This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

De ce piese aveti nevoie!?

Un lsd ptr k20...gasim???

Reply

care vreti ceasuri de presiune si temperatura ulei Depo originale analogice si analogice+digitale is 2 seturi
setul de analogice 60€
cel de analogic+digital 90€
Gasiti anuntul si pe ek9.org este un coleg de aici cu un k24 ce le vinde

Reply

La FN2 noi nu avem senzorii astia, merg cumva montate sa si functioneze?

Reply

da , se pot monta nu-i stres dar necesita montaj senzori.

Stack vin cu senzor. (daca vrei top sunt sisteme integrate dar sunt f scumpe sau ceasuri pe stepper motor si solid state sensors. vezi merlin motorsport UK)

Reply

nu stiu, banuiesc ca vin cu senzori, altfel nu stiu cum te poti folosi de ele

Reply

poti sa faci o intrebare la om sa vezi daca au si ce zice Tomi? Ca parca le-as lua...eventual da un link sa vad si niste poze la el.

Reply

vin cu tot cu senozi, mi-a raspuns omu zilele astea !

Reply

Urgent...Planetara stanga 2001 Legend KA9, 3.5, c35a5...sau daca stiti compatibilitati cu altceva...Crv...Accord...etc...

Reply

Greu nu.... Imposibil aproape astea nu se stricaIcon_smile

Reply

(16-10-2014, 03:20)Toyboy Wrote: Greu nu.... Imposibil aproape astea nu se stricaIcon_smile

Pai nu e stricata...e doar rupta de la jumatate...in rest e buna... Confused

Am o mare problema sa gasesc aici planetara...toti vin cu avioane de preturi si cu textul "Numai pe original se poate aduce..."

Vreau sa stiu daca se potriveste batul de planetara de la alt model de honda...capetele le am bune...dar nu gasesc cod de piesa doar de bat...gasesc doar codul de original de planetara intreaga...si nu pot cei de la piese sa imi gaseasca echivalente pe producator...

Reply

Ai incercat sa vezi daca nu gasesti cod pe lings?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Le-am luat la rand...ling are coduri proprii de piese...si preturi de speriat...
http://www.lingshondaparts.com/honda_car...k_03=21208

Codul care ma intereseaza pe mine(cod de original) este 44306-SZ3-950, dar nimeni nu are echivalente pentru el...ba chiar mi s-a spus ca "Nu exista..."...e prima oara cand nu sunt in stare sa gasesc o piesa de honda...mai ales ceva atat de banal ca un bat de planetara...
http://www.acurapartsnow.com/acura/rl/44...aft-assy-l

Reply

Am cautat si eu ptr FN2 si n-am gasit nimic, am luat planetara noua pana la urma Icon_sad

Reply

Am gasit...multumesc unui mare om...si la propriu si la figurat...

Legenda e din nou pe strazi...

Reply

Un prieten are ceva piese prin garaj de care vrea să se scape. Dacă e cineva interesat de ceva anume sa mă anunțe.
Caroseria NU e de vânzare.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Continuare
Jantele sunt EK9 pe 15 cu slickuri Dunlop ~50% și Advan rain slick ~70%

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

La ce pret este 3 stage vtecul Icon_smile ? Cutie manuala sau automata? Ecu p2j ?
Am o cunostinta care ravneste la un motor de genu

Reply

Am vazut niste etrieri cu culise pe ei. M-ar interesa decat culisele (trebuie sa verific intai daca se potrivesc la mine)...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Nu are ECU la motor si cutia e auto multimatic. 350€ cu tot cu cutie sau tot 200 € pentru motor.
Etrieri sunt de pe DC2 dacă nu mă înșel.

Reply

ULEI CUTIE HONDA MTF? MS.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew