This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Decizii, decizii

aha, si acum vrei sa nu mai spargi pe chestii serioase...Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(30-01-2012, 19:31)yulasinio Wrote: Am spart prea multi bani pe prostii la viata mea si acuma vreau sa ma cumintesc Icon_smile

Yula need´s a TDi Rollinglaugh
nu de alta dar inafara de al mic si eu ma aflu in aceeasi situatie, ... numai ca orientat spre alta marca Icon_redface

băi ciumpalacilor, eu am 34 de ani (azi-maine 35), ma plimb in doua masini cu cate 2 usi si mai calaresc si o motoreta d'aia incomoda. ce e cu voi? imbatraniti accelerat???

nu am 35 de ani :d , am 2 masini cu 2 usi , dintre care 1 nu e considerata masina ci mai degraba agitator de rinichi, spargator de buci, scoate plombe si balansoar de tate: lucru foarte dureros de altfel(nu va uitati la mine Icon_biggrin), te gandesti foarte serios ca ai nevoie de altceva ca sa poti sa calaresti linistit batraneste, cand ai ocaziaIcon_biggrin , nu sa te trezesti in mijocul actiunii cu, minunata priveliste de la orizont care zice asa : CRX

PS : w123
[Image: 34293.jpg]

Nu se pune problema de varsta ci de necesitati si prioritati. Anul asta asvrea sa vin iarasi cu masina acasa dar nu ma vad venind atata drum cu ITR-ul cu copil mic.

TDI nu iau in ruptul capului Icon_razz

Ca veni vorba de spatiu ia uitati ce am gasit astazi de vanzare: http://www.clarehallmotorcentre.ie/viewa..._id=727022
Si inca una kituita Icon_biggrin http://www.clarehallmotorcentre.ie/viewa..._id=727026

Iar daca vine vorba de consum ce ziceti de Civicul asta http://www.clarehallmotorcentre.ie/viewa..._id=672359

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Yula, am impresia ca tu vrei sa faci echipa de baschet sau handbal de te uiti dupa masina de 8 locuri Icon_smile)
Civicul ala nu arata rau deloc...Dar cred ca e cam puturoasa.

Chiar intr-un hibrid nu te vad.Icon_biggrin

Mai degraba un estate de 280 cp: http://www.pistonheads.com/sales/2670904.htm
sau remapat la 318 cp http://www.pistonheads.com/sales/3478849.htm .

yula, sa ai bani si hotarat sa fii ca vad ca ai de unde alege. Daca vrei sa fie mai confortabila si nici prea mare ia-ti un accord cat mai stock si gata Icon_smile

Stepwagon-ul e bun pentru a cara lucruri cu el la fel si transporta persoane. De exemplu daca vin acasa pot sa iau toata familia in el in loc sa ne deplasam cu doua masini. Si ai vazut cum se fac scaunele din spate intr-un pat de doua persoane Happy

@maruta: Nu sunt mare fan Subaru Icon_smile

Ma vrei sa-ti iei autobuz Rollinglaugh...daca tii si integra tot ar fi bun, mai aduci un ulei, o piesa, una alta cand vii incoace. Icon_smile

Vezi ca m-am gandit bine Icon_wink

Sa speram ca Sambata am vreme sa ma duc sa vad niste masini ca sa imi fac o idee la ce mi-ar place.

Sent from my GT-I9000

Din punctul meu de vedere daca vrei sa pastrezi acelasi feeling de la ITR mergi pe Torneo/Euro-R ( acum nu stiu cat va cantari taxa in decizia asta) dar pentru mine unul , arata perfect masina si la fel de potenta sau mai mult decat orice generatie Accord.
Ai putea incerca pe linia wagon ( don't hate Icon_razz ) un Oddsey , Stream in variante 4WD , sau de ce nu un SM-X , un HR-V .
De la concurenta poti opta pentru Nissan Elgrand , Mazda Bongo si lista pe MPV este destul de diversificata de la japonezi

Acuma am venit de la garajul ala ce avea 3 SirT-uri. Dintre toate cred ca cea neagra era cat de cat. Una avea apa in portbagaj, toate aveau parti de tapiterie mucegaita de cum le-au spalat in interior. Zgarieturi pe exterior in locuri nasoale, fara service, murdare din cale afara, cred ca zac de ani de zile. Singurul lucru e ca aveau km putini. Stepwagonul ala negru arata intru-n mare fel, pacat ca eea dat.

Sent from my GT-I9000

@Vali: La Odyssey m-am uitat dar si alea au motoare mari (2.2) iar taxa pe an la ele ii 885€, eu la 1.8 platesc 592€ acuma. Stiu ca sunt numai 300€ dar eu circul foarte putin cu masina si nu imi convine deloc sa arunc banii pe fereastra.
Stream-uri nu mai gasesc nimic sa imi placa, poate doar asta, SM_x-uri nu sunt de vanzare in IRL iar HRV-ul arata ca un fier de calcat Icon_smile

M-am uitat si la concurenta si nu prea imi place nimic, daca ar fi sa dau bani multi poate un 520D sau un A6 Avant m-ar interesa.

Ma duc totusi pe Sir-T daca gasesc unul clean pentru ca e motorul de 2L iar performanta e buna, daca imi trebuie scaune recaro sau mai stiu eu ce bari antiruliu le iau de la un Euro-R si gata.

http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2888284 Icon_rolleyes2

Suna bine oferta sincer....

Se mai adauga 1200€ inmatriculatul la pretul ala.

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk

nu stiam ca ai si o latura burgheza Icon_smile)

Mie-mi seamana c-un Merc... Icon_rolleyes2
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Sincer nu ma vad intr-un Merc dar 2006, 50mpg si portbagajul mare imi fac rau cu ochiul

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew