This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EK4 Vti Burning Red Pearl

Am gasit ceva header Skunk2 Alpha V2, 4-2-1 la pret decent, second hand. 

Partea buna:
*nu e aplatizat in partea de jos (cel putin asa se vede in poze si zice tipul). 

Partea rea:
*varianta asta merge doar pe B16
*tipul l-a sablat sau cel putin asta am inteles eu prin ”vapor blaster”. Acum nu vad de ce ai face asta, dar intrebarea e daca i-ar fi putut strica ceva, sau doar va trebui sa frec eu 2 sapt sa il fac sa arate a header.

Reply

Vapor blaster n-o fi steamer?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Din cate am vazut pe google  e sablare, cel putin asa se vede si pe header.
Oricum treaba a cam picat, omul nu vrea sa lase din pret, iar daca il iau la banii astia imi vine cam 75% din pretul de nou.
Ce ma incurca cel mai tare e ca merge doar pe B16  WTF , iar eu as opta pentru chestii care se pot pastra daca la un moment dat se va ivi ocazia unui swap  b18C type R sau B18c6. 
Astia de la Skunk2 au cam dat-o in bara cu headerul asta, la inceput ziceau ca merge pe seria B, au vandut cateva prin tegiwa, s-au plans oamenii ca nu potriveste, cacaturi..
Mai au V1 care are un clearance de tot rahatul (cel putin asa se vede din poze), deci singura varianta ar fi o replica TODA (cea recomandata de Liviu  de la Tegiwa sau PLM).
Mai caut, nu arde si nu vreau sa il iau nou.. 

Intre timp am gasit ceva catback fain, dar e in Irlanda si cica shippingul e 120 de euro. Mai studiez, poate gasesc o varianta sa reduc din shipping si sa-l iau.

Reply

de plm am citit pareri contradictorii. si eu ma uitam la ele, in special la cel 4-1

Reply

Mi-e frica la 4-1 ca frec toata ziua asfaltu..

Reply

pai vezi ca e un plm d'ala "innodat" care intr in 1 cand o ia pe sub. e la nivel oem
https://www.hptautosport.com/products/pr...-v2-header

Reply

De asta nu stiam.. Is curios daca ajuta cu ceva sau e doar pentru impresie.

Reply

pareri impartite cum spuneam.
la americani citesti si pareri avizate da si multe balarii

Reply

Astazi, dupa xx telefoane si x ore pierdute gandindu-ma cum sa fac sa-l aduc, mi-a ajuns catback-ul din Irlanda. Sunt tare bucuros ca e fix asa cum se vedea in poze... 
Deocamdata nu il montez, la inceput de Octombrie tre' sa merg la ITP  si nu vrea sa imi dau singur de lucru. Asa ca mai astept o luna, dar is tare curios cum va suna.

Mai trebuie un header si am terminat si cu evacuarea. Ma gandesc acum daca banda aia merita sa o las, nu stiu cat castig la flow-ul gazelor dar nu stiu cat de bine-i va face la iarna. Bine ca am timp sa studiez problema asta..

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

ti-ai luat tun, sa-l folosesti cu spor Icon_smile ... astea de la tanabe tin minte ca am vazut prin alte parti ca sunau decent, nu iti spargeau urechile. Daca pui header trebuie si soft.

Reply

banda aia inafara de a pastra teava incinsa si sa futizeze sudurile nu face nimic. as da-o jos
seamana cu tanabe, ce e?

Reply

E tanabe medalion concept g.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Reply

Nici eu nu as tine-o .

Reply

(19-09-2016, 00:52)heg3 Wrote: E tanabe medalion concept g.

a fost alegerea mea nr.1, invidia de acum a picat la o oferta de nerefuzat Icon_biggrin

Reply

Mersi pentru sfaturi.
@kinky_boy Cu softul mi-e un pic teama, nu stiu in cine as avea incredere sa il faca la noi.

Ma bucur ca s-au mai gandit si altii la catback ul asta. Eu ma uitam dupa BuddyClub si skunk2, dar am dat de un video cu un itr cu catback dinasta si suna fain rau si din ce zic ei nu iti rupe capul(asta ramane de vazut). Cred ca am avut noroc ca am gasit unul second.
Intre timp ma gandesc sa ma reapuc de lucrul la frane, am fost ieri de pe transrarau de la sud la nord(partea de dat pe coborare) si mi se pare ca nu franeaza constant, pana la un punct franeaza prea putin iar apoi prea tare. Aici e loc de mai bine. Oricum "sezonul" e cam gata pentru mine, avem timp pana la primavara de calcule si strans bani.

Reply

daca te deranjaza sunetul, putem face schimb cu invidia, care la mers normal poti vorbi si in soapta. Icon_biggrin

Reply

Cu softul cred ca se poate rezolva fara probleme !

Reply

Deocamdata nu am cautat foarte multe despre asta, dar stiu oameni care l-au facut si dupaia umblau tot cu cel stock. Mai astept, nu ma grabesc cu asta. Intre timp: [Image: 28c7a14961e9d2d3ff890c21704d64b2.jpg] [Image: ef9b0b7ec02a0ecd6fc4cf6494469290.jpg]

Reply

unde esti, ca se scircula gresit ? Icon_smile)

Reply

Indonezia. Arata chiar fain cu body kit ul ala. Cred ca rs e un fel de type r pentru ei. Am vazut si brio rs si si alea aratau interesant. Din cate am vazut e 1.3 90 de cai, dar la cum circula astia le ajunge pana peste cap.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew