This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

DragRacing EVENTS Aeroportul Arad 7 noiembie

pai aici la circuit se vede cat esti de meserias cu covrigu ca la 400 de metri oricine se daIcon_smileeu unu is de parere ca daca esti meserias la covrig oriunde te dai si te descurciIcon_smile
DEZMEMBRARI AUTO

Reply

Asta este pista nu-i asa ?

http://www.alfaamore.ro/alfa-romeo/abord...fa-19-jtd/

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Da. Un amanunt interesant e faptul ca anul trecut la a doua etapa pe acest circuit organizatorii au schimbat sensul de mers Icon_smile

Reply

daca e un circuit de kart diferenta cred ca o va face servo directia si abilitatile fiecaruia Icon_wink

Reply

da lau asta e circuitu.am vb cu geany din timisoara si zicea ceva de genu ca pe 28 martie e concursu.ramane sa aflu mai multe si postez
DEZMEMBRARI AUTO

Reply

Reply

raman la ideea ca acelasi "meserias" scoate timp mai bun pe tur cu un crx decat cu prelude.
am vazut astfel de cusre castigate de un tico...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da ai avut tu Prelude sa vezi cum merge? Eu am avut Civic EG si stiu ca nu se compara!Mai vezi filmele facute de japonezi sa vezi cum sta un Prelude pe circuit. O masina in 3 volume la aceleasi specificatii tehnice e intotdeauna mai rapida pe viraje decat una scurta.

Reply

tu la ce fel de circuite te referi?

Reply

De doamne ajuta Icon_smile Pe alea de karting ar putea fi mai greu de manevrat .

Reply

Pai de ce nu te inscri atunci? Sa vedem si noi cat timp scoti...

Reply

Din diferite motive .

Reply

rezultate?

Reply

Honda CRX verde din Timisoara a batut tot la clasa ei.
Update : 1mai- curse de accelerare 402m la Arad . Aceeasi locatie ca anul trecut.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

al draku crx Icon_smile))

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew