This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EK4 Vti Burning Red Pearl

eu ma refeream la pozitia 12 din linkul asta:
http://japancars.ru/index.php?route=cata...lk=B__2900

Reply

"bratul" e 15-16
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu, nu, are dreptate pushtiu. Ce imi trebuie mie sunt  bucsile de la 12, 15-16 e ala longitudinal, bucsile mari de la ala le-am luat deja.

Reply

la fel ca si tine, am vrut sa schimb doar bucsele, insa nu le gasea decat dupa dimensiuni. Asa ca am preferat sa cumpar bratul cu totul, era si mai putina bataie de cap. Mai mult ca sigur gasesti bratul cu totul la preturi mult mai decente decat la unix, o sa caut bonul sa vad ce pret au avut ale mele, dar n-au depasit 150 lei bucata.

L.E. Am gasit si bonul, au fost 100 bucata

Reply

Hmm, la UNIX pe site le-am gasit la 11xx lei de la Febi Bilstein, si un prieten cu ceva magazin de piese mi-a zis ca mi le poate aduce la 700 si ceva.. Acum cauta ceva echivalent, daca ajunge pana in 200 unul clar ca nu imi mai bat capul sa cumpar bucsile.

Reply

in cel mai rau caz, daca nu gasesti, imi zici si trag o fuga pana la magazinul de unde le-am luat eu, facem o lista cu preturile si firma, si ti le trimit prin curier. dar ma indoiesc ca nu se pot gasi la oricare alt magazin.
pe epiesa se gasesc mai ieftine decat la unix, febi sunt la 564 lei. le poti da un telefon celor de la epiesa si vezi ce preturi au pentru cele care nu sunt listate.
http://www.epiesa.ro/cautare-piesa/?find=52350-S04-000

Reply

cica doar chinezarii la 20 lei si oem la 120.

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • heg3
Reply

Multumesc ca te-ai interesat, tre'' sa dau o bere, dar nu o dau pana nu ma dai o tura cu delSol-ul Icon_biggrin  Am mai cautat si eu, brate cu totul nu am gasit sub 600 de lei nicicum si erau pe punctul sa iau ceva kit de la HardRace (toate 6 la vreo 90 de lire), cand am zis sa mai bag o fisa si.. pe ceva site autokarma, le-am gasit de la Nipparts (banuiesc ca astea intra la chinezarii) si dupa codul ala am ajuns la codul OEM. O sa dau azi o fuga pana la tipul care a adus restul pieselor sa vedem ce gasesti si el dupa codurile astea.

LE: Am luat pana la urma de la FebiBilstein, toate 6 le-a scos la 240 de lei. Le-a comandat tipul asta de la UNX, maine cred ca ajung. Daca se mai loveste cineva de chestia asta, 52365-SH3-000 e bucsa de pe capete (2 identice per brat) si 52622-SH3-010 e cea din mijloc (prin care trece prinderea de la amortizor).

Reply

ne dam reciproc Icon_wink

Reply

Termin treaba cu bucsaraiele + reglaj directie si rezolvam Icon_biggrin

Reply

stai sa ne ajute si vremea , ca pe temperaturile astea sarim in primul sant. pana in mai nu prea vad eu temperaturi zambarete

Reply

Sper sa nu o tina asa chiar pana in mai, oricum deja m-am saturat de vremea asta de ras. Eu de vreo 2 saptamani tot am senzatia ca vine caldura, gume de vara, etc.. dar vad ca se lasa asteptata.

Reply

in 2008 1mai a fost prima zi in care am putut sa ies cu motoreta. deci se poate. Icon_smile

Reply

Aia a fost exceptie, altfel nu ai fi tinut-o minte. Icon_biggrin

Reply

exceptia a fost ca era primul sezon. o luasem in septembrie si ma manca palma Icon_smile

Reply

Ti-au venit bucsile? Sunt ce trebuie? Din ce stiam doar cele de pe capetele bratului vin ca piesa de schimb, cele de la amortizor vin doar cu bratul...

Reply

Au venit dar inca nu sunt puse sus. La prima vedere par sa corespunda, sper sa nu apara nicio surpriza.

Reply

Am luat pana la urma "**** de balena", montata acum doua zile, dat o tura repede prin oras si suna demential Icon_lol Icon_lol . Nu am simtit nimic diferit la cum trage masina, sincer nici nu ma prea asteptam, dar sunetul ala face toti banii. O sa merg vreo 2-3 luni cu ea asa, iar cand dispare entuziasmul si am ceva mai mult timp liber o sa ii fac ceva cutie izolata termic.
Pana una alta, am gasit ceva etrieri de LEGEND 91-95, la pret de "dezmembreri de golf", masina e 3.2 benzina. Din studiile mele, ar trebui sa fie cu 2 pistonase si sa mearga cu discuri de 282. A folosit cineva de pe aici asa ceva? Ma intereseaza sa poate fi folositi fara adaptari, taiat/sudat etc. Evident, o sa fac rost de o pompa de 1", dar in prima faza trebuie sa ma asigur ca ii pot monta ramanand la 4x100.

Reply

cauta sa vezi daca nu sunt aceiasi ca pe atr sau ceva rover. daca sunt aceiasi, DA

Reply

Nu am mai stat prea mult pe ganduri, i-am luat si sper sa ma pot folosi de ei. I-am gasit din greseala pe net, m-am mirat cand am dat de un legend 91-95 la dezmembrat la un parc din Turda. Om vedea daca merg, in cel mai rau caz ajung la fier vechi si fac rost de ceva etrieri de ITR/HRV sau rover 180zs. Nu sunt in cea mai buna stare, dar se rezolva. 
Dupa calculele mele am nevoie de ceva port etrieri 23T (potrivesc de pe HRV/CRV oare?), discuri de 282 si placute de ITR (cred ca sunt la fel cu cele de HRV). Mai imi trebuie pompa de 1” pe care nu stiu de unde o pot lua...Ma poate lamuri cineva cum as putea face? Se poate pastra pompa servo de VTI? Potrivesc prinderile si daca da, care ar fi efectul ( trebuie apasata pedala cu mai multa forta)? Pe ce masini s-a pus pompa de 1” inafara de ITR?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew