This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

DOC: '02 Honda Accord Type-R H22A7, Satin Silver

Buna treaba ai facut. De obicei la a2a nu ar trebui sa mai fie probleme pentru ca ai experienta de la prima Icon_wink

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

M-am grabit un pic si nu am fost atent cu lamele de cutter pe care le-am bagat sa desprind oglinda. Aveam si manusi speciale, dar erau in masina si mi-a fost lene sa cobor dupa ele.

Reply

chiar utila degivrarea la oglinzi ca altfel e cam greu sa dai jos gheata si cred ca la fel de buna ar fi cea pentru parbriz. spor la demontat montat doc

Reply

Din cate am inteles, folia nu este speciala pentru masina si incalzeste pana la 90grade Celsius, mult mai mult decat cea stoc. Asta inseamna ca topeste gheata foarte repede si oglinzile sunt fierbinti. Am sa fac un test inainte sa o pun pe masina, sa vad la ce temperatura ajunge.

Reply

Sa n-ai vreo surpriza care sa se lase cu oglinzi crapate. De la -15 la 90 exista posibilitatea asta...
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Nu trebuie sa le lase sa ajunga la temperatura aia, odata ce se dezgheata le poate opri. Daca se incing asa de tare poti folosi o rezistenta ca sa mai reduci temperatura la care ajung.

Reply

Daca pun releu, ar trebui sa se opreasca singure. Am facut testul acum si functioneaza perfect. In cateva secunde se usuca oglinda.

Reply

Pai si la ce temperatura ajunge, ai apucat sa masori?

Reply

(12-01-2013, 13:18)Doc Wrote: @wagner: nu stiu daca mai sunt si alte marimi. Foliile acestea le-am primit de la KMR, dar am inteles ca se gasesc la magazinele de electronice. La ce vrei sa o folosesti? Ca modelul din poze este ideal pentru oglinzi. Eu as vrea sa caut o folie degivranta lunga si ingusta sa o lipesc sub parbriz pentru stergatoare.

La Fiat-ul maica-mii (Panda), care are oglinzile laterale destul de mici. Trebuie sa verific mecanismul de prindere a oglinzii, totusi.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Nu am avut termometru sa masor temperatura, dar se simte ca oglinza este mai calda decat cea incalzita OEM.

Reply

Daca ai un multimetru nu masori rezistenta la folia aia degivranta de curiozitate sa facem un calcul.

Reply

Doc, sa-ti traiasca bebele si fiti sanatosi!

Reply

Cred ca prea ocupat acuma sa mai dea pe aici Icon_smile

Sa va traiasca.

Sent from my N4

Reply

Va multumesc. A fost un pic de alergatura, dar totul e bine acum. Suntem acasa.

Reply

Trebuie sa va anunt, cu regret, ca de astazi nu mai sunt posesor de ATR.

Reply

L-ai vandut? Cine l-a luat?

Reply

Acu' 2 zile tocmai ce-am dat si eu del Slow-ul... tot cu regret Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(01-03-2013, 00:17)w33bb0 Wrote: Acu' 2 zile tocmai ce-am dat si eu del Slow-ul... tot cu regret Icon_smile

De tine stiu, doar ti-am facut lobby la Catalin Icon_smile

Reply

L-a luat cineva care si-a dorit foarte mult aceasta masina. Nu va este cunoscut, dar mai mult ca sigur isi va face aparitia pe unul din forumuri.

Reply

Asta e. Sa-l stapaneasca sanatos!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew