This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

DRAGOSTAN: 06 Honda Accord 2.0 M/T, Executive, Arctic Blue Pearl

Eu n u vreau sa fac sa para ca ar fi alta masina :p

@dragostan : pune-i jantele astea http://www.icbmotorsport.com/mugpfowhgunm2.html

Reply

(29-05-2013, 12:50)yulasinio Wrote: A avut badge rosu spate Icon_wink si de ce zici ca nu a fost un R in adevaratul sens al cuvantului?

N-a avut ma nici in spate, ce naiba Icon_biggrin Uita-te la poze.

N-a fost Type-r in adevaratul sens al cuvantului, dpmdv, pt ca era prea inceata. Cu un motor cu 200nm cuplu pe o caroserie de 1400kg nu are cum sa iasa o masina rapida. Se si vede in toate battle-urile ca pierde foarte rau in linie dreapta fata de DC2 si EP3, iar pe circuit sta ok, insa este totusi prea moale pt un typeR. Singurul lucru care o ajuta f mult si mai rezolva din problema e sasiul extraordinar, care intr-adevar in combinatie cu o suspensie decenta schimba f mult suspensia.

Iar din punctul altora de vedere, citeam mai demult un articol despre EuroR in care chiar un oficial honda recunostea mai printre dinti asa ca Honda nu a pus badge-ul Type-R pe TSX pt ca nu prea-l merita.

Eu daca as fi avut de ales in Europa intre K24 de 190cp si K20 de 220cp as fi luat fara sa clipesc K24 cu 20nm in plus la 2000rpm mai jos.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Ca si sursa de inspiratie am masina asta:

Evident adaptata mersului de zi cu zi intr-o tara ca Romania, adica nu atat de trantita si fara jante de 800e/bucata Icon_smile

-trunk lip;
-deflectoare de vant;
-buza aditionala sub bara fata stock de facelift;
-suspensie koni yellow + eibach pro-kit;
-jantele deja existente, 8J, ET40;
-camber kit eibach, daca va fi necesar, insa la un drop de 30mm nu cred ca va fi nevoie.
Dupa cum se vede in poze, e un TSX, mie imi place foarte mult cum da grila de acura Icon_smile

(29-05-2013, 13:40)kmr Wrote: Eu n u vreau sa fac sa para ca ar fi alta masina :p

@dragostan : pune-i jantele astea http://www.icbmotorsport.com/mugpfowhgunm2.html

Cum ziceam, fara jante de 800e bucata Icon_biggrin

Reply

Jantele alea fac cat toate prostiile alea enumerate mai sus. Icon_smile

Reply

Chiar mai mult am senzatia Icon_smile

Si sa mi le permit, n-as pune asa ceva pe o masina de zi cu zi in romania niciodata Icon_smile

Reply

Şi ca efect vizual, jantele alea fac mai mult ca toate prostiile celelalte la un loc Icon_smile))

Reply

Stii povestea cu gusturile? Icon_smile ar trebui...

Reply

Ai si tu dreptate cu gusturile... Astea Mugen ( ma refer la jantele astea ) sunt extrem de urate ... Serios? Sunt urate din punctul tau de vedere???

Reply

cum ai ajuns la concluzia asta?

Reply

Ai bagat aia cu gusturile si eu ziceam de jante. Cam de aici...
Dar, pana la urma ai dreptate: va arata mai bine cu badge de Acura fata de cum ar arata cu jante Mugen Icon_smile

P.S. Scuze, serios, e masina ta. Fa-o cum crezi si vrei tu

Reply

Ai spus ca efectul vizual produs de jantele Mugen e mai mare decat toate celelalte prostiile la un loc, iar eu zis ca nu e neaparat adevarat dpmdv, n-am zis ca-s urate.

Vrei parerea mea? Jantele mugen puse pe accord nu arata bine. BBS-urile alea din pozele cu TSX-ul alb puse de mine dau mult mai bine pe masina asta. Jantele Mugen dau bine pe masini mici, CRX, CRZ, EP3, DC2. Inclusiv pe FN2 arata mai prost ca jantele stock.

Reply

Wheels_Mugen_GP_Gun_Metallic_1$1,859.97 Atat costa. Nu foarte mult Icon_smile

Reply

Nu vrei un eleron? 185 de bete cere omul pe el.

[Image: View2-20203851.jpeg]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Neah, prea mare pentru gusturile mele Icon_biggrin

Cand trec de 400cp, ca sa am nevoie de apasare aerodinamica, vorbim Icon_biggrin

Reply

lasati mah omu in pace, ce-l tot atatati atata Icon_smile

Reply

Pai cine ce are cu el? Eu am vazut eleronul ala si m-am gandit ca poate il intereseaza.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Sigur kinky nu se referea la tine Icon_smile

Reply

(31-05-2013, 15:51)kinky_boy Wrote: lasati mah omu in pace, ce-l tot atatati atata Icon_smile
0

Cine mă, io? Icon_smile

Reply

As vrea sa scriu ceva pe aici, dar nu prea am ce. Am facut vreo 22.000km din februarie: apa, paie si bataie(multa bataie). Sunt foarte incantat de miscarea facuta Icon_smile

Reply

Masina a facut un an de cand e la mine si am ajuns aproape de 120.000km. Sunt extrem de multumit de masina.

Pentru primavara ii pregatesc cateva surprize:
-evacuare OEM de 2.4.
-alta culoare pt jantele Mak DTM One sau alt model cu totul, nu m-am hotarat inca. Am si un set de jante OEM de civic 5D 2006-2008, model care-mi place foarte mult, care asteapta o vopsea.
-ceva suspensie mai joasa, probabil in prima faza un set de arcuri Eibach Pro-Kit, ca apoi sa urmeze niste Koni Yellow. Mai am in vedere si suspensia OEM sport de la Honda pt CL7/9, dar mi se pare putin cam scumpa, cca. 1000e cu TVA.
-vopsit bara fata-spate si capota, iar aici am nevoie de un sfat. Cunoaste cineva un vopsitor competent in Bucuresti? Cineva sa poata sa nimereasca culoarea, in condiiile in care restul masinii are vopseaua originala de 8 ani? Dau o bere pt un pont!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew