This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

De ce piese aveti nevoie!?

Pfff, numai daca gasesc unul al dezmembrat, am sa dau o tura sa vad.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

weebo vorbeste man la timisoara carlitos/nebunul89 sau la craiova marutu ca sigur gasesti si nu-ti mai bati capu cu trasnsport si alte chestii

Reply

Am vorbit, bre, da' nu am primit niciun raspuns afirmativ, ca le luam deja Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

@w33bb0: Ia uita-te la asta: http://www.maxrev.de/v-3-bremsleuchte-eh...tm#3588183
Vrea 60 de eur pe el. Am intrebat sa vad daca anuntul mai este activ. Te intereseaza?

Reply

Desi nu-i ala stock pe care-l cautam eu, in principiu ma intereseaza pentru ca nu apelez la necunoscuti pentru el Icon_smile
Diseara sau maine dimineata iti pot da un raspuns definitiv, in cazul in care e activ anuntul.
Multam mult pentru ajutor!
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

(21-05-2012, 15:15)w33bb0 Wrote: Yula, s-or gasi p-acolo pe undeva un al treilea stop de frana pentru del Sol si un set complet de butuci (usi, contact, portbagaj, compartimente din spatele scaunelor si buson de benzina)? Icon_smile

Ti-am gasit si setul de chei (sper sa fi tradus bine ce am cerut acolo Icon_biggrin). Astept un pret de la gagiu si te anunt

EDIT: 50 EUR + posta

Reply

Yula, pe la dezmembrari pe acolo oare se gaseste asa ceva?

(20-05-2012, 12:23)Romarshall Wrote: Caut pt achizitionare una bucata janta second hand Stilauto Penta 4x100 15' et 30. Daca aveti cunostinta de vreo asemenea janta dati-mi de stire va rog.

[Image: ShowImage.ashx?imgID=1005979179&imgX=1024&imgY=0]

[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

@Bogdan: daca's 6 bucati (2*usi, 1*contact, 1*portbagaj, 1*compartimente din spatele scaunelor, 1*clapeta buson benzina - in stanga scaunului soferului) atunci alea sunt. Pretul e ok, asa ca, daca le are pe toate si nu primesc niciun raspuns pana maine seara de la cei de-aici pe la care am intrebat, iti fac transfer pe loc Icon_smile
Saru'mana!
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Auzi la el ca daca vrei si p'ala de la busonul de benzina, vrea 70 de eur ca imi da tot ansamblul ala cu plastice ca nu are ce face cu ele fara buson.

The following 1 user says Thank You to BogdanT for this post:
  • w33bb0
Reply

Daca le are pe toate 6 care merg cu aceeasi cheie, sunt ok si cu 70 euro. Dar sa fie functionali si pe aceeasi cheie. Icon_smile
Mai astept raspuns de la cineva de-aici, din RO si-ti dau de veste pe seara. Da-mi un cont / banca / nume prin PM.
Inc-o data: multumesc tare!

PS: daca dadea restul de butuci de pe masina cu tot cu chei si ramanea numai cu butucul de la parghia care actioneaza capacul de la buson... ce facea cu el? Icon_lol Ca pe mine doar butucul ma intereseaza, restul mecanismului merge perfect
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Bogdan, butucii se pare ca i-am gasit aici in configuratie completa, la 45 de iepuroi cu totul. Deci aia ies din schema.
Da-mi totusi un cont / nume / banca / suma finala pentru acel al treilea stop si incerc sa-ti fac transferul diseara, daca ma lasa HomeBank-ul.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

I-am scris omului. Sa vedem dacă mai lasă la preţ şi te anunţ.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Stopul nu este ala original si costa cam mult. Nu te grabi. Mai cauta pe EBAY si sigur gasesti ceva la 40-50$.

Reply

Ceva interesant pe asta? http://www.ebay.ie/itm/Honda-Crx-Delsol-...080wt_1139

Nu am apucat sa ma uit de nimic ca nu prea am avut vreme in ultima perioada, daca apuc am sa fac un quick search deseara sa vad daca dau peste ceva.

Reply

M-am uitat pe eBay, bineinteles. Cel mai ok pe care l-am gasit ma ducea la $125 cu tot cu transport. Insa am sa-i trimit si celui care dezmembreaza del Sol-ul aratat de Yula sa vedem. Poate ma aleg cu unul in plus :d

-- later edit --
I-am dat un mail omului de pe eBay. L-am intrebat de al treilea stop si de map lights. Ma rog, l-am intrebat de mai multe, da' cam astea ar fi intr-o prima faza.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Poate este cineva interesat de asa ceva. Inca nu am un pret dar aflu maine.

[Image: ?mmid=d716311d47530472f6]

[Image: ?mmid=4be2111d4751082d9e]

[Image: ?mmid=3432711d4752081582]

Reply

vreo antena de s2000 nu e mai usor sa gasesc pe acolo ? , aici mi imposibil sa dau de una second

Reply

Ma uit dar e mai greu, pe UK sigur gasesti. Ai incercat pe ebay?

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk

Reply

nu am cont pe ebay si nici nu am paypal , pentru aia incerc sa tot evit ebayu

Reply

Pe la dezmembrari gasesti vreun Civic hybrid (2006-)?
Ca as vrea sa iau panourile de sub burta masinii...
Multumesc!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew