This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Decizii, decizii

Am fost sa vad de niste masini sambata dar in zadar. Stream-ul ala alb cu Mugen kit nu ajunge aici numai pe la jumatea lu' Aprilie si vor in jur de 6mii pe el Sick

Am fost sa vad si de un facelift din 2004 dar s-a vandut cu o zi inainte, mai avea omul unul tot din 2004 dar nu era facelift.

Cred ca ma duc pe Stream pana la urma dar nu gasesc altceva.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Hmmm...

http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/3181748

...e cu motor de 2L nu ala de 1.7 care il vroiam eu e a unui coleg de forum de aici.

Arata bine yula :x

Miercuri ma duc sa o vad. Are cam multi km, RAR-ul expira la sfarsitul lui Mai, e cu motor de 2L dar imi place cum arata, adica e exact planurile care le aveam eu cu ea.

Acuma sa vad cum se prezinta si daca mia pot ciupi un 500€ la pret poate o iau. Ce se aduce proaspat din Jp acuma sunt peste 5mii cam multi bani, nu stiu ce dreaq sa stiu face.

Ceva idei?

cat consuma la motorul de 2L
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Pai e K20 ma gandesc ca ar lua cam cat un Accord Confused

nu e mai grea? nu e mai putin aerodinamica?

Pai e platforma de civic si are in jur de 1400kg eu zic ca scoate un 7 in afara si un 10 in oras.

oricum o sa consume ceva mai mult ca o berlina dar cred ca e decent

Consumul asta l-am gasit pe net la motorul de 2L
City: 20.8 mpg (11.3 L/100Km)
Highway: 33.6 mpg (7 L/100Km)
Combined: 27.4 mpg (8.6 L/100Km)

Yula, la cat zici tu ca mergi cu masina, nu as prea tine atat de mult cont de consum. Daca ai merge zilnic cum merg eu numai trafic de oras, atunci da. Dar asa...

Pai cu asta poate incepe sa circule Andreea mai mult asa ca ma intereseaza si consumul. Daca era folosita numai ca si ITR-ul nu imi faceam griji.

Mda...Ete că la asta nu m-am gândit Icon_biggrin

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Oricum acuma mi-am adus aminte ca motorul de 2L vine cu cutia tiptronica si parca si cu 5 trepte fata de 4 cat are varinata 1.7.
Oricum ma duc maine sa o vad prima data, sigur e ceva care nu o sa-mi fie pe plac Icon_smile

Nu vi se pare ca aripa fata dreapta si bara au fost vopsite Confused

http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/3201434

Oricum la banii aia e nebunie, i-am tremis mesaj sa vedem daca o mai are.

bah yula tu ai staţie grafică sau cum drak faci de vezi aşa ceva?
eu nu vad in pozele mele nici defectele pe care le stiu la masina Icon_smile)

Sau poate e capota si portiera Icon_biggrin oricum ar fi, ceva a fost vopsit sigur.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Cand vine vorba de revopsire pe masina alba imediat se vede diferenta, nu am vazut nici una care sa fi fost vopsita si sa nu se vada, mai ales in poze.

Portiera pare aceeasi culoare cu restul masinii, deci sigur aripa si bara fata au fost vopsite, poate un mic accident.

asta pot sa spun si eu la orice masina fara sa ma uita la ea, acum serios, sanse sa nu fie atinsa sunt.....1%
zilnic ma ocup cu culori si nuante, un lucru e cert, ce e in realitate nu se vede pe poze decat daca e ceva flagrant. mici diferente pot fi induse artificial, prin denaturarea informatiei (gen comprimare). divaghez Icon_biggrin

Iti arata ITR-uri vopsite care cu ochiul liber nu se observa dar cand faci o poza (mai ales cu blitz) imediat sare diferenta de culoare Icon_wink

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew