta ca anul trecut a fost in mod clar sub Rosberg, desi masina era facuta pentru el.
Damon Hill, la plecarea lui Schumacher de la Benetton Renault la Ferrari, vis-a-vis de temerea francezilor ca neamtul ar putea lua cu el si ceva secrete tehnice, a afimat ca nu e cazul sa-si faca cineva griji, ca Schumi nu stie cum arata nici macar un cilindru.

Vettel, desi mi-e antipatic, e cel mai bun, asta e sigur. Nu uitati ca a fost capabil sa castige cursa, cu ceva timp in urma, conducand un Torro Rosso (fosta Minardi). Cred ca e suficient sa nu se mai spuna ca doar masina lui merge.
Un pilot care-mi place e Nico Rosberg, doar ca nu prea a avut noroc pana acum.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew