06-12-2010, 14:43 (This post was last modified: 09-12-2010, 21:27 by LauX_LauX_LauX.)
Am luat cupa fratilor... M-am dat cu Viper-ul si m-a lasat 3 secunde bune in urma dar in schimb am aparut 3 secunde in videoclip Toti de pe margine au ras pana m-au vazut cu pocalu-n mana.
S-au facut si ceva smecherii pe acolo, din cate stiu eu cei care au luat locul -I- trebuiau sa primeasca si niste reduceri la ceva jante din aliaj dar se pare ca si-au pastrat premiile pt ei. Am trimis vreo 2 mailuri dar fara raspuns. Nici pe lista nu m-au trecut ca am luat locul -I- la grupa S1 (nr.102).
06-12-2010, 19:28 (This post was last modified: 08-12-2010, 16:16 by LauX_LauX_LauX.)
Multumesc Frumos! Ma bucur ca am adus Clubului o cupa si tare as bea cu totii din ea...
Sa va arat si niste timpi, eu cred ca sunt acceptabili pt un D15Z6 economic, care a concurat cu rezervoru plin, cu roti pe 15" si cu wooferu in porbagaj:
pe start le mancam ficatii la toti in primii 10 metri dupa aia la mine lipseau caii oricum o fost fun,am inteles de la un prieten ca pe 18 martie o sa fie la arad circuit asa ca lau pregatestete
se va tine pe circuitul de karting de la arad,multe informatii nu am dar cei care au fost anu trecut la arad stiu despre ce e vb.multe info nu am nici eu dar revin cu ceva concret
etapa de la Arad care se apropie face parte din Campionatul Regional de Raliuri care cuprinde judetele Timis, Arad, Caras Severin. Stiu ca era si judetul Hunedoara in discutie dar nu mai stiu daca s-au inteles sau nu.
Ideea e ca vor fi numai probe de asfalt de buna calitate, unele etape in stil VTM altele cum e circuitul de la Arad + cateva circuite stradale.
E un campionat in care nu vom vedea deja clasicele invartiri in jurul bordurilor sau conurilor. Se doreste orientarea spre viraje, nu intoarceri la 180 grade.
La cateva etape intentionez sa ma aliniez si eu la start. Am vrut sa ajung la Arad, dar din pacate voi ajunge doar ca spectator.
09-03-2011, 09:00 (This post was last modified: 09-03-2011, 09:01 by 417431.)
Nu-mi imaginez cum merge Honda pe circuitul ala de karting de aici . Am impresia ca nu se pot lua cu a 2-a majoritatea virajelor sau eventual sub turatia de unde trage masina . Tot vreau sa ma dau si eu dar n-am curaj pana nu fac cateva ture inainte sa vad daca se potriveste cu masina. Giany a mers excelent anul trecut dar masina aia e un pic.. altfel
09-03-2011, 18:25 (This post was last modified: 09-03-2011, 18:37 by 417431.)
Din vreo 10 civic -crx cate au fost anul trecut aproape toate s-au rasucit in cate un viraj . 400m n-are treaba cu virajele . pe viraje un prelude e cu 10 clase peste alea mici.
Ma refer la stabilitate si rapiditatea cu care iei virajele ca de tras trage mai bine un b16 in linii drepte .