This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

DRAGOSTAN: 06 Honda Accord 2.0 M/T, Executive, Arctic Blue Pearl

Eu le-am folosit pe civic vreo 3000km la sfarsitul verii trecute si am fost foarte multumit de ele. Eu chiar am senzatia de control cu ele, probabil depinde si de gusturi. Intr-adevar au peretele moale, insa ca aderenta mi se par foarte bune, mai ales pe ud.

Bilstein fac amortizoare pt modelul asta, insa nu si pt cel cu xenon. Amortizoarele fata au un suport pt senzorul de autoleveling, iar Bilstein-urile pt accord nu au acel suport. Deci Bilstein ies din calcul, din pacate. Niste B8-uri s-ar potrivit intr-adevar la fix cu Eibach-urile.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

eu iti spun ca am avut michelin exalto si abia am asteptat sa vad cum sunt ss595. sunt bullshit imens punct. nu e vb de nici o preferinta, vrei sa ai grip si sa simti asfaltul nu sa ai impresia ca esti pe hoverkraft. am si ochit un set de exalto second hand.
a, am uitat sa-ti spun ca exaltourile alea erau dot 2005 si aratau ca pielea de pe elefant, insa aveau un grip de neinteles.
ia mai bine ceva sh calumea si stai pe drum.
pacat ca nu poti pune b8, eu am pe crx si sunt fabuloase.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mie mi se par bune. Nu stiu Exalto, dar fata de primacy-urile cu care vine echipat civicul stock sunt 3 clase peste. Am mers cu civic cu PS2. Singurele diferente pe care le-am simtit intre 595ss si PS2 a fost peretele mai dur si zgomotul de rulare. Nu stiu de ce spui tu ca nu simti asfaltul, chiar nu am senzatia asta.

Nu le-am cumparat neaprat datorita pretului, care e intr-adevar foarte bun. Am mers cu ele inainte, chiar pe un delsol si mi-au placut mult.

Iar fratele mai mare, RSR, e foarte apreciat de impatimitii de track-day de prin afara. Am mers cu asa ceva pe un A3 2.0T de ~300cp, extraordinare gumele.

Ca amortizoare, din pacate, oferta de aftermarket e foarte limitata de treaba asta cu senzorul de autolevel. Majoritatea sunt facute pt Acura TSX(sora din state a accordului) care nu are autoleveling.

Reply

Coborarea pe arcuri e aproximativa si nu poti sti daca o sa atinfa sau nu. Dupa calcul chiar daca ramai cu 3-4 cm poti atinge daca miscarea suspensiei e foarte mare. Spun din experienta pentru ca am avut jante care ieseau in afara iar cu arcuri imi atingea. Sa rezolv problema am trecut pe coilovers si camber.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

a 4 poza e belea Icon_biggrin eu pe look-ul ala votez

Reply

rsr e una, ss e alta treaba, d=aia si preturile sunt aproape jumatate.
primacy sunt slabute, iar ps2 sunt mai bune decat exalto. si eu vroiam rsr, si inca mai vreau, dar ss-urile sunt slabe rau.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Cea mai mare problema este gasirea jantelor din poza 4. Cel mai probabil o sa merg pe compromisul cu jantele din poza 7 la culoarea celor din poza 4, dat fiind ca am deja jantele in garaj, asteapta doar sa fie vopsite...

Reply

S-o stapanesti sanatos si fara probleme! Ai trecut in alta liga!
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Vezi ca are unul pe celelalt forum niste jante asa. Vrea sa le schimbe cu unele pe 16

Reply

1. n-am jante pe 16 sa le schimb Icon_smile)
2. nu-s de type-s(sau euro-R), sunt de diesel. seamana, dar nu-s la fel. cele de Euro-r au 5 spite duble ca si alea de diesel, dar cu spatiu mai mare intre ele.

Reply

Fa o incercare cu rotele ce le are kinky de vanzare Icon_wink

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Dragos eleronu ala de l-a avut Doc pe Accord nu merge si la tine? Nu ar da fain?

Reply

Habar n-am daca merge, dar n-as pune asa pe un accord de 155cp. Daca aveam euro-r, ma gandeam Icon_biggrin

Reply

Intr-un fel te inteleg, dar totusi cred ca ar arata bine si nici nu ar fi kitsch-os. Icon_biggrin
My 2 cents Icon_razz

Reply

Cu tot kit-ul de euro-r n-ar da foarte rau, dar tot mi se pare putin nepotrivit pt alura eleganta a masinii.

Reply

Pfuaii cat ii de fain Icon_yikes

Reply

(22-03-2013, 00:41)dragostan Wrote: Habar n-am daca merge, dar n-as pune asa pe un accord de 155cp. Daca aveam euro-r, ma gandeam Icon_biggrin

Perfect de Accord !

Reply

Fugi, mah, ca ramane la fel de eleganta masina. Tre' sa fii prea batut in cap ca sa poti face din CL7 o masina non-eleganta Icon_smile Si nu esti!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Unii de pe aici n-ar baga mana-n foc pt asta Icon_lol

O sa ma gandesc. Eleronu e usor de luat...si ieftinache. Buzele fata/spate in schimb is greu de gasit sh si-s 400e/buc noi. Icon_lol

Pe gustul meu, cel mai bine ar da un eleron lip pe masina asta.

Reply

Potoleste-te, ca n-ai de ce sa crezi despre nimeni de aici ca te considera batut in cap. Si, da, am citit discutiile (cu parere de rau, tre' sa adaug)
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew