Bogyciu
Threads: 0
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 0
|
|
Daca reusesti sa ii aduci la stare de "nou" sunt exact ce trebuie. Suporti 23T gasesti cel mai repede de pe CRV, si ii poti folosi cu pompa ta de acum... Sunt multe teoriile in care pompa de 1" e "sfanta" dar atata vreme cat nu ii rupi dintii pe circuit zi de zi, cea de acum isi face treaba.
|
heg3
Threads: 6
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 17
|
|
Pai probabil o sa ma concetrez sa celelalte piese (portetrieri, placute, discuri) si o sa merg o periodata cu pompa asta si vedem cum se comporta. Nu ma grabesc, in plan pentru primavara asta era suspensia plus o revizie completa(stiam ca am bucsi care trebuie schimbate de mai demult).
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
nu sunt bune placutele de itr pt ca etrierii itr sunt cu 1 piston, iti tre placute de .....ce sunt etrierii tai.
boosteru' tau nu "primeste" pompa de 1'. iti tre' booster de itr.
cu pompa ta stock ai pedala cam moale, nu ai feedback liniar, intarzia pana se face presiunea in etrieri. nu e o senzatie f faina. franeaza mai bine dar nu poti doza asa cum trebuie. deci pompa1'.
discuri merg de EBc turbo groove.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
plăcuțele de itr is la fel ca cele de legend 2 pistonase.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
|
heg3
|
|
A reusit Sebi sa puna sus piesele pe care le-am adunat si diferenta e simtitoare. Am dat o fuga vineri sa imi reglez directia, iar acum Honda asteapta cat mai multe plimbari.
Am dat o tura ieri pana la Paltinis, ne-am distrat putin, s-a comportat ireprosabil, incantat maxim de ce am reusit sa fac primavara asta la masina. La intoarcere,deja noapte, vizibilate peste 300-400 de m, aprox 110 km/h, o caprioara in drum, pe mijlocul benzii mele, statea ca proasta. Am vazut-o tarziu, m-am aruncat pe frana, am reusit sa o ocolesc trecand pe contrasens,am trecut la vreo juma de metru de ea. Noroc ca nu a dat sa fuga, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi aratat masina dupa...
Mai am in plan sa imi fac si franele pana in toamna si cam ajunge pentru anul asta. M-am dat o tura cu CRX-ul lui Sebi (discuri 282 + etrieri itr), franele prind mult mai bine decat la mine, dar comportamentul e ciudat (exact cum a descris Liviu mai sus) deci mi-ar trebui si pompa de 1”.
Nu ma agit prea tare pana nu gasesc o modalitate sa ma asigur ca franele vor intra sub jantele pe care le am acum (6,5 J, et38 15” si 6j et 45 15”). Trecerea la 16 nu e o varianta asa ca tre sa ma informez bine.
Voi incerca pe masina lui Sebi, dar tot nu e 100%, etrierii lui is de ITR/rover si poate cei de Legend sunt mai iesiti, desi port etrierul va fi la acelasi.
|
LIVIU_CTS
|
|
bine ca ai scapat. e de notorietate "inghetarea" caprioarelor noaptea. se uita ca proastele in faruri si nu mai fac nimic.
daca etrierii tai sunt cu doua pistonase (am uitat si mi-e lene sa mai caut ) incap jantele de 15. de 14 sigur nu.
saptamana viit e etapa VTM la paltinis, mai hai o tura
|
heg3
|
|
Sunt cu 2 pistonase, de Legend. Mi-e teama sa nu atinga in fata, asta daca ies in exterior mai mult decat port-etrierul.
Nu peste 2 sapt (22 mai) e la Paltinis? Duminica ajung sigur, dar inca nu stiu exact ce si cum.
|
LIVIU_CTS
|
|
da,da 22 mai, m-am eronat 
daca nu e vb de interferenta majora, o poti corecta cu niste distantiere.
|
heg3
|
|
Da, oricum nu as pune mai groase de 5mm
|
heg3
|
|
Stie cineva daca port-etrierii de care am eu nevoie (T23) se pot lua de pe honda cr-v 2.2. diesel an 2005? La fel, pompa de 1" vine doar pe ITR? In plus, ma pot folosi de una luata de pe o masina RHD(sunt simetrice prinderile de la booster)?
|
LIVIU_CTS
|
|
de prinderi aproape ca as baga mana-n foc. ca si pret de productie, ar fi o imbecilitate sa nu fie la fel.
|
Toyboy
|
|
Prinderile booster șasiu is la fel
|
heg3
|
|
21-05-2016, 10:00
(This post was last modified: 25-05-2016, 15:21 by heg3.)
|
heg3
|
|
Am gasit ceva master cylinder de ATR la pret ok, problema e ca nu stiu daca e identica cu cea de ITR.
Din cate se pare, MC de ITR se poate pune cu booster de EK4, cred ca cele de delSol sunt diferie si din acest motiv la Liviu nu a mers. Cred ca asta e motivul pentru care zicea si Sebi ca eu am pompa de ITR, el se uita la prinderi care sunt orizontale (paralele cu solul) si el stia ca cele ce VTI sunt altcumva.
Asta ar fi MC -ul de ATR:
https://photos.google.com/share/AF1QipPR...xHQ2xOMDNB
|
Toyboy
|
|
E identic
|
heg3
|
|
Multumesc mult pentru ajutor. Acum ca sa stiu o treaba, ai idee daca pun pompa asta pe booster-ul meu de VTI, care ma astept sa fie mai mic, care este e efectul? Teoretic servo-ul e mai slab, ceea ce nu mi se pare neaparat un dezavantaj. Ai idee daca apar si alte efecte secundare?
|
Bogyciu
|
|
Teoretic pompele si boosterul nu se amesteca... Risti sa ramai cu frane blocate sau placute care se vor "rezema" pe disc si le vor incinge... Ar fi bine sa iei pompa cu tot cu booster... Off topic, daca te hotarasti sa vinzi pompa ta (presupun ca e 15/16) cu tot cu booster da un semn. Mie tot nu imi franeaza spatele cum trebuie si vreau sa trec la una mai mare
|
Toyboy
|
|
Vezi repartitorul de frana Bogyciu!
|
heg3
|
|
Am mai citit si eu ca nu e recomandat sa le combini, dar nha.. Pana la urma cred ca o las balta, m-am uitat si la pompa de ATR si conductele vin in locuri diferite si s-a putea ca ale mele sa nu ajunga.
Era acum vreo 2 sapt ceva pompa de vti de pe un crx pe olx, eventual da un search.
|
Bogyciu
|
|
(28-05-2016, 10:58)Toyboy Wrote: Vezi repartitorul de frana Bogyciu! Cred ca am gasit buba... La mine frana de mana era f slaba si dupa o verificare si un reglaj ca la carte discurile par a se incalzi mai tare dupa franari repetate. Treaba cu repartitorul e o discutie lunga interminabila... nu are rost sa poluam topicul.
Oricum ar fi trebuie sa refaci conductele de la pompa pana la repartitor. Nu prea ai sa gasesti pompa mai mare decat a ta care sa vina bolt on... Pastrezi "varfurile" tale, ceva conducte din dez, bercuite si aia e...
|
|