This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic 97 ej9 Prima japoneza

o sa fie greu sa le tii curate, dar arata bine! sa le invarti sanatos !

Reply

Stiu dar asta este consecinta.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Pune si tu furtunul pe ea Icon_biggrin

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

Urmeaza. Inca se anunta ploaie.Mai am de vopsit eleronu rosu si pourma Icon_wink

Reply

Nu face asta. Nu o face sorcova.

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

De accord cu Georgian, nu te apuca sa o faci in 10 culori ca e bine asa cum e.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Dupa o spalare

Reply

eleronu e ca si (daca nu chiar) de pe o alta masina, da e masina ta, faci cu ea ce vrei.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am cumparat o admisie si evacuare de 1.6. Nelamurirea mea este : Pot folosi corpul clapet de 1.6 sau sa il pun pe cel de 1.4 si daca injectoarele de 1.6 vor functiona pe instalatia originala?

Reply

eu zic sa stai linistit, iti tre un ecu obd1 plus harnes-ul .... pentru ce ? nu castigi nimic...

Reply

Cel mai important lucru e ca scap de admisia aia penala originala si pun sideway.In rest pe ce forumuri am mai citit am inteles ca ar face ceva ceva, nu ar fi chiar degeaba.Problema mea e ca nu stiu daca injectoarele si senzorii de la corpul clapet ar merge pe ecu meu sau sa ii pun pe cei originali ai masinii pe admisia asta.

Reply

mane, pe forum-uri se pune doar partea plina a paharului, putini insa care sa admita ca au dat-o in bara ...

Reply

Terotic nu prea e de dat in bara in varianta simpla de swap adica de pastrat doar galeria propriuzisa si rampa de 1.6 in rest pus injectoarele de 1.4 si corpul clapet de 1.4.Dar daca vreau pe viitor sa pun si vtec adica sa trec la obd 1 sunt bune de pastrat.Ideea este ca ma seaca maxim galeria originala.Voi incerca si daca e de bine o las daca nu comanda ebay de mufa de trecere la obd1 ca sa nu ma chinui cu 4326544 de fire inadite chiulasa de vtec si pourma ma distrez.Momentan vreau sa testez si voi vedea.Nu e prima data cand incerc marea cu degetul.

Reply

Deci foarte multumit Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew